Sayfa 518/964 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,137 - 4,144 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. Bak mezarci, tavukcu ben mezarcinin aga babasiyim der de sesin cikmaz...

Ne oldu hep bize soylen hep bize soylen..

Hahaha mezarci aga babasi tavukcu diger uyeleri sormayayim iyiye gitmiyor cunku...

Tavukcu cancagazim adin anilacak gibi olsa anacamda her 30 sn de adini degistirdiginden hangisini ansam diye dusunuyorum...

::)))

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

2. Anladımki bu milletten adam olmaz. Herkes birbiri ile kavgalı. Adam bana şefaat dedi ya.
    İşin ilginci ben ne şafaati tanıyorum nede iduzu.üstelik aralarında husumet var galiba.

3. Yav mezarci taktim mi takiyorsunuz yav niye cektik fesihi yuzlerce kez yazdik... E oku be ya sana da ayri mi yazalim simdi...

Ne oldu da bu kadar fesihci oldun.. Madem fesihciydin gelseydin be mezarci bak acarsak sonra kivirma...

Madem seviyorsun fesihi karar alirsak gelirsin destek verirsin. Tabi siz genelde ky nin hayrina olacak islere bulasmazsiniz ama... Ortadan kaybolursunuz sonra gelir gibi yapar bakarsiniz is ciddi cayar kacarsiniz ama neyse ona gore tavukcu aga babana da soyle ayip ayip yok para vermis yok bilmem ne yapmis bu kadar yalan soylenir ??

O once gitsin kendi pisliklerini temizlesin... Yok yalandan bir gun carpilacak valla siz bile cozemeyeceksiniz sonra...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

4. Sayfalarca yazilmis yine. Yeni okuyacak arkadaslar bosuna zahmet etmeyin ben size ozetleyim. Butun okuduklarimdan anladigim burda algi vermeye calisanlarin , birilerine usaklik edenlerin susmasi icin Zt nin artik somut adimlar atmasi gerektigidir. Hisse dussun ucuzdan alalim derdinde bazilari.

5.  Alıntı Originally Posted by fabrika Yazıyı Oku
    Anladımki bu milletten adam olmaz. Herkes birbiri ile kavgalı. Adam bana şefaat dedi ya.
    İşin ilginci ben ne şafaati tanıyorum nede iduzu.üstelik aralarında husumet var galiba.
    Saglikli dusunebilen cok azimiz kaldik Millet paronoya malesef

6.  Alıntı Originally Posted by kervanzede Yazıyı Oku
    Sayfalarca yazilmis yine. Yeni okuyacak arkadaslar bosuna zahmet etmeyin ben size ozetleyim. Butun okuduklarimdan anladigim burda algi vermeye calisanlarin , birilerine usaklik edenlerin susmasi icin Zt nin artik somut adimlar atmasi gerektigidir. Hisse dussun ucuzdan alalim derdinde bazilari.
    Aynı düşünce bende de oluştu. Al işte 35 kuruştan. Yook diğer köyde birileri sineğin yağını çıkarma peşinde.

7. Bu niyette olan varsa al sat yaparken terste kalsinlar insallah Hissenin arkasindan baka kalsinlar insallah. Kendi kazdiklari kuyuya dussunler

8. Bu adamlar vız gelir tırıs gider. Ama biri var. Adı volbor.
    Beni allak bullak etti bugün. Ben spk da çalışan biri olduğunu düşünmüştüm.
    Ama bana bir cevap yazdı...özelden değil burada yazdı.
    Hem şirketin tezlerini hemde spk nın çağrı var tezini çökertti.
    Adam ne dedi çağrı yok
    Süründüre süründüre kot dışı.

Çağrı yok demek spk nın tezinin çökmesi demek
    Kotdışı demek şirketin bitmesi demek.
    Adam imalı olarak ben şirkettende dğilim spk danda değilim dedi.
    Hala çözemedim

Sayfa 518/964 İlkİlk ... 18418468508516517518519520528568618 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •