Artan

119,90 10 18:10
119,00 9.98 18:10
89,25 9.98 18:10
19,84 9.98 18:10
10,15 9.97 18:10
Artan Hisseler

Azalan

27,72 -10 18:10
266,25 -9.97 18:10
12,11 -9.96 18:10
4,31 -8.69 18:10
18,88 -8.26 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

10.611.550.569,16 18:10
9.634.403.182,10 18:10
8.770.191.589,13 18:10
6.677.173.059,35 18:10
6.431.362.293,00 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 7717 madde; 1 - 8 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Yani yuhhh diyorum... Yav kardesim eger ki ky isen... Bu grubun sana ne zarari olabilir...

Bak gidiyor, arastiriyor gerekirse davasini aciyor, sikayetini yapiyor...

Kimseye al demiyor sat demiyor... Bildigini paylasiyor. Bir mucadele yurutuyor...

Sadece yazmiyor hepsi ayri ayri emek para harciyor...

Ama buradan sayfalarca yazi yazan bunu gonderin diyenler... Sen gonderdin mi deyince paylas deyince ses seda yok. Ama maasallah karalamada en onde

Onlarca nickle yazilar yazanlar kendi yorumuna kendisi kendisi alkislayanlar hepsi bir olmus vay grup boyle...

Burada methiye duzenler git kardesim sirkete gorus dendiginde gidemez ama gidenleri kotulerlet...

Biste spk ya bir yazi dahi yazamayanlar gidenleri lekelerler

Gazete kupurlerini paylasirlar o kupurler hangi mucadelelerle yapilmis sirketin merkezi bile yokmus ortaya cikarmis bu adamlar demezler utanmadan niye yurumuyorsun derler

Dersin ki gelin beraber yapalim ya da yapin destekleyelim bir de piskince nasilsa yapan var siz yapin nasilsa biz de kazanacagiz derler...

Hey Allahim...

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Merhaba sayın freecell,
    Grup dağılmış mı dağılıyor mu dedikoduları var. Ben sadece dedikodu olduğunu düşündüm. Ya da artniyetli birinin uydurması..

D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by muhabere Yazıyı Oku
    Merhaba sayın freecell,
    Grup dağılmış mı dağılıyor mu dedikoduları var. Ben sadece dedikodu olduğunu düşündüm. Ya da artniyetli birinin uydurması..

Hocam oyle istiyorlar ama

Maalesef daha guclu daha saglam hatta her gecen gun guclenerek devam ediyoruz...

Siz dedikodulara bakmayin

Ha grup nasil dagilir hocam tahta sahipleri buralarda tuttukca biz guclenmeye devam ederiz.

Yok yukarilara cekerlerse grupdaslarimiz akillarindaki gonullerindeki fiyata satar bizlere veda eder gider...

Iste bu lepisdesler bunu yediremiyor butun ky 35 kurustan 30 kurustan 20 kuruslardan versinler... Yok oyle dunya

Hep soyluyoruz ki artik kendileri de cikiyor ben aga babasiyim diyor... Adam sen kimsin bile diyemiyor... Cok buyuk rahatsizliklari var biliyoruz... Elinizi cebinize atacaksiniz...soyleyin aga babalariniza fiyati dusurerek degil yukselterek toplarsiniz hele hele kervanda her dusurdugunuzde mal kaptirirsin bireysel emeklilik gibi 3-5 atiyorum bakalim.... Ben sabirliyim... Siz ne kadar sabir edebileceksiniz tahtanin sozde sahipleri

Nasil ki ss ve avanesi yok iranli yok bilmem ne bilmem kac liralardan sattiysa geri alacaklar...

Zaten onlarin sasirdigi da ky nin bu kadar direncli ve organize olmasi

Rahatsizliklari oradan geliyor...

Elinde sozde hissesi olmayanlar kendi hissesinden cok burada yazanlar hissesi oldugunu beyan edip ben demedim miciler hep ayni degirmene su tasiyorlar...

Tasima suyla degirmen donmez... Bunu anlayacaklar...

Bugune kadar hep onlara rahatsizlik verdik vermeye devam edecegiz...

YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

3.  Alıntı Originally Posted by frecell1998 Yazıyı Oku
    Hocam oyle istiyorlar ama

Maalesef daha guclu daha saglam hatta her gecen gun guclenerek devam ediyoruz...

Siz dedikodulara bakmayin

Ha grup nasil dagilir hocam tahta sahipleri buralarda tuttukca biz guclenmeye devam ederiz.

Yok yukarilara cekerlerse grupdaslarimiz akillarindaki gonullerindeki fiyata satar bizlere veda eder gider...

Iste bu lepisdesler bunu yediremiyor butun ky 35 kurustan 30 kurustan 20 kuruslardan versinler... Yok oyle dunya

Hep soyluyoruz ki artik kendileri de cikiyor ben aga babasiyim diyor... Adam sen kimsin bile diyemiyor... Cok buyuk rahatsizliklari var biliyoruz... Elinizi cebinize atacaksiniz...soyleyin aga babalariniza fiyati dusurerek degil yukselterek toplarsiniz hele hele kervanda her dusurdugunuzde mal kaptirirsin bireysel emeklilik gibi 3-5 atiyorum bakalim.... Ben sabirliyim... Siz ne kadar sabir edebileceksiniz tahtanin sozde sahipleri

Nasil ki ss ve avanesi yok iranli yok bilmem ne bilmem kac liralardan sattiysa geri alacaklar...

Zaten onlarin sasirdigi da ky nin bu kadar direncli ve organize olmasi

Rahatsizliklari oradan geliyor...

Elinde sozde hissesi olmayanlar kendi hissesinden cok burada yazanlar hissesi oldugunu beyan edip ben demedim miciler hep ayni degirmene su tasiyorlar...

Tasima suyla degirmen donmez... Bunu anlayacaklar...

Bugune kadar hep onlara rahatsizlik verdik vermeye devam edecegiz...

Aynen sayın freecell,
    İstedikleri kadar sesleri çıkabilir. Onlar yoluna biz yolumuza.. İnşallah güzel günler görürüz.. Ytd

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •