Sayfa 86/418 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon
Arama sonucu : 3338 madde; 681 - 688 arası.

Konu: POLTK - Politeknik Metal

Alıntı Originally Posted by Eagle Yazıyı Oku
    şöyle % 20 lik günlük bir çubuk daha yapmanın zamanı gelmedi mi
    Arkadaşım o çubuğu eninde sonunda yapar nasılsa.Acelemiz yok. Dur elleme düşsün biraz daha alalım.
    Elimde olup da düşüşünden endişelenmediğim tek hisse. Belki de ucuz bulursam biraz daha biraz daha biraz daha ... alırım. Ya da hep beraber alırız.

Sayın ortaklar ,Almanların elindeki 3 milyon lot borsaya kote edilmişmi yani borsada işlem görebilir özelliktemi?bilen biri cevaplarsa sevinirim...
    syg.

3.  Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    Sayın ortaklar ,Almanların elindeki 3 milyon lot borsaya kote edilmişmi yani borsada işlem görebilir özelliktemi?bilen biri cevaplarsa sevinirim...
    syg.
    borsaya kote değil ama isterlerse kote edilebilir. Ancak coventya fırsatı olsa elimizdeki her lotu alıp şirkete halka kapatır. Onlarda böyle geleceği olan bir şirketi bizlerle paylaşmak istemezler...
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    borsaya kote değil ama isterlerse kote edilebilir. Ancak coventya fırsatı olsa elimizdeki her lotu alıp şirkete halka kapatır. Onlarda böyle geleceği olan bir şirketi bizlerle paylaşmak istemezler...
    Cevap için teşekkürler sn Pit ,öğrenmek için sormuştum .Piramitle davası devam ediyor ,o dava tam olarak ne için açılmıştı bilginiz varmı?

5. POLTK - Politeknik Metal

Alıntı Originally Posted by ismail82 Yazıyı Oku
    Cevap için teşekkürler sn Pit ,öğrenmek için sormuştum .Piramitle davası devam ediyor ,o dava tam olarak ne için açılmıştı bilginiz varmı?
    Piramite maddi/manevi tazminat davası açmıştı. Dava sonucu firma için nötr

iPhone cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Yazdıklarım kesinlikle yatırım tavsiyesi degildir..Sadece kendi kişisel görüşlerimdir...

Tamam maddi manevi açtı ama sebeb neydi?

7. Kap da bulabilirsiniz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Alıntı Originally Posted by pit Yazıyı Oku
    Kap da bulabilirsiniz

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Baktım bulamadığım için buraya yazdım

Sayfa 86/418 İlkİlk ... 3676848586878896136186 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz