Yakýn çekim 23.60 üzeri hýzlanýr W formasyonu var onaya gelmiþ kýrmýzý ve mavi destekler üzerinde kaldýðý sürece!!!!! Þimdi uzun çekim dikkat
Hedef mavi!!! 30 mu orasý ne [emoji23]
iPhone cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yakýn çekim 23.60 üzeri hýzlanýr W formasyonu var onaya gelmiþ kýrmýzý ve mavi destekler üzerinde kaldýðý sürece!!!!! Þimdi uzun çekim dikkat
Hedef mavi!!! 30 mu orasý ne [emoji23]
Herkes çorba parasý peþinde benim bu borsadan baþýmý sokacak bir ev almam lazým. Çorba ile ugrasmayin lütfen. Orta vadelileri paylaþýn. Hýzlý kazanýnca hemen geri kaybediyorum. Hiç yaramýyor birden kazanmak. Yinede fight clup Aksakal bulut ve sacro hocama çok teþekkür ederim sayenizde rahat rahat çorba icebiliyoruz
send by selectra
Ýmza yapmýþtým zaten bunu kendime... Sen dün düþen teknede cevap yazýnca þimþek çaktý... Dedim ya arada dürtün beni diye...
Olay bu, ýnan borsanýn 90'a geldiðini dolarýn 3,60lara sarktýðýný çok fark etmedim geçen haftaya kadar. Ýkici aþama olacak diye THY'de poz aldýk, dediðin gibi olmadý, çýktým 2 saate kriz patladý hooop ucak acil iniþe...
Dip yapmýþ kaðýtlar bulalým Syn "Dövüþ Klübü"... Günlük, haftalýk daha makbul...
Tuvalete rahat gidelim deðil mi?
Eggub: Yükselen üçgen de olabilir, eðer yukarý kýrýp teyit alýrsa 4 liradan 29 liraya kadar 25 lira fark, 29'u kirarsa oraya 25 lira koy etti mi 54... Çok para yahu... Neyse uzun vade 50'ye fit olsak ne olur...
Burada yazýlan her hisse alýndý demek deðil, grafik ne anlatýyor onu anlamaya çalýþýyoruz... Hepsinden alýp kazansak zaten bunu Dubai'de bir Kapatmaktan'dan yazardým...
Ankara'da ne iþim var... Deðil mi?
Sacro dostum niye 2008'de karþýma çýkmadýn, bak 9 yýl geçti, koyduðum parayý 10'a katlayacaktim hem bugün hisseler -(eksi) maliyette olacaktý... Kýnýyorum seni...
Yok seni deðil, kendimi kýnýyorum...Niye o zaman teknik öðrenmesinden. Ýkili dibi bilsem sadece 2,20'den Arçelik satar mýydým... Eggub bile vardý 5 lira mý neydi. Yada 24-25 lira civarýndaydý bolundu galiba .. Ayýp bana...
Ýsteyen olursa internette force þirketleri formasyonlarý anlatýyor, baþka bir sürü kaynak da var... Bilmemek ayýp deðil, öðrenmemek ayýp...
Son düzenleme : egelim; 23-03-2017 saat: 09:41.
Dibe vurmanýn en güzel tarafý ne biliyor musun?
Bundan sonra hep yukarý...
Ky neden kaybeder... Bizzat yaþananlardan alintýdýr...
Sadece yukarý ya da sadece aþaðý giden hisse henüz yapýlmadý... Hepsinin bir zirvesi veya dibi var... Size yada bize düþen bunlarý tahmin edebilmek. En azýndan belli ölçüler oluþturmak...
Biraz teknik çalýþarak az-çok kendimizce kriterler olusturursak bu iþlerden karlý çýkarýz yoksa hisse uçup giderken kar realizasyonu yapmaz, dibe giderken de buradan dönecek, þuradan dönecek diye hisseleri izleriz...
Sonra benim gibi "Yahu ben 2008 krizinde 2,20lerden Arçelik almýþtým, biraz yükseldi, ikinci dipte verdim " diye hatýralar anlatýr, bugün ayný hisseyi temettü hariç 22 liraya alýrsýn... O gün satýlmasa o hisseler bugün bedavaya hatta bedavadan ucuza gelecekti belki de...
Pazardan iki kilo elma almak için 2 tür atarýz ana çoluk çocuðumuzun rýzkýný, emeðimizi riske atarken teknik nedir bakmayýz. Bu bizim için ayýp olarak yeter...
Super yaklasimlar dostum.
son paragrafin gercekten muhtesem.
2 lira adel in boga piyasasina basladigini hatirlarim. bolunmeden once 70 e gitti.
ayen i ayakkabi kutularinda 1.07 en dibinde iken kademeyi kaldirdigimi dun gibi hatirliyorum.
anlat anlat bitmez.
ereglde 2014 de en dipten arabayi satip mala girdigimi.
simdilerde yeni adelim ereglim.petkkm
2.60 maliyetim var. Allah omur verirse cocugu universitede okutacak parayi kazandirsin abana yeter.
suan 7 yasinda. hayirlisi diyelim.
Twitter : @Sacro_trade
Boða piyasalarý kötümserlikten doðar,Kuþkuculukla geliþir,iyimserlikle büyür,coþku ile ölür.
Ereðli deme nolur bana. O da baþka bir yara benim için...
17-25 Aralýktan sonra bir arkadaþ kriz çýkacak diye diye korkuttu 2,20'den sattým... Ne acý deðil mi... Yalan hikaye deðil, hepsi bankada kayýtlýdýr...
En yakýný Sacro ile tanýþtýðýmda elimde 5,80 ortalama maliyetle 9,5 liralýk Kutpo vardý... Ýkili tepe ne, duyuyordum ama bilmiyordum, buralarda görüyordum ama ilgilenmedigim için ikinci defa 9'a geldiðinde satmadým. Bilsem o zaman okuturdum param da bugunkunun %50 fazlasý olurdu...
Okuyun... Öðrenin...
Baksana grafigine, okuyana gündemi...
Tumusan arac üstü ekipman yapmýþ ky yi, palaya birþey olmaz açýða satar yine yýrtar!!!
Eðitim çalýþmasýdýr lutfen ciddiye almayýn
Yer Ýmleri