Sayfa 360/487 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon
Arama sonucu : 3896 madde; 2,873 - 2,880 arası.

Konu: MARTI - Martı Otel

1. panik olmayın 2018 ve 2019 martı çok iyi yerlere gelecektir arada trade edebilen 5.katı kazanır bekleyen muhakkak kazanır.artik kuruş gormeyecez insallah

2. Twitterdan tanıdığımız ceyhan bey, sayfamizda paylaşım yapiyorsa martıda birşeyler olabilir.. Zannımız olumlu olsun akıbet de olumlu olur insallah...

3. günaydın resim yükleyemiyormuyum yada nasıl yükleyebilirim

4.  Alıntı Originally Posted by ceyhansem Yazıyı Oku
    günaydın resim yükleyemiyormuyum yada nasıl yükleyebilirim
    Resim yükleme sitelerine yükleyip link yapıştıracaksin

Lenovo K53a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

5. resim yükleyemedim ozaman yazıyla anlatayım neden martı dayım

grafiği açarsanız bariz düşüşün son bulduğu tarih 9ekim ve ogün bugündür yatayda mal toplanmış. 9ekimden 9şuabata kadar (2gün geç geçer takas 8ve9yoktur) 18m mal alınırken satece 8m satılmış. ve cuma günü aracı kurum dağılımına bakarsanız alkülah ver takke yapılmış olması ve ayrıca patronların mal alması sonucu denemek istedim. şirket neden bedelli yapar patron neden mal alır sorusunun elbet bende bir cevabı var. Bilanço da açıklandığına göre sıra yeni gelişmeleri gündeme taşıyacaktır. hayırlısı bakalım izlemeye devam

6. Dikkat çekici diğer bir unsur da Citibank 3 milyona yakın hisse alması... yanısıra 1,4 milyon fark olarak hisse görünüyor takasta o kimin olduğu belli değil yakinda belli olur..

7. Bilançoyu herkes kendine göre yorumlayabilir tabi ki bende sesli düşünüyorum 2016 sonu hisse 0.35 civarı 2017 sonu neredeyse üç katı fiyat la işlem görüyor yani şirketin 2016 zarardan azda olsa kara geçmesi fiyatlara yansıdı yansıyor son üç aylıkla kar makyajlansada yine de yıllık bazda büyük zarar kapanmış ve artık kar yazma zamanı diye düşünüyorum bu yıl bizim için orta vade düşünen yatırımcı için kendi adıma çok iyi fiyatlara geleceğini umuyorum çok umulmadık bir kriz yaratacak olay olmadığı sürece orta vadede üzmeyeceği kanaatindeyim ytd.

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

8. slm dostlar 0.97 den 42bin lot ile aranızdayım. genel grafiklerin hepsi çıkış sinyalinde bakalım neler olacak. sönme den 5.45den çıkıp bunu aldım. güzel ekmek yedik sönmeden inşallah bunda da aynısı olur. geçen hafta 1.09dan satmadım ama pişman değilim ilk hedef 1.20 hadi hayırlısı.

Sayfa 360/487 İlkİlk ... 260310350358359360361362370410460 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •