İş tahtanın sahibi. Halk malcı girdi. Gedik hep dönüyor ve guzel trade ediyor. İş malları yerine koyması lazım. Bilanço derseniz bencede gelmeden hareket eder
GT-I8262 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
İş tahtanın sahibi. Halk malcı girdi. Gedik hep dönüyor ve guzel trade ediyor. İş malları yerine koyması lazım. Bilanço derseniz bencede gelmeden hareket eder
lan canlan birazcık be ne malsın be
İşş hala çakıyor. Amacın nedir yaa. Bir senedir tahtaya çöreklendin. Haa iyi trade ettirdin bize ama piyasalar çöktü çekeceksomut bişeyler lütfen yaa
Benim pek ümidim kalmadı. Bu haberden sonra bile gidemiyorsa ne zaman gidecek, bi aşağı bi yukarı devam. Spek iktidarsız iş bilmezin teki güzelim kağıdı mahvediyor
Spek acemi galiba. Amma çok trade fırsatı verdi bize. Biraz goturup kagıdı orda tutsa çogu dökülür.yapmıyor ısrarla bunu. Yaa hedef çok büyük ya da çulsuz bunlar. Benim asıl korkum bilanço zayıf ua da az karla gelirse hem hareket olmayabilir hemde 6 daha bekleriz mazallah
çok mu mal bu spek ya arkadaşlar
26-27-. 5000 sattım. 24 den yerine koydum.yarın 29-30 çakacam gene. Ana malları da 1,40 üzerinden eritcem
Yer İmleri