Betoncu trollerin %80 i iflas edecek. Kaçamazlar, doğal seleksiyon!
Balon 1 yıl içinde patlayacaktır, nakitte fırsat beklenmelidir
dolar bu fiyatlarda iken, yatırım yapmak mantıklı
faizler insin, şimdi almak mantıklı değil
ömür boyu alacak param olmayacak
Kira çarpanlarının uçtuğu ortamlarda ev almak doğru değildir, beklenmelidir.
İstanbul gibi metropollerde gayrimenkül yatırımı her zaman karlı bir iş olacaktır.
Betoncu trollerin %80 i iflas edecek. Kaçamazlar, doğal seleksiyon!
TOKI köylülere doğalgazlı kombili evler yapıyor. Köylü de doğal olarak artık üreten değil tüketen oluyor. Eskiden bahçesinde koyun keçi besleyip sütünü sağan yoğurt yapan, tavuk besleyip yumurta üreten köylü Süper Marketten hazır paket yoğurt süt yumurta satın alır oldu!
Asansörün denetlenmesinden neden rahatsızlık duydunuz anlamadım. Kaldı ki bağımsız bir kurumun denetleme yapmasının daha iyi olduğunu düşünüyorum. Siz umursamıyor olabilirsiniz ama ben her gittiğim binadan o etiketlere bakarım asansör güvenli değilse kullanmamayı tercih ederim.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
İzmirin en tatlı güzergahlarından biridir. Arabayla bir taraftan girersiniz diğer taraftan çeşmeden çıkarsınız virajlı yollarda araba sürmek manzarayı izlemek mükemmeldir. Hatta biz gezdiğimiz dönemde mandalina toplanıyordu. Toplayan arkadaştan bir mandalina istemiştik bize neredeyse bir kilo hediye etmişti. Karaburunda bir cafede denize karşı muhteşem bir kahvatı yapmıştık mevsimlerden kıştı sakin ve sessizdi.
Şimdi yol yapılıyor sanırsam buda yazlık müteahhitleri için iyi bir fırsat arazi kapatmışlardır.
iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
O egeli ben değilim
Milli Gurur: Mars'a Yollanan Tesla Marka Aracın ÖTV'sinin Türkiye'de Üretildiği Açıklandı...
http://www.zaytung.com/haberdetay.asp?newsid=336413
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
O egeli ben değilim
apartman görevlilerinde bu sıkıntıyı bende yaşıyorum barınma bedava ! elektirik su bedava ! sigortaları kıdem tazminatları için ayrılan para tıkır tıkır yatıyor ! ayrıca kocaman sitedeki tüm plastik ve kağıtları toplayarak ekstra gelir elde ediyorlar !! hadi bunlarda gözümüz yok diyelim ! ama bir iş yaptırmak istediğimizde tavırları olsun git yöneticiye söyle tarzındaki hareketler gerçekten insanı çileden çıkartıyor
Doğusunda yol yapıldı ve yapılıyor benim bahsettiğim batı kıyılarıydı.Zaten bahsettiğiniz taraflarda fiyatlarda sanki Çeşme Bodrum baz alınmış.Düşük fiyatlı olanlar zaten gecekondudan bozma makyajlı yerler.Köylüsünden çalışanına herkes emlakçı zaten.Mesela Esenler'den Niaşntaşı'na gidebiliyorsun diye Esenlerde 1 milyon dolara ev satmak gibi giişimci bir politikaları var
Yer İmleri