Sayfa 557/948 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,449 - 4,456 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    sn. inhibitor, herkes net kar konuştuğu için öyle yazdım. yoksa tabiki Ebitda önemli. dövizli borçlar genelde satıcı borcu. bunlar hammadde alımı ise kur farkı SMM hesabına gitmez mi? çok detaylı incelemedim ve siz çok fazla hakimsiniz diye soruyorum. bol kazançlar
    SMM hesabına gitmez. Stok TL para bırımı cınsı dısında baska bır para bırımı ıle alındıgında , alındıgı gunun tarıhının kurundan hesaplanarak stoklara gider. Dolayısıyla donem sonundakı kur artısından etkılenmez.

stoklar nakıt cınsınden kalem olmadıgı ıcın , degerleme yaparken hıc bır zaman elımdekı eur cınsınden alınan stogu ya da usd cınsınden alınan stogu degerleyeyım gıbı bır ıslem yapmazsınız.

Alıntı Originally Posted by inhibitor Yazıyı Oku
    SMM hesabına gitmez. Stok TL para bırımı cınsı dısında baska bır para bırımı ıle alındıgında , alındıgı gunun tarıhının kurundan hesaplanarak stoklara gider. Dolayısıyla donem sonundakı kur artısından etkılenmez.

stoklar nakıt cınsınden kalem olmadıgı ıcın , degerleme yaparken hıc bır zaman elımdekı eur cınsınden alınan stogu ya da usd cınsınden alınan stogu degerleyeyım gıbı bır ıslem yapmazsınız.
    teşekkür ederim. ben demek ki yanlış hatırlıyorum zira 5 yıldır vergi ve denetim piyasalarından uzak kaldım. zaten bayağı teknik konu bunlar. ancak benim demek istediğim şuydu son çeyrekte kur artışından dolayı üretim maliyetleri daha yüksek olacaktır eğer satış fiyatlarına bunu yansıtamıyorlar ise Brüt Kar Marjı biraz da olsa daralacaktır. bol kazançlar

3.  Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Sayın Mastori huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef...Adamlar amacına ulaşmış anlaşılan...Sinir katsayısı ile oynadıkları apaçık...Sadece SİLVER de böyle olmuyor...Diğer kıymetli tahtalarda da böyle...Hani burada olmak cidden "çelilk gibi sinire" sahip olmak demektir...Bazı yeni ortaklar hemencecik pes edip kaçıyor...Daha dün 1 bugün 2 hemen kazanalım diyorlar...Biz yıllardır buradayız...Neler yaşadığımızı gayet iyi biliriz......Halen de yaşamaya devam ediyoruz......Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    Dogru sevgili dostum haklısın inşallah bu sefer

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alıntı Originally Posted by roark Yazıyı Oku
    Sayın Mastori huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef...Adamlar amacına ulaşmış anlaşılan...Sinir katsayısı ile oynadıkları apaçık...Sadece SİLVER de böyle olmuyor...Diğer kıymetli tahtalarda da böyle...Hani burada olmak cidden "çelilk gibi sinire" sahip olmak demektir...Bazı yeni ortaklar hemencecik pes edip kaçıyor...Daha dün 1 bugün 2 hemen kazanalım diyorlar...Biz yıllardır buradayız...Neler yaşadığımızı gayet iyi biliriz......Halen de yaşamaya devam ediyoruz......Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...
    katılmamak mümkün değil. çelik gibi sinire sahip değilseniz bir bakmışsınız tahtadan düşmüşsünüz. bende çok yaşadım zamanında. neler gördük neler. umarım foruma emek veren herkes bu tahtadan güzel paralar kazanır. bol kazançlar

5. Teknik olarak 2.35 e deydir olm sende bende fibo da rahatlasin.

General Mobile 4G cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aslında hiç kaybetmedim; sadece sistemin istedikleri kazandı. Meteliksiz olabilirim ama niteliksiz değilim.
    Charles Bukowski.YTD

6. hangi kademeden aldıysam zarar yazdı. 2,41den 1 lot aldım ona bile göz dikti adamlar dahada çektiler aşağıya yarında tam tersini yapıcam zararınada olsa 1er lot 1er lot 100 lot satıcam gıcıklığa gıcıklık yapıcam.nezaman yeşil çaksa bende kırmızı çaktırcam.

7. 1 dakika canlı baktım ciğerim söküldü [emoji854] aman arkadaşlar bu canlı falan izlenmez işinize bakın. Birde şu topikte yok mu bir tane merzifonlu bu adamlar nasıl tanınıyorlar memleketlerinde biri biraz anlatsın. Yani keser gibi hep bana hep bana mı yoksa testere gibi bi sana bi bana mı ?

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

8. Peki sevgili eski ortakalr;

Ben 2-3 aydır buradayım.
    Bugüne kadar diğer kağıtlardan edindiğimi sandığım tüm tecrübeler fos çıktı burada.
    Sizce hala maliyet azaltmalı mıyım.
    Bu rakkamları görüncede insanın alası geliyor.
    Daha önce 20k- 30k lot arasındaydım.Sabahtan beri her düştüğü kademeden aldım.En kötü 2 güne satar yine 20-30 aralığına düşerim dedim.
    Daha önce pozitif verilere rağmen yaşanan düşüşlere göre bu durumun nerede duracağını kestirebiliyor musunuz?

Tabiki tahmininiz var mı onu merak ettim?

Sayfa 557/948 İlkİlk ... 57457507547555556557558559567607657 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •