Sayfa 363/1078 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon
Arama sonucu : 8620 madde; 2,897 - 2,904 arası.

Konu: Sistem Takibi...

1.  Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    ilginiz ve cevabınız için çok teşekkür ederim sayın lutfu001..
    Rica ederim, bence Twitter’a ara ara göz atın mutlaka mantıklı bir değerlendirme yapan çıkar, ama çokta saçma sapan yazılar oluyor dikkat etmekte fayda var.
    hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by Don Kişot Yazıyı Oku
    Üstadım,

Bizler sürekli müzmin muhalif rolündeyiz. Şahsen o kadar çok patırdandım ki
    birşey söylemeye de utanır, sıkılır oldum. Yine de aklımdan geçeni yazıya
    aktaracağım.

Grafikler üzerinde epey küçük olan harf ve rakamları okumakta zorlanıyorum.
    Bir de bu grafikler açılırken flaş, havai fişek misali patlayıp etrafa ışık saçıyor.
    Nöroloji uzmanı bu tür bir ışığa maruz kalacak olursan zaten arızalı olan beynin
    kısa devre yapar; tavşan gibi arabanın tamponuna kafa atarsın diyor. Harf/
    rakamları bir boy büyültme, spot ışıklarını da gün ışığına çevirme imkanı var
    mıdır?

Zahmetleriniz için teşekkür ederim. Mevlam sarf ettiğiniz emekleri boşa çıkarmasın.

Üstadım,

Sizin için özellikle araştırdım ve spot ışıklarını bir nebze de olsun gün ışığına çevirmeyi başardım gibi...

Yine de sizin tam olarak hangi parlamadan rahatsız olduğunuz bilmediğim için umarım doğru yeri düzeltmişimdir. Eğer yine ışıklar fazla geliyorsa gece moduna da alabilirim...

Grafik üzerindeki yazılar umarım netleşmiştir. Kendi adıma yeni gözlük takmış gibi oldum. Buradaki sorun daha yüksek çözünürlüte grafik sunmaktan kaynaklanıyordu. Farklı sayfada açınca büyük grafik üzerinde kolayca çalışılsın ve hiçbir detay gözden kaçmasın istiyordum. Fakat görüyorum ki; "ilk görüntü" her zaman önemliymiş...

Umarım düzenlemeler istediğiniz gib olmuştur. Biliyorsunuz benim kitabımda "idare eder" yok, sadece "zaman alır" ibaresi var. O nedenle düşüncelerinizi rahatlıkla söyleyiniz. Gördüğünüz üzere her talep değerlendiriliyor...

"Yatırım Tavsiyesi Değildir!"... Eğitim ve Bilgi amaçlı paylaşımlar yapıyorum.

Alıntı Originally Posted by ADORABLE Yazıyı Oku
    iyi akşamlar arkadaşlar ben bilançodan pek anlamam anlayan bir arkadaşım varsa aksa nın bilançosuna bir bakabilirmi? şimdiden teşekkür ederim..
    Dün gece sorunuza cevap veremedim kusura bakmayın...

Sizin için kısaca bir göz attım:

- Mâlum benim Temel Analiz bilgim "temel" seviyede... O nedenle kabaca bir yorum olacak...

- Şirket para kazanmış ama satışların kârı azalmış durumda. Bunu stoklarının hızla artmasından anlıyoruz. Malı satmış ama sanki borca satmış...

- Aynı grafik üzerinden görebileceğiniz gibi alacakları da artmış durumda.

Diğer önemli olabilecek grafikler ise şunlar olabilir:

Ben genel bir değerlendirme yapamayacağım ama sanki şirketin borcu çok fazla, bunun büyük bir bölümü dolar cinsinden. Stokları eritebilirse kâr edebilir ama şu anki durumda zor gibi...

Fiyatı bulunudğu seviyeyi hakediyor ama daha yukarıları ise aynı kârı devam ettirirse görebilir...

Fiyat tahmini ise şöyle hesaplanmış durumda:

Günlük, Haftalık, Aylık Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel ve Teknik Veriler de güncellenmiştir...

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...

5.  Alıntı Originally Posted by T/A Yazıyı Oku
    Günlük, Haftalık, Aylık Grafikler ve Veriler Güncellenmiştir...

Temel ve Teknik Veriler de güncellenmiştir...

NOT: Tabloların güncellenmesi için sayfayı yenileyin...
    Ellerinize sağlık Sn. T/A, iyi tatiller
    operasyon yemiş yada fiyatı katlamış hissede MaCeRa ararsanız, Paranızdan OlurSUNUz....

Alıntı Originally Posted by lutfu001 Yazıyı Oku
    Ellerinize sağlık Sn. T/A, iyi tatiller
    İyi tatiller...

7. hissE alMAdan ÖNCE; Aylık, HafTalıK, sonra günlüK grafiğe bakın...

8. Bunu dün atacaktım ama, kafam biraz başka şeylerle meşguldü unutmuşum şimdi aklıma geldi, kusura bakmayın.

Sayfa 363/1078 İlkİlk ... 263313353361362363364365373413463863 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •