Sayfa 325/1049 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon
Arama sonucu : 8390 madde; 2,593 - 2,600 arası.

Konu: Bitcoin & Ethereum

1.  Alıntı Originally Posted by krokodil Yazıyı Oku
    Hani nasreddin hoca kardan helva yapmış..yemiş...sonra ben bile beğenmedim demiş...ben denedim beğenmedim..şu an kuş gibiyim....sokayim bunlarin procelerine....ahahhahahah
    Her türlü sonuç kötü.
    1 ay içinde al satlarla Btc miktarımı arttırdığım halde ekside olmak çok ilginç.
    Ne biçim bi dümen yapmış adamlar bize. Hiç kendinizi kasmayın diyorlar resmen, öyle ya da böyle elimizdekileri alacağız diyorlar.
    Az önce içim elvermese de portföyümün 1/3 nü paribuya atıp TL'ye geçirdim. Ama bekleticem biraz. Secbul hocanın dediği gibi bir düşüş olursa takviye kuvvet olarak bekleticem. Şimdilik planlamam bu şekilde. Bakalım bu Kripto alemi bize daha neler yaptıracak)

Venus_V3_5580 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2. Halbuki bizler ne hayaller kurmuştuk ; Nebiliyolarımız, Gavatlarımız, Komodo Ejderlerimiz olacaktı. Onları ellerimizle büyütüp gözümüz gibi bakacaktık zamanı gelince başka arkadaşlara devredecktik. Neyse bu işte de nasibimizi aldık. Elimizi nereye atsak kuruyor )
    Hala inanamıyorum Btc nin bundan sonra artık yükselmeyecek olmasına.
    Doğru zamanda girip güzel kar yapan tüm arkadaşları tebrik ederim. Sonuçta kazandıkları para hem kendilerine hem ülkemize faydalı olmuş olur. Bi nevi ihracat sayılır
    Elin oğlu bizimde bu ihracata katkı sağlamamıza çomak soktu
    Neyse umarım gelecek günler daha güneşli olur )

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    AKİNONYA ŞATOSU
    Gönderi
    12,209
    Blog Entries
    1

17.76-77

Psikolojik YAS süreci
    1.İnkâr 2.Kızgınlık/öfke 3.Pazarlık 4.Depresyon 5.Kabullenme

*avrupalı bankacılık, sigorta ve piyasalar gözetim, düzenleme kuruluşları sanal, dijital paralar konusunda tüketicilere uyarı mesajı yayınladılar
    *avrupalı denetim, gözetim kurumları, "bitcoin ve diğer sanal paralar bir fiyatlama balonunun açık işaretlerini gösterdiler"
    *avrupalı denetim, gözetim kurumları, "sanal paralar için işlem platformları ab yasalarının denetimi alkında değiller ve ağır operasyonel problemlerle karşı karşıyalar"

“ Umutsuz durumlar yoktur, umutsuz insanlar vardır. Ben hiçbir zaman umudumu yitirmedim.” Mustafa Kemal Atatürk.

>>> FORUM KURALLARIMIZ <<<

5.  Alıntı Originally Posted by possedion Yazıyı Oku
    Halbuki bizler ne hayaller kurmuştuk ; Nebiliyolarımız, Gavatlarımız, Komodo Ejderlerimiz olacaktı. Onları ellerimizle büyütüp gözümüz gibi bakacaktık zamanı gelince başka arkadaşlara devredecktik. Neyse bu işte de nasibimizi aldık. Elimizi nereye atsak kuruyor )
    Hala inanamıyorum Btc nin bundan sonra artık yükselmeyecek olmasına.
    Doğru zamanda girip güzel kar yapan tüm arkadaşları tebrik ederim. Sonuçta kazandıkları para hem kendilerine hem ülkemize faydalı olmuş olur. Bi nevi ihracat sayılır
    Elin oğlu bizimde bu ihracata katkı sağlamamıza çomak soktu
    Neyse umarım gelecek günler daha güneşli olur )

Saglik olsun bir musibet bin nasihat dan evla imiş kardeşim...btc miktarin artacak sen zarar edeceksin...uyuyan dev komodo her türlu derde deva olacam diyecek kuyrugu gotumuze kacacak..boyle olmasaydi nasil bilecektik..hizmet ici kurs sayacaz artik bu kaziklari...hem sana hem bana gecmis olsun...))))

6. 2 saat'e kalmaz 1. Ayi & Boga meydan muhaberesi baslar
    Bilumum eglencelik zerzevat yaniniza alip izleyebilirsiniz
     Alıntı Originally Posted by mixolydiantr Yazıyı Oku
    Eth / Usd ( daily ) Meraklısına kahve Falı
    Eth hedef 1120 USD mazotu gün içi düzeltmelerle bu seviyeye kadar yeter gözüküyor , ilk hedef 923 Usd civarı , ( herkes düzeltmeyi bu civarda bekliyor ) fakat benim tahminim 1120 Usd civarı bir daha dönüp bakmak lazım 570 Usd start desek 1120 Usd neredeyse % 100 kar . Bitcoin ile 1 / 10 ( approx ) kolerasyon var bu sıralar ; kahve falı tutarsa Btc de ortalama 11.000 Usd civaların da olucak ...
    Tutarsa ben demiştim derim hehehehhe

7. BTC 2 senede 1000 doları 100 bin dolar

ETH 2 senede 1000 doları 1 milyon dolar yapmıs .

Ve altcoinelşrden bazıları belkide 1000 doları bir kac milyon dolar yapmıştır .

Gelelim 2017 nin sonuna . dünya capında cok büyük bir ilgi geldi ve BitCOinn bitcoooinnn diye bagıranlara BTC nin belkide 2022 -2023 teki fiyatını 2017 yılında verdiler.

aslında olayın özü su : kensi haline kavrulan 3,5 binlerde gezen bitcoine birden bire 30 milyon kişi ( lafıngelişi ) parasını 30 a katlamak icin hucum etti. Ve hucum ederkende , kensilerinden once BTC ve diger altcoin olanların parasını 3,5-10 a katladı . Şimdi bu insanlar koltuklarında oturup paralarının 30 a 50 ye katlanmasnı bekliyorlar . Piyasanın uzerindeki baskı budur. Kendi halinde kavrulan 100 bin kişiyle oynanan al gulumö ver gulum olan bitcoin ve alt coinlerde su anda belki 50 milyon kişi var .

Btc yE BU KADAR BÜYÜK İLGİ OLMASI ASLINDA DEZAVANTAJ OLDU BU KRIPTO PIYASASI İCİN .

8.  Alıntı Originally Posted by zubizaretta Yazıyı Oku
    BTC 2 senede 1000 doları 100 bin dolar

ETH 2 senede 1000 doları 1 milyon dolar yapmıs .

Ve altcoinelşrden bazıları belkide 1000 doları bir kac milyon dolar yapmıştır .

Gelelim 2017 nin sonuna . dünya capında cok büyük bir ilgi geldi ve BitCOinn bitcoooinnn diye bagıranlara BTC nin belkide 2022 -2023 teki fiyatını 2017 yılında verdiler.

aslında olayın özü su : kensi haline kavrulan 3,5 binlerde gezen bitcoine birden bire 30 milyon kişi ( lafıngelişi ) parasını 30 a katlamak icin hucum etti. Ve hucum ederkende , kensilerinden once BTC ve diger altcoin olanların parasını 3,5-10 a katladı . Şimdi bu insanlar koltuklarında oturup paralarının 30 a 50 ye katlanmasnı bekliyorlar . Piyasanın uzerindeki baskı budur. Kendi halinde kavrulan 100 bin kişiyle oynanan al gulumö ver gulum olan bitcoin ve alt coinlerde su anda belki 50 milyon kişi var .

Btc yE BU KADAR BÜYÜK İLGİ OLMASI ASLINDA DEZAVANTAJ OLDU BU KRIPTO PIYASASI İCİN .
    bu piyasa artık kumara döndü,evet yeni teknoloji ama tam bir kumar oldu. bende kumar mantığıyla vakit geçiriyorum.

Sayfa 325/1049 İlkİlk ... 225275315323324325326327335375425825 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •