Sayfa 864/1001 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon
Arama sonucu : 8005 madde; 6,905 - 6,912 arası.

Konu: Dolarda Yükseliş Kaçınılmaz

1.  Alıntı Originally Posted by human01 Yazıyı Oku
    bugünkü iahelelerde tam olarak sonuçlansın yarın birgün dolara çakıp gelecek hafta yükseltirler bence....tabi sadece tahmin...bakalım görecez.
    avrasya tünelcilerinin 5TL hedefi bakalım tutacak mı?

2. Günaydınlar, güzel bir haberim var!
    ING BANK e turuncu hoşgeldin Dolar faiz oranını %4 den %4,50 ye çıkarmış...

3.  Alıntı Originally Posted by KARA BORA Yazıyı Oku
    Günaydınlar, güzel bir haberim var!
    ING BANK e turuncu hoşgeldin Dolar faiz oranını %4 den %4,50 ye çıkarmış...
    alamıyoruz ki önceden hesap açmışım diye leş gibi oran veriyorlar.

4.  Alıntı Originally Posted by powerpc Yazıyı Oku
    alamıyoruz ki önceden hesap açmışım diye leş gibi oran veriyorlar.
    Eşinizin, çocuklarınızın üzerinden devam ettirin diyeceğim ama onu siz de biliyorsunuz. Ben geçen yıl kullandım, bu yılda hanımın üzerinden devam ediyorum, seneye de evlat üzerinden yaparım diye düşünüyorum.

5. herkese bol kazançlar, muhterem büyüklerim. Afrin operasyonu'nun maddi maliyet konusundaki fikirlerinizi yazabilirmisiniz. yaklaşık 1ay dır devam eden bu büyüklükte bir operasyon için. günlük. 500 milyon dolar. benim şahsi fikrim

yok olmaz uçuk bi rakam abd nin çok kapsamlı ırak savaşlarının 2003-2013 yılı arası amlişyeti 1.7 trilyon doalr
    bir halt olacağı yok.

ABD'nin operasyonları deniz aşırı olduğundan maliyetleri doğal olarak yüksektir..diğer taraftan yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama Afrin operasyonunun silah, mühümmat, gıda vb. maliyetlerini büyük oranda yerli kaynaklarla yapıyorsanız, her ne kadar maliyet şu kadar denilsede sorun olmaz sanıyorum..devlet bir cebinden diğer cebine aktararak yada vergiler vasıtasıyla karşılayabilir..önemli olan operasyon giderlerindeki ithalin payı bence..

8.  Alıntı Originally Posted by enki Yazıyı Oku
    ABD'nin operasyonları deniz aşırı olduğundan maliyetleri doğal olarak yüksektir..diğer taraftan yanlış mı düşünüyorum bilmiyorum ama Afrin operasyonunun silah, mühümmat, gıda vb. maliyetlerini büyük oranda yerli kaynaklarla yapıyorsanız, her ne kadar maliyet şu kadar denilsede sorun olmaz sanıyorum..devlet bir cebinden diğer cebine aktararak yada vergiler vasıtasıyla karşılayabilir..önemli olan operasyon giderlerindeki ithalin payı bence..
    f-16 nın 1 saat uçması 20000$ ve tamamen ithal.

Sayfa 864/1001 İlkİlk ... 364764814854862863864865866874914964 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •