Sayfa 128/1200 İlkİlk ... 28781181261271281291301381782286281128 ... SonSon
Arama sonucu : 9598 madde; 1,017 - 1,024 arası.

Konu: Orta uzun vadeli (Boğa) hedefe kadar disiplin

1. Yakın çekim 23.60 üzeri hızlanır W formasyonu var onaya gelmiş kırmızı ve mavi destekler üzerinde kaldığı sürece!!!!! Şimdi uzun çekim dikkat
    Hedef mavi!!! 30 mu orası ne [emoji23]

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Fıght clup Yazıyı Oku
    abi çorba param benim hep bunlarda, algoritmalara karşı savaşıyorum
    ama haklısın günlük paylaşıyım makul olan ve topiğn ismine yakışsın,,, hedefe kadar displin
    Herkes çorba parası peşinde benim bu borsadan başımı sokacak bir ev almam lazım. Çorba ile ugrasmayin lütfen. Orta vadelileri paylaşın. Hızlı kazanınca hemen geri kaybediyorum. Hiç yaramıyor birden kazanmak. Yinede fight clup Aksakal bulut ve sacro hocama çok teşekkür ederim sayenizde rahat rahat çorba icebiliyoruz

send by selectra

3.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Tepe kagitlardan ziyade dip kagitlarin grafikleri lazim bene )

Primli hisseleri satip primsizlerde poz almak istiyorum bakalim.
    İmza yapmıştım zaten bunu kendime... Sen dün düşen teknede cevap yazınca şimşek çaktı... Dedim ya arada dürtün beni diye...

Olay bu, ınan borsanın 90'a geldiğini doların 3,60lara sarktığını çok fark etmedim geçen haftaya kadar. İkici aşama olacak diye THY'de poz aldık, dediğin gibi olmadı, çıktım 2 saate kriz patladı hooop ucak acil inişe...
    Dip yapmış kağıtlar bulalım Syn "Dövüş Klübü"... Günlük, haftalık daha makbul...
    Tuvalete rahat gidelim değil mi?

Eggub: Yükselen üçgen de olabilir, eğer yukarı kırıp teyit alırsa 4 liradan 29 liraya kadar 25 lira fark, 29'u kirarsa oraya 25 lira koy etti mi 54... Çok para yahu... Neyse uzun vade 50'ye fit olsak ne olur...

Burada yazılan her hisse alındı demek değil, grafik ne anlatıyor onu anlamaya çalışıyoruz... Hepsinden alıp kazansak zaten bunu Dubai'de bir Kapatmaktan'dan yazardım...
    Ankara'da ne işim var... Değil mi?

Sacro dostum niye 2008'de karşıma çıkmadın, bak 9 yıl geçti, koyduğum parayı 10'a katlayacaktim hem bugün hisseler -(eksi) maliyette olacaktı... Kınıyorum seni...

Yok seni değil, kendimi kınıyorum...Niye o zaman teknik öğrenmesinden. İkili dibi bilsem sadece 2,20'den Arçelik satar mıydım... Eggub bile vardı 5 lira mı neydi. Yada 24-25 lira civarındaydı bolundu galiba .. Ayıp bana...

İsteyen olursa internette force şirketleri formasyonları anlatıyor, başka bir sürü kaynak da var... Bilmemek ayıp değil, öğrenmemek ayıp...
    Son düzenleme : egelim; 23-03-2017 saat: 09:41.
    Dibe vurmanın en güzel tarafı ne biliyor musun?
    Bundan sonra hep yukarı...

Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    İmza yapmıştım zaten bunu kendime... Sen dün düşen teknede cevap yazınca şimşek çaktı... Dedim ya arada dürtün beni diye...

Olay bu, ınan borsanın 90'a geldiğini doların 3,60lara sarktığını çok fark etmedim geçen haftaya kadar. İkici aşama olacak diye THY'de poz aldık, dediğin gibi olmadı, çıktım 2 saate kriz patladı hooop ucak acil inişe...
    Dip yapmış kağıtlar bulalım Syn "Dövüş Klübü"... Günlük, haftalık daha makbul...
    Tuvalete rahat gidelim değil mi?

)

aynem oyle.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

5. Ky neden kaybeder... Bizzat yaşananlardan alintıdır...

Sadece yukarı ya da sadece aşağı giden hisse henüz yapılmadı... Hepsinin bir zirvesi veya dibi var... Size yada bize düşen bunları tahmin edebilmek. En azından belli ölçüler oluşturmak...
    Biraz teknik çalışarak az-çok kendimizce kriterler olusturursak bu işlerden karlı çıkarız yoksa hisse uçup giderken kar realizasyonu yapmaz, dibe giderken de buradan dönecek, şuradan dönecek diye hisseleri izleriz...
    Sonra benim gibi "Yahu ben 2008 krizinde 2,20lerden Arçelik almıştım, biraz yükseldi, ikinci dipte verdim " diye hatıralar anlatır, bugün aynı hisseyi temettü hariç 22 liraya alırsın... O gün satılmasa o hisseler bugün bedavaya hatta bedavadan ucuza gelecekti belki de...

Pazardan iki kilo elma almak için 2 tür atarız ana çoluk çocuğumuzun rızkını, emeğimizi riske atarken teknik nedir bakmayız. Bu bizim için ayıp olarak yeter...

Alıntı Originally Posted by egelim Yazıyı Oku
    Ky neden kaybeder... Bizzat yaşananlardan alintıdır...

Sadece yukarı ya da sadece aşağı giden hisse henüz yapılmadı... Hepsinin bir zirvesi veya dibi var... Size yada bize düşen bunları tahmin edebilmek. En azından belli ölçüler oluşturmak...
    Biraz teknik çalışarak az-çok kendimizce kriterler olusturursak bu işlerden karlı çıkarız yoksa hisse uçup giderken kar realizasyonu yapmaz, dibe giderken de buradan dönecek, şuradan dönecek diye hisseleri izleriz...
    Sonra benim gibi "Yahu ben 2008 krizinde 2,20lerden Arçelik almıştım, biraz yükseldi, ikinci dipte verdim " diye hatıralar anlatır, bugün aynı hisseyi temettü hariç 22 liraya alırsın... O gün satılmasa o hisseler bugün bedavaya hatta bedavadan ucuza gelecekti belki de...

Pazardan iki kilo elma almak için 2 tür atarız ana çoluk çocuğumuzun rızkını, emeğimizi riske atarken teknik nedir bakmayız. Bu bizim için ayıp olarak yeter...

Super yaklasimlar dostum.

son paragrafin gercekten muhtesem.

2 lira adel in boga piyasasina basladigini hatirlarim. bolunmeden once 70 e gitti.

ayen i ayakkabi kutularinda 1.07 en dibinde iken kademeyi kaldirdigimi dun gibi hatirliyorum.

anlat anlat bitmez.

ereglde 2014 de en dipten arabayi satip mala girdigimi.

simdilerde yeni adelim ereglim.petkkm

2.60 maliyetim var. Allah omur verirse cocugu universitede okutacak parayi kazandirsin abana yeter.

suan 7 yasinda. hayirlisi diyelim.
    Twitter : @Sacro_trade
    Boğa piyasaları kötümserlikten doğar,Kuşkuculukla gelişir,iyimserlikle büyür,coşku ile ölür.

7.  Alıntı Originally Posted by Sacrosanct Yazıyı Oku
    Super yaklasimlar dostum.

son paragrafin gercekten muhtesem.

2 lira adel in boga piyasasina basladigini hatirlarim. bolunmeden once 70 e gitti.

ayen i ayakkabi kutularinda 1.07 en dibinde iken kademeyi kaldirdigimi dun gibi hatirliyorum.

anlat anlat bitmez.

ereglde 2014 de en dipten arabayi satip mala girdigimi..
    Ereğli deme nolur bana. O da başka bir yara benim için...

17-25 Aralıktan sonra bir arkadaş kriz çıkacak diye diye korkuttu 2,20'den sattım... Ne acı değil mi... Yalan hikaye değil, hepsi bankada kayıtlıdır...

En yakını Sacro ile tanıştığımda elimde 5,80 ortalama maliyetle 9,5 liralık Kutpo vardı... İkili tepe ne, duyuyordum ama bilmiyordum, buralarda görüyordum ama ilgilenmedigim için ikinci defa 9'a geldiğinde satmadım. Bilsem o zaman okuturdum param da bugunkunun %50 fazlası olurdu...

Okuyun... Öğrenin...
    Baksana grafigine, okuyana gündemi...

8. Tumusan arac üstü ekipman yapmış ky yi, palaya birşey olmaz açığa satar yine yırtar!!!
    Eğitim çalışmasıdır lutfen ciddiye almayın

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Sayfa 128/1200 İlkİlk ... 28781181261271281291301381782286281128 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •