Sayfa 149/323 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon
Arama sonucu : 2584 madde; 1,185 - 1,192 arası.

Konu: Mohikanların Sonuncusu

1. Mohikan Klgyo sayimı alabilirmiyiz...şimdiden teşekkürler...Sayg

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by metamorfoz100 Yazıyı Oku
    Mohikan Klgyo sayimı alabilirmiyiz...şimdiden teşekkürler...Sayg

SM-J700H cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Sayfa 49 da var
    Saygılar

kozaa kaçıncı sayfada acaba ?

4. kozaa kaçıncı sayfada acaba ?

Kozaa Sayfa 32 de
    Ayrıca sayfa 111 de bakılan bütün hisselerin listesi var

5. İyi çalışmalar diliyorum...Sizden daha önceden tekfen ve sekuro isteğinde bulunmuştum.Gerçekleştirdiğiniz için tekrar teşekkür ederim.Sizden dileğim sekuro için 10.84 üstünde zirveler vermiştiniz acaba bu zirveler konusunda sayısal olarak hedefler açısından elliot bize hangi hedefleri veriyor....Tekfen ile ilgili olarakta elliot ihlali yaptığı için artık tekfeni elliot olarak sayıma sokamıyormuyuz acaba....İlginiz için şimdiden teşekkür ederim...

6. merhaba sayın mohikan hoca bi KARTN sayımı alabilirmiyim tşk kolay gelsin

Ne olursa olsun yorumlardan etkileniyoruz biz ky ler.ytd

LG-D724 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8.  Alıntı Originally Posted by kemer77 Yazıyı Oku
    Ne olursa olsun yorumlardan etkileniyoruz biz ky ler.ytd

LG-D724 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    yorumlardan etkılenen bır kıdemlı üye..ben senelerdır buraya uyeyım hala kıdemlı olamadım..kıdemsız bır uye olarak.. deli roket sacro dan.. pıyasa batacak dıyen Ersoy deltaya.. eliot ustadı mohıkana herkesi takıp eder.. kendı teknık ve temel bılgım doğrultusunda kendı kararımı verırım..bazen kar bazen zarar ederım..ama son kararı ben verırım..yada gıdıp bır kurumun uzmanlarına portfoyu teslım etmek gerek..sn.kemer 77 bu yorumları okudum etkılendım ne demek anlamadım..okudum kabul ettım gıbı bir şeymi...borsayla ilgili başka hiç mi bir şey okumadınız..mesela diğer başlıkta deli roket deli roket diyenler var..kıdemlı bır üye olarak oraları okumadınızmı.. yoksa okuyupta etkilenmedinizmi..nasıl olacak yani bu işler..sen etkılenecen diye bu forumlar kapanacakmı..yoksa bu forumlar belli bir alt yapısı olan insanlara bir seçenek sunmaya devammı etsin..bir karar verinde bu insanlarda ya bu hızmete devam etsin .. bakın anlayana hizmet diyorum ki sn. mohıkan ve dığer tüm sn topik sahıplerının yaptıkları karşılıksız hızmettır... ..yada yazanında takip edeninde artık bu boş şikayet muhabbetınden inanki sadece canı değil sıtkı sıkıldı..
    Son düzenleme : mavıbeyez; 13-02-2018 saat: 02:05.

Sayfa 149/323 İlkİlk ... 4999139147148149150151159199249 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •