Artan

1,41 14.63 18:10
28,38 10 18:10
55,00 10 18:10
267,50 9.99 18:10
123,40 9.98 18:10
Artan Hisseler

Azalan

47,70 -10 18:10
283,50 -10 18:10
45,36 -10 18:10
43,74 -10 18:10
12,99 -9.98 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

13.711.567.177,20 18:10
10.895.811.089,25 18:10
8.802.742.609,10 18:10
8.085.116.003,38 18:10
7.196.277.142,40 18:10
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 9598 madde; 1 - 8 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Ky neden kaybeder... Bizzat yaşananlardan alintıdır...

Sadece yukarı ya da sadece aşağı giden hisse henüz yapılmadı... Hepsinin bir zirvesi veya dibi var... Size yada bize düşen bunları tahmin edebilmek. En azından belli ölçüler oluşturmak...
    Biraz teknik çalışarak az-çok kendimizce kriterler olusturursak bu işlerden karlı çıkarız yoksa hisse uçup giderken kar realizasyonu yapmaz, dibe giderken de buradan dönecek, şuradan dönecek diye hisseleri izleriz...
    Sonra benim gibi "Yahu ben 2008 krizinde 2,20lerden Arçelik almıştım, biraz yükseldi, ikinci dipte verdim " diye hatıralar anlatır, bugün aynı hisseyi temettü hariç 22 liraya alırsın... O gün satılmasa o hisseler bugün bedavaya hatta bedavadan ucuza gelecekti belki de...

Pazardan iki kilo elma almak için 2 tür atarız ana çoluk çocuğumuzun rızkını, emeğimizi riske atarken teknik nedir bakmayız. Bu bizim için ayıp olarak yeter...
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Ky neden kaybeder... Bizzat yaşananlardan alintıdır...

Sadece yukarı ya da sadece aşağı giden hisse henüz yapılmadı... Hepsinin bir zirvesi veya dibi var... Size yada bize düşen bunları tahmin edebilmek. En azından belli ölçüler oluşturmak...
    Biraz teknik çalışarak az-çok kendimizce kriterler olusturursak bu işlerden karlı çıkarız yoksa hisse uçup giderken kar realizasyonu yapmaz, dibe giderken de buradan dönecek, şuradan dönecek diye hisseleri izleriz...
    Sonra benim gibi "Yahu ben 2008 krizinde 2,20lerden Arçelik almıştım, biraz yükseldi, ikinci dipte verdim " diye hatıralar anlatır, bugün aynı hisseyi temettü hariç 22 liraya alırsın... O gün satılmasa o hisseler bugün bedavaya hatta bedavadan ucuza gelecekti belki de...

Pazardan iki kilo elma almak için 2 tür atarız ana çoluk çocuğumuzun rızkını, emeğimizi riske atarken teknik nedir bakmayız. Bu bizim için ayıp olarak yeter...

Super yaklasimlar dostum.

son paragrafin gercekten muhtesem.

2 lira adel in boga piyasasina basladigini hatirlarim. bolunmeden once 70 e gitti.

ayen i ayakkabi kutularinda 1.07 en dibinde iken kademeyi kaldirdigimi dun gibi hatirliyorum.

anlat anlat bitmez.

ereglde 2014 de en dipten arabayi satip mala girdigimi.

simdilerde yeni adelim ereglim.petkkm

2.60 maliyetim var. Allah omur verirse cocugu universitede okutacak parayi kazandirsin abana yeter.

suan 7 yasinda. hayirlisi diyelim.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

3.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

2 lira adel in boga piyasasina basladigini hatirlarim. bolunmeden once 70 e gitti.

ayen i ayakkabi kutularinda 1.07 en dibinde iken kademeyi kaldirdigimi dun gibi hatirliyorum.

anlat anlat bitmez.

ereglde 2014 de en dipten arabayi satip mala girdigimi..
    Ereğli deme nolur bana. O da başka bir yara benim için...

17-25 Aralıktan sonra bir arkadaş kriz çıkacak diye diye korkuttu 2,20'den sattım... Ne acı değil mi... Yalan hikaye değil, hepsi bankada kayıtlıdır...

En yakını Sacro ile tanıştığımda elimde 5,80 ortalama maliyetle 9,5 liralık Kutpo vardı... İkili tepe ne, duyuyordum ama bilmiyordum, buralarda görüyordum ama ilgilenmedigim için ikinci defa 9'a geldiğinde satmadım. Bilsem o zaman okuturdum param da bugunkunun %50 fazlası olurdu...

Okuyun... Öğrenin...
    Baksana grafigine, okuyana gündemi...
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Antalya'dan bir Gavurdağlı
    Gönderi
    370
     Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku

anlat anlat bitmez.

ereglde 2014 de en dipten arabayi satip mala girdigimi.

simdilerde yeni adelim ereglim.petkkm

2.60 maliyetim var. Allah omur verirse cocugu universitede okutacak parayi kazandirsin abana yeter.

suan 7 yasinda. hayirlisi diyelim.
    Petkim'de bu seneki nakit temettüyüde alırsam benim maliyet 1,43 lere düşecek 2-3 sene sonra hisseler bedavaya kalacak banada

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    EN BÜYÜK KAZANCINIZ SAĞLIĞINIZDIR

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •