Originally Posted by
sdksmr19
Aynen. Benimle de görüşürler mi acaba. Kimi naedao mu neydi onunla yazışıyom diyor kimi ss ile görüşüyorum diyor kimi z.t ile irtibat haşndeyiz diyor. Biz doğruları yazınca hemen ss nin adamı derler. Ben hiç kimseyle görüşmüyorum arayan da yok hayret. Hemen damlarlar şimdi. Tatlı tatlı sözlere kandım 4 yılım gitti param eridi, benim gibi gerçek ky hakkını öbür dünyada Söke Söke alacak merak etmeyin. Zaten bu forumlar garibanlar ı avlamak için kullanıyorlar. Keşke kapatılsa. Hiç olmasa millet en azından altın dolar alır. Yuvaları yıkılmaz borç batağına düşmez. Milleti kandırmayâ birde borsa diyorlar. Zerre kadar hakkımı helal etmem kimseye..
Sayin sdksmr19 bakin farazi konusuyorsunuz.... Bakin ayni seyleri size yazayim... Sirketi aradiniz cvp mi vermedi... Vermek zorunda sikayet edin
Kapisina gittiniz yetkili mi bulamadiniz bulundurmak zorunda sikayet ediniz.
Spk bist yazi yazdiniz sikayet ettiniz cvp mi vermedi... Sikayet ediniz vermek zorunda
Eeee farazi konusun benimle gorusurler mi yav sen insan degil misin bir kovala bakalim... Sartlari zorla nasilsa birileri gorusuyor gorussun ama gelsin burada anlatsin ... Bak arkadas ne diyor ss ile gorustum anlatmak zorunda degilim diyor...kendince hakli buyur....
Ama biz anlattik tlfda anlattik buralarda yazdik. Bak simdi goruyorsun surekli hedefiz... Cunku amac ne grubu dagitmak... Insanlar bilgi almasin birlikte hareket etmesin 200 tane dilekce gitmesin.... Cunku bir dilekce gittiginde umursanmiyorsun ama 200 dilekce gidince yer yerinden oynuyor. Ne oluyoruz deniyor....
Ky birlik icinde olmasin ki kolay algi yapilsin 1 liralik maliyetli mali 35 kurustan alinsin...
Ne icin saldiriliyor.... Hukuki mucadele yapilmasin siz bilmiyor musunuz neler yaptik ne kadar ugrastik kac tane dilekceler yazdik...
Biz mucadelemizi yaptik yapiyoruz... Bakin bu laf bile hoslarina gitmiyor....
Grupta ki cogu arkadas burada yazmayi birakmisken aslinda en dogru karari vermisler...
Biz kimin ne amacla yazdigini hedeflerinin ne oldugunu zaten biliyoruz.
Bakin ama biz buradayiz kacmadik, gocmedik art niyetli yazanlarin karsisina dikildik...
Neymis 35 kurus ne yapalim... Maalesef lepistesler sabrimizi siniyor 5 yildan beri bekleyen var... Benim zamanim cok bu lepistesler kizsada ya herro ya merro aklimdaki fiyata gelmeden satmayacagim...
Kusura bakmasinlar....
LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...
Yer İmleri