Sayfa 147/1081 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon
Arama sonucu : 8643 madde; 1,169 - 1,176 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin (2)

Alıntı Originally Posted by Ogust70 Yazıyı Oku
    *sn sacro. Tahminime göre elliot 3. Dalgadayız yünsada ve bu 5.85 üstü haftalık kapanışlarla onay alınca artan hacimlekopuş başlayacak ve o zaman el sallarız gibi geliyor birilerine kimbilir )
    Ya işte o zamanda diyecekki.

18 dalgalık yeni trend başladı çift rakamlara gidebilir vs vs.

Tamam bunu diyebilir. Ama 2 nedir ya. 0,40 dolarmış.

60 dakikalığı güzel saymış ona bişey demiyorum ama 2 ne ya
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

Ustad Cocacola ne olur.*?

3. Sayın Sacro silvr de bu arada atak yaparmı dersiniz saygılar.

4. Enrjsa da böyle neler oldu? Önümüzdeki günlerde neler olabilir?

5. Üstat
    sizce endekste neler olur
    bence trend değişti gibi kademeli olarak ineceği son dip 108.4xx ne dersiniz.

CAVABI ALDIM

Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Aynen.

Bence yarin direk kirariz asagi.

110 111 gelir gibi endeks.

Ordan kalkar 114 15 i gecemezse yine satis gelir. Asagi testereye devam yani.

Ama mesela endeks 110 a giderken bu comdo 14 e gidebilir. Cok endeksten ayrisik bir senet mesela.

Mesela yunsada 5.15 yakip 5.40 atar orada guzel bir bilanco patlatir hoop 6 lira.

Karelde 7.50 salar gecen 6.90 dan 8.80 e gitti. Bu seferse 7.50 den 9.50 gider kim bilir.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    XU100 - SAATLIK - FIBONACCI & EMA480

[IMG][/IMG]

Yesil cizgi (EMA480) ile FIB %38 seviyeleri onemli destekler.
    Grafik onemini korumaya devam ediyor. Tehlikeli sularda geziniyoruz.

Dolar cok pis bir yerde ve paritenin de avantajini kullanarak yukariya atak yapti

EURUSD pariteside 1.2190 onemli bir destek.

EKGYO gecen de analiz etmistik.

Su zamanda en riskli hisslerden bir tanesi. Konut sektoru faize cok duyarlidir. Bu yil FED en az 3 bana kalirsa 4 faiz artirimi yapacak. Turkiye de faizleri artirmak zorunda kalacak. Turkiye de faizler hali hazirda yuksek ve maliyetli. Parasal genisleme devri sona eriyor artik. Eger endeks toparlayamaz ise EKGYO da ki beklentim 2.23 tur. Bu hem yatay hem de uzun vadeli trend destek noktasidir.

YUNSA 6 TL yi gecemese bile bunu denemek isteyebilir.

Bugunki kapanis kritik bir yerde. 5.70 tekrar gorulebilir ama endeks bozarsa 4.60 da olabilir. 4.60 cok onemli bir destek. Uzerinde ucuz altinda bu senet pahalidir.

Alıntı Originally Posted by alenichev Yazıyı Oku
    Grafik onemini korumaya devam ediyor. Tehlikeli sularda geziniyoruz.

Dolar cok pis bir yerde ve paritenin de avantajini kullanarak yukariya atak yapti

EURUSD pariteside 1.2190 onemli bir destek.

EKGYO gecen de analiz etmistik.

Su zamanda en riskli hisslerden bir tanesi. Konut sektoru faize cok duyarlidir. Bu yil FED en az 3 bana kalirsa 4 faiz artirimi yapacak. Turkiye de faizleri artirmak zorunda kalacak. Turkiye de faizler hali hazirda yuksek ve maliyetli. Parasal genisleme devri sona eriyor artik. Eger endeks toparlayamaz ise EKGYO da ki beklentim 2.23 tur. Bu hem yatay hem de uzun vadeli trend destek noktasidir.

YUNSA 6 TL yi gecemese bile bunu denemek isteyebilir.

Bugunki kapanis kritik bir yerde. 5.70 tekrar gorulebilir ama endeks bozarsa 4.60 da olabilir. 4.60 cok onemli bir destek. Uzerinde ucuz altinda bu senet pahalidir.
    Güzel bir yorum olmuş.

Genel olarak katılıyorum.

Ama 2,23 e düşecek ekgyo nasıl çok riskli oluyor alt tarafı yüzde 10 düşüş.

Çok riskli demek yüzde 50 falan düşecek demek değilmidir ?
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

8.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Bak şimdi basit mantık yürüt mesela.

geçen ekim ayında yunsa 5,28 den 3,70 lere düştü.

Bu oran orantıya uyarla kendini basit mantık 5,60 görmüş kağıt düşeceği max yer 4,10-4,20 olur.

2 lira nedir ya :D

Anlatabiliyormuyum ?
    2015 subat 6 lira 2016 subat kac para 2 kusur?
    O 6 lira zirvesinden mal vermistim bilancosu bozulmaya baslamisti .yunsa bu kadar iddali konusulacak bir kagit asla olamaz.bir bozuk bilancoya bakar tecrubeyle sabit.burdaki kisilere destek atin falan yaziyorsunuz sonra kotu laf isitmeyin.
    Saygilarimla bol sans
    Burada yer alan paylaşımlar asla yatırım tavsiyesi değildir.Bu spk mevzuatına gore suç teşkil eder.Kişisel goruslerimdir.
    @borsavizyon

Sayfa 147/1081 İlkİlk ... 4797137145146147148149157197247647 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •