Sayfa 353/487 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,817 - 2,824 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Al kardeşim karşılamayan namert.ytd
    Nasıl karşılayacaksın ?

2.  Alıntı Originally Posted by Lazmaniaq Yazıyı Oku
    Nasıl karşılayacaksın ?
    Özelden tel veririm konuşuruz. Olmaz mı?

3.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Özelden tel veririm konuşuruz. Olmaz mı?
    Neyse herkesin kendi fikri var. Senin bu kadar emin konuşmana dayanamadım mallandım. 1 altına sarksada senden birşey talep etmem. Sonuçta kendim aldım. Bekleyip göreceğiz.

4.  Alıntı Originally Posted by Lazmaniaq Yazıyı Oku
    Neyse herkesin kendi fikri var. Senin bu kadar emin konuşmana dayanamadım mallandım. 1 altına sarksada senden birşey talep etmem. Sonuçta kendim aldım. Bekleyip göreceğiz.
    Tamam güzel de neden günlük düşünüyorsun ki hem.farzedelim bu gün 0, 98 yarın da 0, 99 kapansın zararda olmazsın ama haftaya bakalım bu devi nasıl tutacaklar. Şimdiden söylüyorum haftaya bu hisse 1, 10 un üstüne gelecektir.ytd

5.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Tamam güzel de neden günlük düşünüyorsun ki hem.farzedelim bu gün 0, 98 yarın da 0, 99 kapansın zararda olmazsın ama haftaya bakalım bu devi nasıl tutacaklar. Şimdiden söylüyorum haftaya bu hisse 1, 10 un üstüne gelecektir.ytd
    Arkadaşım tahtanın sahibi bile bu kadar emin konuşamaz. Sen nasıl konuşabiliyorsun ? Bana bunun açıklamasını yapar mısın ? Hayatta herşey mümkün ? Endeks iyi gitmiyor. 110 binlere gelecek. Belki de 105 bin.

6.  Alıntı Originally Posted by Terazi Yazıyı Oku
    Bu arada maliyetim 1.07

7.  Alıntı Originally Posted by lazmaniaq Yazıyı Oku
    bu kağıdın gerçekten 2 lira olacağına inan’an var mı ? Ben 1.15 te satarım. Tabi orayı görürse sonuçta mardinlinin kağıdı

hisse.net kullanarak iphone aracılığıyla gönderildi
    hocam kağıt mardinlinin değil sahibi narinler onlar bile alım yapıyor bu fiyatlardan yarın ne olacağını tabiiki kimse bilemez ama bu kağıdın yolu uzun...sabır borsada çok önemlidir trader değilsen yatırımcı olacaksın hedefe gelince satacaksın,isterse uzaya çıksın önemli değil önemli olan senin hedefine gelmesi...

Sayfa 353/487 İlkİlk ... 253303343351352353354355363403453 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •