Sayfa 213/571 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon
Arama sonucu : 4561 madde; 1,697 - 1,704 arası.

Konu: TLMAN - Trabzon Liman İşletmeciliği A.Ş.

Duhul
    Mar 2017
    İkamet
    Marmara'nın GÜNEYDOĞU sahili
    Gönderi
    11,012
    ben arzdan alanların sattığını düşünmüyorum ,22 lere çıkarken rüzgarına yakalanan sabretmeyip satıyor gibi geliyor

beklentinin üzerinde kar ve temettü ilk dalga boyu kadar olmasa da ,.20 lere kadar bir hareket yaptırabilir

görelim bakalım bilançoyu ,acelemiz yok ..sabır

2. Mavi nin hareketlerine benziyor. Ky bezdir alttan malı topla bir ay sonra 25-30 bantına girer

biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.

3. Bollinger band ta sıkışma Ema da Yukarı kesme var tepki gelebilir YTD

4.  Alıntı Originally Posted by yorenti Yazıyı Oku
    Mavi nin hareketlerine benziyor. Ky bezdir alttan malı topla bir ay sonra 25-30 bantına girer

biz kimiz ki başkasına akıl verelim . Y.T.D.
    Geçen bir forumdaş çok güzel özetlemişti bulup öne alırım.bunlar hakikaten cin olmadan adam çarpmaya soyunmuşlar.ama her şeyin bir bedeli var.

5.  Alıntı Originally Posted by msborsa Yazıyı Oku
    Bollinger band ta sıkışma Ema da Yukarı kesme var tepki gelebilir YTD
    Bir laf vardı mıctı cafer bez getirin diye dünde yazdım koku teee buralara geliyor.üstüne başına koyvercek diye bir fikrim ve buna görede savaş planım hazır tabiki.gördüğüm kadarı ile her halde cafer ama
    Yatırım tafsiyesi filan değildir

6. Diğer halka arzlara bakıyorum kademede 5000- 10.000 lot tek kalemde işlemler oluyor bızım tahtada 1000 lotun de ustunde işlem olmuyor hep guucccuk yatırımcı alışı böyük yokkkk

7.  Alıntı Originally Posted by İSMAİL Yazıyı Oku
    Diğer halka arzlara bakıyorum kademede 5000- 10.000 lot tek kalemde işlemler oluyor bızım tahtada 1000 lotun de ustunde işlem olmuyor hep guucccuk yatırımcı alışı böyük yokkkk
    İsmail bu tahtada gerçek alıcı satıcı olduğuna da inanmıyorum ben.ırzın altına nereye 100 lot yazsan veriyor.bana göre dar alanda kısa kısa Paslaşıyorlar günü ve gözü kurtarmanın peşine düşmüşler.hem alışta hem satışta hepsi kendilerinin bildiğin tezgaha düşmüşüz.ancak hiç mühim değil neler gördük neler peeeh...bak koyverdi bile üstüne başına...iğrenç

8. limanı kapatıyorlar galiba haberimiz yok bu nedir arkadas

Sayfa 213/571 İlkİlk ... 113163203211212213214215223263313 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •