Originally Posted by
laguna
benim gördüğüm karel grafiği... 8,50 üzerinde teyitli kalırsa 11 lere gidebilir...

Üstad citi çok büyük mal aldı. Bu tahtada. yani uzun vadeli aldı. maliyeti kabaca 6 falan belki 6,40 dır. Bu kağıdın citinin maliyetine düşme ihtmali yok. Bu anı logoda yaşadım ben ama tabi logoyu daha agresif alıyorlardı.
Herneyse konuya geleyim. Seanslık net sat oldu. Günlükte sata dönecek diye düşünüyorum. Normal şartlarda bu günlük sat oldumu en az 20 gün 1 ay bekler senet. Ama bilançoya 1 aydan az kaldı. beklentiler mevcut kafamda deli sorular.
Uzatmayayım. 7,30 falan gelirse ben köklerim
Bekletirmi bekletebilir 7 yede düşebilir ordanda takviye yaparım.
Şuan borsada full portföy gireceğim 2 kağıt var biri karel diğeri yunsa. Diğer kağıtlar beni bozuyor ve korkutuyor. Ama karel ve yunsada teknik ve rakamlar net çalışıyor.
Hatta yunsada daha net çalışıyor. Mesela bugün 5,18 den 5,06 salabilir dedim. 5,20 yaktı ordan 5,05 salabilir. 3-5 sapma olabilir.
Ama rakamlar net çalışıyor. Karelde bugün 8 üstü güçlü dursaydı ben alacaktım ama sabrettim almadım.
Çok doğru bir an yakalayacam gibi hissediyorum bu karelde. Şu düşüşte iyi takip edeceğim en iyi yerden maliyetlenmek çok önemli. sonrasında 11-12 ye kadar bedavaymış gibi alacak citi bunu.
Öyle düşünüyorum.
Twitter : @Sacro_trade
Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.
Yer İmleri