En son ft-2 dostumuz bu hisseye dadanmıştı...acaba o ne yaptı ?? satıp çıktı mı yoksa hala elinde var mı ??
En son ft-2 dostumuz bu hisseye dadanmıştı...acaba o ne yaptı ?? satıp çıktı mı yoksa hala elinde var mı ??
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
 Sadık Üye

Sadık Üye

hisse çok iyi.. düzenli temettü veriyor..tam yatırım kağıdı..her şeyiyle güzel..
kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.
bu arada geçmişten hatırladığım kadarıyla tüm cirosunun %40 ihracattan geliyordu..bu ihracatın da büyük bir çoğunluğu avrupaya yapıyordu...malum son aylarda euro/dolar paritesi çok yükseldi...maliyetlerin çoğu ise tl ve dolar bazında...bu durum kar marjını olumlu etkilemesi lazım...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
 Yeni Üye

Yeni Üye

Temettü oranı iyi degil dostum.banka faizi 12 .bu yüzde 4 temettü veriyor komik.endeks hisseleri ucmus gitmis bankalar birebir yapmıs demir celikler 1 e 3 yapmıs.havayolu ucmus bu ahlaksız patronun rezil hissesi hala yerinde sayıyor.18 ay evvel 1.45 ten almıstık endeks 75 bindi.rezilliği hesab edin iste.
 Yeni Üye

Yeni Üye

Endekside hesab ettinmi dostum
 Yeni Üye

Yeni Üye

Seninki hos bir teselli.endeks hisselerinin ucup gittiği yerde hala yerinde sayan hisseyi beğenebiliyorsan diyecek sözüm yok.
borsa yatırımı her halükarda bankalardan çok çok daha iyi kazanç sağlıyorlar...hele bir de flash bir hisse yakalamışsanız 10-20 kat dahi kazanabilirsiniz...%35 kar çok iyi ama çıkan normal kaliteli bir hisseye göre hala azdır...ama bu yıl güzel bir kar getirir ise bana göre bu hissenin çıkışını da kat olarak görebileceğiz..artık bir kat mı yoksa iki kat mı çıkar bilemeyiz..
alkanın 1,5 lardan 6,30 lara çıkışını hatırlamak lazım...sasanın yine 1,5 laran 13 leri görüşünü hatırlamak lazım..yataşın 0,90 dan 28 leri ,banvitin 2 lerden 28 leri ,logonun 4 lerden 60 ları ,krontun 1 lerden 20 leri , egenin 10 lardan 300 leri...v.b daha çok örnekleri hatırlamakta fayda var..
şu ana kadar çıkan çıktı zaten endeks de iyi çıktı bundan sonrası bu tür çıkışları yapabilecek hisseleri bulmak gerekiyor...gentaşında önünün açık olduğuna inanıyorum...yeter ki kar iyi gelsin...
Yer İmleri