Kıymetli üyeler,
Malumunuz olduğu üzere bu yer herkese açık bir yerdir. Herkes saygı ve sevgi içinde her türlü yazıyı yazabilir. Şayet yazılan yazılardan rahatsız olanlar; da gerekli cevabı yazabilir. Demokrasi ve ifade özgürlüğü bunu gerektiriyor. Her bir birey; rasyonel ve mantıklı düşündükten sonra doğru kararı verebilecek kapasiteye sahip olduğunu düşünüyorum.
Tartışmaların her daim saygı sınırları içinde olmasını arzu ederim !
Ayrıca bu forumda birçok kişinin tartışmalarını ve yazılarını yıllardır büyük bir zevkle okuyorum, etik olmayan ifadeler kullanıldığı zamanda en üst perdeden tepkimi ortaya koyuyorum !
Saygılarımı sunarım.
NE guzel soyluyorsunuz, Trader denen sahis insanlara hakaret ediyor. Yok elinize verdi, yok soktu, yok cikardi, yok nasil gecirdi ben demistim. Kusura bakmayin ama isi sadece insanlari kiskirtmak olan, ve neye dayandigi belli olmayan yorumlarla 3 e dusecek, 5 dusecek yorumlari ile zaten cani yanmis insanlarla hem hakaret hem dalga geciyor. Hepimiz saygi cercevesinde konusmayi isteyen yetiskin insanlariz. Bu karsilikli olursa saygi devam eder. Cok bilmislik adi altinda birsey bilmeden bu tur mesajlar yayinlanirsa saygi da bir yere kadar. Ben kendisini red listesine aldim. Diger arkadaslara da tavsiyem budur. Saygilar
Neyse fazla uzatmak istemiyorum.
Söz konusu hisse senedi sizce temettü öder( Fazla bir ödeme ) mi ?
Bilanço geldiğinde Şirketin karı 30 milyon civarı olabilir. Aşağı yukarı en az 1 lira temettü vereceğini tahmin ediyorum. Bilemeyiz tabi bilanço nasıl gelicek. Sadece tahmin.
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
[QUOTE=majeste;1692635]Bilanço geldiğinde Şirketin karı 30 milyon civarı olabilir. Aşağı yukarı en az 1 lira temettü vereceğini tahmin ediyorum. Bilemeyiz tabi bilanço nasıl gelicek. Sadece tahmin.
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.[
Güzide hissemizi yüksek temettü ödemesi belirli bir fiyatta tutar, bize istikrarlı bir kazanç sağlar. Aksi durumunda küçük bir şirket hissesi olması nedeniyle manipülasyona veya ani fiyat hareketleri yaşanır. Bu durum olmaması için düzenli kar payı dağıtması gerekiyor.
Yatırım tavsiyesi değildir.
Şirket daha önce en az beş yıl boyunca düzenli temettü vereceğini taahhüt etmişti sanırım
Venus_V4 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
yazdıklarım asla yatırım tavsiyesi değildir.
Yer İmleri