Sayfa 231/385 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon
Arama sonucu : 3078 madde; 1,841 - 1,848 arası.

Konu: AKYHO - Akdeniz Yatırım Holding

1. Sonsuz teşekkürler Sn Mühendis. :)

2.  Alıntı Originally Posted by muhendis Yazıyı Oku

doların 0,786 düzeltmesini görünce bir kelebek formasyonu oluşabilir bunun için doların 3,80 civarı olmasını beklemiştim bugün yaşanan; dolara 3,80lik bir hareketin yaptırılması diye düşünüyorum.. ama bundan sonra doların 3,68 e kadar çekilmesini beklerim.. dolar 3,68le haftalıkta da trendine değmiş olacak çok önemli bi dönüş olacaktır..

doların çıkışı demek endeksin düşüşü demek .. endeks düşüşü demek, düşmesi gerekenlerin düşmesi demek.. akguv da bunlardan biriydi.. ancak resmi biraz büyük gördü.. bu ip gibi düşüş dip çalışması yapmadan dönemez benzerini daha önce yapmış ( pembe çember içinde )
    ben bunu bir gartley formasyonu olabileceğini tahmin ediyorum.. 5,10-09-08 seviyelerine değerse şayet gartley oluşmuş olur ve hedeflerine gider..

şayet dolarda ve akguvda bu senaryoları görmezsek ben de tekniğin olmadığına ikna olurum..
    daha önce hemen hepsi dediğin gibi oldu sadece şu son 6.11 görmedi ama olsun. 6.05 ten döndü galiba. ben dahada çıkacağını düşünsem de ciddi bir satış geldi o gün. aslında bugün haber de çok güzel ama neden bu kadar düştü hayret. (2 tane daha hissem var ikisinide biliyosun gerçi :) ) kozal zaten o kadar çok kişiye hisse kaptırdı ki endeks düşmeye görsün %10 falan görüyor direk. maliyetim çok çok düşük olmasa satardım bu maliyete de dokunmak istemiyorum açıkçası. diğeri yyapı çok ucuz geliyor bana o da aynı o kadar çok hisse kaptırmış bir vaziyette ki ne düşürebiliyor ne çıkarabiliyor. akguv o ikisi gibi değil bence ama nedense düşüşlerde sert hareketler yapabiliyor. sanki fırlayıp gidecekte şimdiden bıktırayım demek istiyor gibi. o nedenden dolayı şimdilik satmıcam gibi. çok çok teşekkürler tekrar tekrar :)
    "O'nun yaptıklarını ben başaramazdım. asıl devrimci Atatürk'tür. Bu kadar büyük bir devrim yaptım ama Atatürk'ün yaptıklarını başaramazdım…" Fidel Castro - Habitat Toplantısı İstanbul 1997

3.  Alıntı Originally Posted by Alican.34 Yazıyı Oku
    Sonsuz teşekkürler Sn Mühendis. :)
    yok rica ederim.. ben fikrimi söyledim.. ama olur ama olmaz.. bilemem..
    Al - Sat - Tut tavsiyesi içermez.

4. sorma o 6,11 yaktı beni.. 6,05 yaktı satmadım gittim 5,95 den verdim .. bu kağıt tepelerde pinti, diplerde alabildiğine bonkör..

sn mühendis bu düşüş ve devamını teknikle değerlendirmek bence doğru değil.
    milis güçlere gereken cevap ve kararlılık mesajı verildi. yarın birçok kağıt bu şok düşüşü telefi eder zira üzülerek belirtmek isterim ki kaostan beslenen bir borsa oldu bizimkisi.

dün geçen seneye göre kötü vd geçici vergi beyannamesine rağmen düşmeyen hisse bugün bu ihale haberi ile istenen ivmeyi yakalayamadı. neden?

öncelikle afganistan ihalesi daha önce kamuoyuna açıklanmıştı ve sürpriz olmadı.
    piyasada afrin ile ilgili stres karşısında endeks öğleden sonra titrekti ve birçok yatırımcı sonda artan tansiyon karşısında kol kesti.

ben pastaya baktığımda şunu gördüm son 1-2 aydır pozisyon açan iş,ykb,ata,garanti gibi birçok kurumdan yüklü ya da hiç satış gelmedi.

A1 capital son zamanlarda günlük , kısa vadeli al/satlar yapıyor.

Alıştaki Gedik ise malum kurumumuz ve bana alsa da hiç güven vermiyor. hatta tera ile karşılıklı iş yapıyor diye düşünüyorum.
    gedikteki alışlar da bence günlük al/satçılara ait ve ilk fırsatta satarlar diyorum.

Bugün KAP'ta duyurulan Afganistan ihalesi ile ilgili haberde bir yanlışlık olabilir mi?

Zira ihaleyi tek başına aldığı yazıyor. Oysa ki;

13.12.2017 tarihli KAP haberinde;

Şirketimizin 31.07.2017 tarih 2017/21 sayılı yönetim kurulu kararı ile KAP'ta ilan ettiği büyüme ve katma değer artırıcı sektörlere, pazarlara yönelme vizyonu çerçevesinde, iş geliştirme, ortaklık ve satın alma dahil çeşitli fırsatların araştırılması ve gerektiğinde değerlendirilmesi kararı doğrultusunda;

Afganistan Sivil Havacılık Kurumu'nun 4 Havaalanının özel güvenlik hizmeti sağlanmasına ilişkin olarak Kam Group ve Aysun Designing Consultancy Company ile şirketimiz arasında gizlilik sözleşmesi imzalanmıştır. Kamuoyuna arz ederiz.

14.12.2017 tarihli KAP haberinde;
    Şirketimizin 31.07.2017 tarih 2017/21 sayılı yönetim kurulu kararı ile KAP'ta ilan ettiği üzere; büyüme ve katma değer artırıcı sektörlere, pazarlara yönelme vizyonu çerçevesinde, iş geliştirme, ortaklık ve satınalma dahil çeşitli fırsatların araştırılması ve gerektiğinde değerlendirilmesi kararı doğrultusunda 13.12.2017 tarihinde gizlilik anlaşmasını KAP'ta duyurduğumuz projeye ilişkin olarak;

Afganistan Sivil Havacılık Kurumu'nun 4 Uluslararası Havaalanının 3 yıllığına güvenlik hizmetleri alımı uluslararası ihalesi için Kam Group ve Aysun Designing Consultancy Company (%75) ve şirketimiz Akdeniz Güvenlik Hizmetleri A.Ş (%25) olmak üzere proje ortaklığı sözleşmesi imzalanmıştır.

Nasıl oldu bu iş böyle...

7. valla benim gözüm doların RSI indikatöründe.. sinyali ondan bekliyorum.. tabiki borsa bu düşüşü telafi edecektir katılıyorum ama bunun adı koas değil bence .. oyunun kuralı böyle..

belki yarın ya da haftaya her kağıt telafi etmeye başlayacak ama akguvun gözü toprakta olacaktır diye düşünüyorum..

Alıntı Originally Posted by muhendis Yazıyı Oku
    valla benim gözüm doların RSI indikatöründe.. sinyali ondan bekliyorum.. tabiki borsa bu düşüşü telafi edecektir katılıyorum ama bunun adı koas değil bence .. oyunun kuralı böyle..

belki yarın ya da haftaya her kağıt telafi etmeye başlayacak ama akguvun gözü toprakta olacaktır diye düşünüyorum..
    akdeniz güvenliğin gözü toprakta olacaktır demek bence çok iddialı olmuş.

Sayfa 231/385 İlkİlk ... 131181221229230231232233241281331 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •