Medikal Park'ın fiyatlaması Lokman'ı orta ve uzun vadede desteklemeye devam edecek. Kısa vadede ise artık odaklanmamız gereken bilanço olacak. İyi bir faaliyet kârı Medikal Park rasyolarına doğru hareketimizi yeniden kuvvetlendirebilir.
Medikal Park'ın fiyatlaması Lokman'ı orta ve uzun vadede desteklemeye devam edecek. Kısa vadede ise artık odaklanmamız gereken bilanço olacak. İyi bir faaliyet kârı Medikal Park rasyolarına doğru hareketimizi yeniden kuvvetlendirebilir.
Moral bozmak gibi olmasın ama mlp halka arzı sakat doğdu..muhtemelen kötü bir başlangıç olacak hele ki şu ortamda..ama bu lokman ın ucuz olduğu gerçeğini değiştirmez..sabır lazım
Sent from my iPhone using Tapatalk Pro
medikalpark halka arzı kötü başladı.bu doğru.
ancak yüzde 16 sını alan fon mükemmel
benim fikrim mp işlem görmeye başladığında ortam pozitip olursa [dünya borsaları] burasıda çok iyi olacak.
1 ay icinde 10 lira olmasi cok iddiali olmuş....
Borsa tecrübeniz yeterlidir umarim...
(Bununla birlikte zamanla 10 lirayi gececektir inşallah. Ki saglikli olanida budur)
[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Bir konu için özür dilerim,busağlık meslek liseleri zinciri olan Lokman Hekim in isim benzerliği dışında borsadaki Lokman hekimle alakası yokmuş.Yatırımcı ilişkilerini arayıp bilgi aldım ve sadece isim benzerliğinden ibaret olduğunu anladım.Lokman Hekim Ankara'da 4 ve Van da 2 hastane ve önümüzdeki öğretim yılına yetiştirilmesi beklenen bir üniversiteden ibaret.Güzelliklerle kalın.
28 temmuz 1993 yılında ilk senedimi karaköyde tahtaların üzerine yazılıp çizlip üçgenlerin
atıldığı günlerde aldım aldığım hisse senedi o günkü adı ile alarko sanayi 1 lot bin adetti
1 lot için adet i 36.500 eski tl 1 lotu eski tl 36milyon beşyüzbin o günkü döviz karşılığı 3.700 mark
bu günkü alarko carrıer
şu anda kot da kayıtlı olan şirketlerin 25% si yoktu batan marbanklar raks elektronikler raks ev aletleri vs hisse senetleri bir çırpıda aklıma gelen bu gün kotta olmayan hisse senetleridir maksadım ukalalık değil tecrübe konusunda merakınız gidermek o
gün doğan çocuklar şu an 25 yaşında
ve dikkat ederseniz belge sunuyorum kap taki bildirimler ve sonraki trendler üzerinden tahmin yürüttüm
7 tl nin 30%si 9 tl yi geçer
zaten iddiam yok sadece tahminim
saygı ve sevgi ile
Son düzenleme : ADIMCA; 09-02-2018 saat: 00:19.
Teşekkür ederim
G7-L01 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri