Sayfa 574/948 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,585 - 4,592 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by wishwind Yazıyı Oku
    zafer nıdaların da SAT hıssesı

TOB seslerınde ıse AL hıssesı

avaneler de yazma olmuş

neden?
     Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Kardeşim sen çok mu film izliyosun bu nedir ya ?

“â€Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.â€â€
     Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Bu yazdığın ne anlama geliyor bi açıkla allahını seversen ?

“â€Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.â€â€
    Zafer nidalarında sat hisseyi,
    Top seslerinde al hisseyi,
    Avaneler de yazmaz olmuş,
    Neden?

demek istemiş herhalde.

Enteresan bir kafayla yazıldığı açık. Yazanı tebrik ediyorum. Zafer nidalarında sat hisseyi; yani herkes uçacak kaçacak deyince satacaksın diyor. top seslerinde al hisseyi; yani savaş seslerini, insanların feryatlarını duyunca al diyor. Avaneler derken grupta devamlı hisse uçacak kaçacak diyen bir grubu kastediyor sanırım. şair burada fazla ipucu vermemiş. neden diye soruyor en sonunda. cevap istiyor.

2.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Benim şahsi fikrim ; Uygulamanın normalde yanlış olmadığı ancak suistimale açık bir konu olduğu için olmaması gerektiğidir.

Nitekim satış başka bir konudur, üretim başka konudur. Maliyetlerin ayrıştırılması için yapılan oluşumun yanlış bir tarafı yoktur. Ama arkadaşlarında belirttiği gibi kar aktarımı vb. Şeyler söz konusuyla yanlıştır.

En nihayetinde olmaması gereken bir uygulamadır.

Burada esas olan gerçekten bir kar aktarımı söz konusumudur ve buna vergi makamları göz yummaktamıdır ? İşin bu kısmı çok önemli.

SM-N935F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Haklısınız.

firmalar 2.ci şirketi ihraç kayitli satış lardan doğan kdv iadesini almak için kurarlar genelde ve bu işlem çok daha pratik ve takibi kolay güzel bi uygulama.

Üretici firma borsaya açık olunca karı pazarlamaya sirketine kaydırma olasılıkları var dediginiz gibi. Şeffaf lik adina Bir an önce sermaye leri birlestirip konsolide bilanço geçerler inşallah.

Benzer bi durum kron Telekom da var. 2 ayrı şirket tek konsolide bilanço. Bu uygulamaya geçilebilir sanki

3.  Alıntı Originally Posted by TheOne Yazıyı Oku
    krstl'de şubat'tan taşıdığım 1,60 maliyetim vardı, tekniğine bakarak işlem yaptığım bir kağıttı ve evet zirvede a1'in abuk işlemleri dolayısıyla yazmıştım kağıdı da 2,90 altında stopladım ; dgklb hiç almadım ne yazdığımı bile hatırlamıyorum. (şimdi baktım 1 tane gönderim olmuş bilançoya neden kötü dediklerini anlayamadığım için) bahsettiğiniz aneleyi de 2,80'den alıp 3,80'den sattım. hepi topu 100 iletim olmuş işler kötü gittiğinde diğerlerinin nabzını yoklamak için foruma giren ve nadir yazan biri olarak. şimdi de silvr sert düşüş yedi ve buraya yazıyorum. niyetinizi söylerseniz ona göre cevap vereyim.

krstl, rysas, orge, dgklb, nugyo, escom, anele, pgsus, silvr başlıklarına yazmışım. 9 başlık. krstl 1,80 maliyet 2,90 satış. yazma sebebim a1'in sürekli alımına rağmen fiyatın düşmesiydi. rysas 1,27 maliyet 1,40 satış. 1,27 maliyet 1,44 satş, orge 7 maliyet tutuyorum, dgklb almadım; bilançosuna kötü diyenlere karşı çıktım. hisse zaten primliydi, beklenti satın alınmıştı ama bu bilançonun kötü olduğunu göstermiyordu. sapla samanı ayırdetmek lazım. escom 1,27 aldım 1,23 stopladım. anele 2,80 aldım 3,80 sattım. pgsus 27 maliyet ve tutuyorum. silvr 2,10 maliyet ve tutuyorum.

insanların zaman zaman birbirini mal pazarlayan, spek adamı vs. diyerek suçladığı bir ortamda elinizdeki kısıtlı bilgiye dayanarak en tepelerde yazdığımı söyleyerek insanlarda önyargı oluşturuyorsunuz. niyetim polemiğe girmek cümlesiyle yazdığınız şeyin mantıksız olduğunu bilinçaltınız size fısıldamış aslında.

dilerseniz size kağıt aldığım zaman özel mesaj'dan haber vereyim?
    Teşekkürler açıklamalarınız için, iyi oldu hisseleri nerelerde göre bilip neler yapabildiğinizi ,kısaca tercihlerinizi doğru yapıp yapamadığınızı anlamaya çalışıyordum , siz İRON yapmışsınız ama evet yazarsanız ben sevinirim , değerlendirmemden sonrada alıp almamaya karar veririm , bunu çok samimi söylüyor İRONİ yapmıyorum

ne oldu anlamadım nickimle giremedim, kitapci0

4.  Alıntı Originally Posted by KUZEYs Yazıyı Oku
    Yatırımcı olmasam ne işim var. Yatırım yapmadığım kağıtta yazmam. Ayrıca burdaki arkadaşlarda yorum bekliyor motivasyon bekliyor. Geçici vergide forum karıştığında ilk ben yazdım. Ben hiç birşeyi dert etmiyorum dert edenler için motivasyon sağlamaya çalışıyorum. Tabi bunu yaparken de nacizane bilgim dahilinde doğru ve dürüst yapmaya çalışıyorum.
    Seninde dediğin gibi hedef bilanço ve gelecek.
    İnşallah hep beraber muvaffak olacağız..

Bana kızma üstad sattığım hisseden bağımı kesemiyorum , ve her an tekrar alabilirim....kitapci0

5.  Alıntı Originally Posted by burakcan Yazıyı Oku
    Bana kızma üstad sattığım hisseden bağımı kesemiyorum , ve her an tekrar alabilirim....kitapci0
    Sn kitapçı yazının sizinle bir ilgisi yok theone arkadaşıma cevap yazmıştım. Saygılar.

Forum eski kullanıcı adım:"ufukss"

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,050
     Alıntı Originally Posted by wishwind Yazıyı Oku
    ubssss,,,,

hımmm***
    Wishwind abi; açıklamış olduğunuz kavramların literatür taramasını yaptığımda;

Uluslararası tez çalışmalarında;

-konjonktürel
    -küresel

Ulusal çalışmalarda ise;

-teorik
    -bilimsel

Herhangi bir bilgi ve olguya rastlayamadım. Akademik çalışmalarınızla ilgili, şayet bir gizliliği yoksa eğer, daha geniş bir açıklama yapabilir misiniz abi.

Saygılarımla,
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Sayfa 574/948 İlkİlk ... 74474524564572573574575576584624674 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •