Sayfa 556/948 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,441 - 4,448 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Bistte 5 Liraya bu özelliklerde kağıt yok. Karel 8 Lira ve talan ediyorlar ucuz diye, düşünün.
    Sn. Izci tamam yok ondan burdayız gitmeye de niyetimiz yok. Şirket iyiye gidiyor façayı düzeltti veya düzeltiyor vs
    Sonuç bugün için hava gazı. Doğru mu? E yarın düzelir eh yaşarsak göreceğiz. Elalemin sidikli tahtası bu bilançoyu açıklasa 7 8 olmuştu. Hatta daha da gidecem diye kaziniyordu olay bu yani

SM-N900 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by inhibitor Yazıyı Oku
    https://i.hizliresim.com/kOWvZ7.jpg

üstat var aslında. Ama 10 TL 'nin altında değiller malesef
    Işte bu gösterge

3. He bize sattirmak elimizden malları almak için böyle yapıyorlar ise vallahi de billahi de satarsam serefsizim

Alıntı Originally Posted by TheOne Yazıyı Oku
    son iki çeyrekteki gibi bir karlılık olursa çok da şaşırılacak bir durum olmaz aslında.
    sn. theone, şirketin net döviz pozisyonu yaklaşık 30 mio tl ekside. son çeyrekten gelecek karın büyük bir kısmını kaybedebilir bu yüzden. zira 30.09 ve 31.12 değerleme kurlarında % 8 civarında bir artış var. ben açıkçası daha öncede belirttiğim gibi 2018 3 aylık mali tablolarını daha çok önemsiyorum. Ceo'nun dediklerinin ne kadar doğru olduğu konusunda ciddi bir ışık tutacaktır. 2017 için 11.500 mio tl civarındaki kar beni tatmin edecektir. herşey den bağımsız bu hisseyi taşıyabilen herkesin ciddi paralar kazanacağından hiç şüphem yok. herkese bol kazançlar

5.  Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku
    sn. theone, şirketin net döviz pozisyonu yaklaşık 30 mio tl ekside. son çeyrekten gelecek karın büyük bir kısmını kaybedebilir bu yüzden. zira 30.09 ve 31.12 değerleme kurlarında % 8 civarında bir artış var. ben açıkçası daha öncede belirttiğim gibi 2018 3 aylık mali tablolarını daha çok önemsiyorum. Ceo'nun dediklerinin ne kadar doğru olduğu konusunda ciddi bir ışık tutacaktır. 2017 için 11.500 mio tl civarındaki kar beni tatmin edecektir. herşey den bağımsız bu hisseyi taşıyabilen herkesin ciddi paralar kazanacağından hiç şüphem yok. herkese bol kazançlar
    Net kar onemlı degıl.

Onemlı olan FAVOK.

Yani faiz öncesi.

Faiz öncesine bakarken de faaliyet giderleri gelirleri içinde gösterilen , alacak ve borclardan kaynaklanan kur farkı gelır gıderını de elımıne etmeyı unutmayın.

zira oncekı yıllarda fınansman gıderlerı ıcınde gosterılen alacak ve borclardan kaynaklanan kur farkı gıderlerı faalıyet karında gosterılmeye baslandı.

alacak ıskontosu , kur farkı , faız oncesı bakın hep FAVOK'e.

Bir fon bu şirketi almaya gelse , sermaye koyar ve "0" TL faiz ödese bu şirket ne kadar FAVÖK elde eder gibi bakın

Alıntı Originally Posted by inhibitor Yazıyı Oku
    Net kar onemlı degıl.

Onemlı olan FAVOK.

Yani faiz öncesi.

Faiz öncesine bakarken de faaliyet giderleri gelirleri içinde gösterilen , alacak ve borclardan kaynaklanan kur farkı gelır gıderını de elımıne etmeyı unutmayın.

zira oncekı yıllarda fınansman gıderlerı ıcınde gosterılen alacak ve borclardan kaynaklanan kur farkı gıderlerı faalıyet karında gosterılmeye baslandı.

alacak ıskontosu , kur farkı , faız oncesı bakın hep FAVOK'e.

Bir fon bu şirketi almaya gelse , sermaye koyar ve "0" TL faiz ödese bu şirket ne kadar FAVÖK elde eder gibi bakın
    sn. inhibitor, herkes net kar konuştuğu için öyle yazdım. yoksa tabiki Ebitda önemli. dövizli borçlar genelde satıcı borcu. bunlar hammadde alımı ise kur farkı SMM hesabına gitmez mi? çok detaylı incelemedim ve siz çok fazla hakimsiniz diye soruyorum. bol kazançlar

7. Haklısınız, bilanço fx pozisyonundan kabaca 2-
    2.5mtl gibi bir zarar yazacak. Ben de son iki çeyrek ortalama kar marjıyla hesaplama yapmıştım ama. Üçüncü çeyrek kar marjı ikinci çeyreğe göre daha iyiydi, yine üçüncü çeyrek gibi bir kar marjı yakalanırsa bu fx zararı bir miktar daha kompanse edilecektir.

Net kar tahmini çok zor iş. Dediğiniz etkiyi de dikkate alır ve 4. çeyrek kar marjının 3.çeyrekteki gibi olacağını varsayarsak 13 14 mtl civarı bir karla da karşılaşabiliriz.

Ben de favökü daha çok önemseyenlerdenim bu arada.

Alıntı Originally Posted by paradox Yazıyı Oku

8.  Alıntı Originally Posted by mastori Yazıyı Oku
    Sn.izci gerçekleşir ama bu kafayla nereye kadar dün ne oldu? Bugün neler oluyor? Böyle saçma sapan hareketler milleti iyice sinirlendirdi ve gerdi. Şu fiyata bakın lütfen kaç tl lik tahta. 30 açıklasa ne olacak diyor insan kendi kendine. Piyasa mutlaka fiyatlar denecek ama ne zaman

Sayın Mastori huylu huyundan vazgeçmiyor maalesef...Adamlar amacına ulaşmış anlaşılan...Sinir katsayısı ile oynadıkları apaçık...Sadece SİLVER de böyle olmuyor...Diğer kıymetli tahtalarda da böyle...Hani burada olmak cidden "çelilk gibi sinire" sahip olmak demektir...Bazı yeni ortaklar hemencecik pes edip kaçıyor...Daha dün 1 bugün 2 hemen kazanalım diyorlar...Biz yıllardır buradayız...Neler yaşadığımızı gayet iyi biliriz......Halen de yaşamaya devam ediyoruz......Bol kazançlar...Yatırım Tavsiyesi Değildir...

Sayfa 556/948 İlkİlk ... 56456506546554555556557558566606656 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •