Alıntı Originally Posted by ajfa Yazıyı Oku
3,47 maliyetli dolar portföyü 3,95'ten bozularak hisseye girildi.
2,12 maliyetli dolar portföyü 3,95'ten bozularak TL mevduata %14 faizle girildi.
mevcut dolar portföyü %8 kalmıştır.

dolar/tl=4,00 seviyesini mevcut hükümet namusu gibi korumaktadır. merkez bi sonraki toplantıda çok büyük ihtimal faiz arttıracak. dolar 4'ü aşmadığı sürece hükümet de kuru yüksek tutmak istiyor.

faiz artışının tatmin edici olması şartıyla dolar'da 3,60 ve 3,70 seviyelerinde dengelenme bekliyorum. borsada ralli bekliyorum. borsada 4 cent civarlarında realize olurum. köpüğü sizin olsun.

3,70'lerden 3,60'lara kadar dolarda alıcıyım.
kardeş tebrikler. isabetli bir karar vermişsin. kendimi viop24'teki prototip gibi hissettim şimdi :D

dolar ile ciddi düşünmeye başladım ve 3,74'ler geldi. yavaş yavaş alımlara başlayabilirim. borsa ise 3,1 cent civarlarında takılıyor. yavaş yavaş satmaya başladım. coşkuyla mallar güzel güzel gider. güzel haberler de gelmeye başladı.