Artan

81,95 10 18:10
15.402,50 10 18:10
12,10 10 18:10
15,42 9.99 18:10
325,00 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

106,20 -10 18:10
14,60 -9.99 18:10
257,75 -9.96 18:10
35,60 -9.96 18:10
14,49 -9.94 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.736.804.739,75 18:10
7.656.248.297,26 18:10
6.895.827.795,51 18:10
6.812.789.475,80 18:10
6.401.232.366,88 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 8390 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    En baba bulokçeyn procelerinden biri olan Lamden Tau'dan yok fiyatına birkaç bin adet alındı.
    Nüfuzunu kullan binance ye getir alayim...ahahahhahahah sevgiler saygilar enfarktüs hocam...
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

2.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    Nüfuzunu kullan binance ye getir alayim...ahahahhahahah sevgiler saygilar enfarktüs hocam...
    Oraya gelse zaten kimsenin alamayacağı bir fiyatta olur, gerçi ben telegram grubunda proje sorumlusuna psikolojik telkinlerde bulunmaya başladım ama dirençli çıktı ********. Bu isviçreliler böyle işte, adamlarda para var huzur var. Bizim telkinlerimiz kedi miyavlaması gibi geliyordur. Saygılar bizden.

3.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Oraya gelse zaten kimsenin alamayacağı bir fiyatta olur, gerçi ben telegram grubunda proje sorumlusuna psikolojik telkinlerde bulunmaya başladım ama dirençli çıktı ********. Bu isviçreliler böyle işte, adamlarda para var huzur var. Bizim telkinlerimiz kedi miyavlaması gibi geliyordur. Saygılar bizden.
    biraderimin lozan da bi sevgilisi vardı..gittik gezdik..piknik yapalım dedik..bende de balık hastalığı vardı o vakitler..attık oltayı 3 balıktan sonra bana oltayı toplattı ibineler..neymiş her isviçrelinin günde3 balık tutma hakkı varmış..o günden beri gıcığım onlara...ahahahhahhaah

bir proje isviçredenmi uzak olsun soğuk nevale adiler....ahahahhahaahahah
    Önce oku sonra aklini kullan aklini kullanarak aldığın hisse düşerse de ona buna saldirma kimse sana zorla hisse aldirmaz sığır aleyhisselam

4.  Alıntı Originally Posted by enfarktus Yazıyı Oku
    Aman Sn. Enfarktus, binance için daha erken bence. Şöyle biraz palazlansın, mainnet muhabbetleri başlasın. Hele bir de token burn olayı binance'ye girdikten sonra olursa o zaman tadından yenmez gibi geliyor Haksız mıyım Sn. Enfarktus, bu olaylar büyük borsaya girdikten sonra olsa çok daha güzel olur.

5.  Alıntı Originally Posted by mustaine Yazıyı Oku
    Aman Sn. Enfarktus, binance için daha erken bence. Şöyle biraz palazlansın, mainnet muhabbetleri başlasın. Hele bir de token burn olayı binance'ye girdikten sonra olursa o zaman tadından yenmez gibi geliyor Haksız mıyım Sn. Enfarktus, bu olaylar büyük borsaya girdikten sonra olsa çok daha güzel olur.
    eyvahhhhh hatırladım..benim lamden tau ile ilgili bir sözüm vardı size..neydi o sözün ayrıntısı...ahahahhahahahah

6. Ben de hatırladım, Sn. Korokodil Fazla dillendirmeyelim, gelecek sene bakarız

7.  Alıntı Originally Posted by mustaine Yazıyı Oku
    Üstad kesinlikle haklısınız, binanceye giren coin belini doğrultamıyor.

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •