Sayfa 344/790 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon
Arama sonucu : 6319 madde; 2,745 - 2,752 arası.

Konu: BIZIM - Bizim Toptan Satış Mağazaları A.Ş.

1. Haberlerde habire ulkerin bankalarla yapmak istediği anlaşmadan bahsediyor kötü senaryolar yazılıp çiziliyor amaç ya müsiad başkanında dediği gibi karalama kampanyası yada gerceklik paylari var mali sikinti yasiyor yildiz holding pek bi anlam veremedim bu haberlerden varmı yorumu olan yada benim gibi okuduğunuz bi haber

2. Bu sayfalarda art niyetli yazan kimse yok buna yapılan yorum ve verilen cevaplardan anlıyorum. Tamamen KY.
    Seviyeli ve içtenlikle yazılıp yorumlanmakta.

3.  Alıntı Originally Posted by kennym Yazıyı Oku
    size bişey anlatayım ,

2014 yılı BIZIM baya düşmüş 17- 18 tl civarı , baktım denizbank da düşük seviyelerde .. 7,5 gibi ..

bizim almaya başladım ama az az .. denizbank ta almaya başladım az az ..

ikisi de düştükçe aldım düştükçe aldım yıllar boyu ..

denizbank 2015 yılında bedelli bedelsiz bölündü sonra 2016 da da gene bedelsiz bölündü .. fiyatı 1,6 ya kadar indi ama hisse sayısı 3 katına çıktı ..

bizim de bu süre boyunca düştü de düştü düştü de düştü düştü de düştü ..

2016 yılında 1,6 maliyetli denizbankları 4,4-5 tl arası sattım ..
    bu sırada bizim düştükçe düştü düştükçe düştü . bi kere de bedelsiz bölündü fiyat 7 tl ye geldi ..

geçen hafta denizbank 8 tl yi geçti .. düşünebiliyor musunuz ? 1,6 tl fiyattaki şey şuan 8 tl oldu ama 18 tl olan şey şuan 7 tl ..

bakın işte bu zulumdür ..
    Çok güzel hülasa etmişsiniz. Benzer değerlendirmeleri yaparak yaklaşık dört ay önce aldım kâğıdı. Allah sabır versin size. söyleyecek söz bulamıyorum.

4.  Alıntı Originally Posted by catarmurat Yazıyı Oku
    Bizim toptan alın diye mail mi atti? Yok herkes kendi özgür iradesi ile aldı. Bu işlet mail ile olmaz. 8.40 malınızı kaptırmayın diyenler şimdi mail atın diyor.
    Sana bizim derdimize musallat ol diye mail atan mı oldu? Sen basit bir adamsın, haddini de hududunu da bilmiyorsun. adam 17'den aldım diyor, sen 8.40 muhabbeti yapıyorsun. Küfür yemediysen buradakilerin efendiliğindendir. 8.40 işine geliyorsa alıp çekip gitseydin. Adamın asabını da, ağzını da bozdurma...

5.  Alıntı Originally Posted by matmu24 Yazıyı Oku
    Haberlerde habire ulkerin bankalarla yapmak istediği anlaşmadan bahsediyor kötü senaryolar yazılıp çiziliyor amaç ya müsiad başkanında dediği gibi karalama kampanyası yada gerceklik paylari var mali sikinti yasiyor yildiz holding pek bi anlam veremedim bu haberlerden varmı yorumu olan yada benim gibi okuduğunuz bi haber
    Mali sıkıntı yaşayabilir. Ama sebep o olsa Ülker hisselerinin öncelikle çakılması gerekirdi. Açıkçası bu hissede ne olup bittiğini anlamak çok zor.

6.  Alıntı Originally Posted by kerrake Yazıyı Oku
    An itibariyle 6 bin lira kardayım ama ben de satmıyorum. Size destek olsun!
    Böyle şeyler yazdigin için ben adam değilim değil mi? Bu düpedüz yönlendirme yapma.

Sayfa 344/790 İlkİlk ... 244294334342343344345346354394444 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •