Sayfa 446/871 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon
Arama sonucu : 6961 madde; 3,561 - 3,568 arası.

Konu: BANVT - Banvit

1. İş ve yatırım finansman yüzünden gelindi bu noktaya. İlk düşüşte citi satmıştı hadi onda problem yok da her fiyattan satıyorlar hisseyi bu problem. Bu satış baskısı azalmadıkça yeterince yukarı sürmüyorlar.

Gelinen noktada yıllık kardan ziyade çeyrek karı da önemli çünkü neredeyse 2 ayı doldurduk. Dolayısıyla sektördekilerin o kar rakamlarıyla ilgili az çok fikri olacaktır.

Speğin hareketlerini öngörmekten bitap düştük bundan sonra bu konudaki öngörülerimi yazmayacağım. Ancak şu 24.70 rakamını geçene kadar pek huzur yok gibi.

SM-N910C cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. Teknik ne yapacagini sasirmis kordugum.. Hangi yone ceksen giderim modunda 😂😂😂

3. Şunun şurasında 4 iş günü kaldı bilançoya ama muazzam baskı halen devam ediyor. Tahminim güzel bir bilanço gelecek ama bu durum hissenin yukarı gitmesine yetmeyecek ve malum kurumlar için satiş firsatı olacak. Taaki bu kurumların malı bitene kadar veya bu kurumların gelecek güzel bilançoların artarak devamının geleceğini anlayıp baskıdan vazgecene kadar sürecek.
    Bu sebeple ben 2018 1. Çeyrek bilançosunu beklemeye karar verdim. Eger ki 2017 de yakalanan satış ve karlılık büyümesi ve ihracatta ki artışın 2018 yılında da devam edeceği fikri oluşursa fitil ateşlenir ve 20 tl den satan kurumlar, kisiler 25-30 tl lerden almak için sıraya girerler.

SM-G930F cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

4.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Şunun şurasında 4 iş günü kaldı bilançoya ama muazzam baskı halen devam ediyor. Tahminim güzel bir bilanço gelecek ama bu durum hissenin yukarı gitmesine yetmeyecek ve malum kurumlar için satiş firsatı olacak. Taaki bu kurumların malı bitene kadar veya bu kurumların gelecek güzel bilançoların artarak devamının geleceğini anlayıp baskıdan vazgecene kadar sürecek.
    Bu sebeple ben 2018 1. Çeyrek bilançosunu beklemeye karar verdim. Eger ki 2017 de yakalanan satış ve karlılık büyümesi ve ihracatta ki artışın 2018 yılında da devam edeceği fikri oluşursa fitil ateşlenir ve 20 tl den satan kurumlar, kisiler 25-30 tl lerden almak için sıraya girerler.

ifadeleriniz cok kesin cumleler ile olmus ...
    ayrica son 4 is gunu derken nasil emin oldunuz ?

bi anda pirpir ederken canlandi ellerim bak bos kaldi...

dedirtecek hava olusmaya baslamis gibi :)

5.  Alıntı Originally Posted by MATESİS+ Yazıyı Oku
    ifadeleriniz cok kesin cumleler ile olmus ...
    ayrica son 4 is gunu derken nasil emin oldunuz ?

bi anda pirpir ederken canlandi ellerim bak bos kaldi...

dedirtecek hava olusmaya baslamis gibi :)
    Sayın matesis, doğru haklısınız biraz kesin ifadeler kullanmışım. Ama biz buna sesli düşüncelerim diyelim aklimdam geçen senaryoyu yazdim. Öyle olacak diye bir şey yok tabiki.
    Bilançonun önümüzde ki hafta perşembe günü yayınlanacağını şirket yetkilileriyle görüşen daşgeli61 arkadaşımız yazmıştı buradan. Vergi dairesine sunulan mali tablolar söyledikleri gün açıklandı bu da açıklanır diye tahmin ediyorum. Sonuçta şirket artık aile şirketi değil kurumsal şirket.

6.  Alıntı Originally Posted by balıkadam Yazıyı Oku
    Sayın matesis, doğru haklısınız biraz kesin ifadeler kullanmışım. Ama biz buna sesli düşüncelerim diyelim aklimdam geçen senaryoyu yazdim. Öyle olacak diye bir şey yok tabiki.
    Bilançonun önümüzde ki hafta perşembe günü yayınlanacağını şirket yetkilileriyle görüşen daşgeli61 arkadaşımız yazmıştı buradan. Vergi dairesine sunulan mali tablolar söyledikleri gün açıklandı bu da açıklanır diye tahmin ediyorum. Sonuçta şirket artık aile şirketi değil kurumsal şirket.

himmm ben o detayi kacr misim tesk ederim.
    sirketin boyle bir bilgiyi aleni paylasmasi da ilginc olmus ...

kurumsallik mi diyelim asiri sefaflik mi bilemedim ...

7. Bu hafta borsa yuzde 4 civari yukseldi banvitte ise 4 milyonun uzerinde haftalikta para cikisi var bu kötü bir durum banvit icin bu kadar sığ bir hisse icin iyi bir çıkış daha once dedigim gibi banvitin spegi gözünü asagiya dikmis mynetteki borsacidede galiba dogru söylüyor

8.  Alıntı Originally Posted by yasyas1907 Yazıyı Oku
    Bu hafta borsa yuzde 4 civari yukseldi banvitte ise 4 milyonun uzerinde haftalikta para cikisi var bu kötü bir durum banvit icin bu kadar sığ bir hisse icin iyi bir çıkış daha once dedigim gibi banvitin spegi gözünü asagiya dikmis mynetteki borsacidede galiba dogru söylüyor
    Üstadım para çıkışı her zaman olumsuzluğu işaret etmez.

Bu para çıkışı olayını yanlış bilen çok fazla kişi var.

Oradaki para çıkışının anlamı, diğer tarafındaki alıcıların, satıcılardan daha fazla olması. Yoksa para çıkışı diye bir şey yok, alış=satıştır.

Sayfa 446/871 İlkİlk ... 346396436444445446447448456496546 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •