Sayfa 274/470 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon
Arama sonucu : 3753 madde; 2,185 - 2,192 arası.

Konu: GENYH - Gen Yatırım Holding A.Ş.

1. herşeyi çok bilen arkadaş yine konuşmaya başlamış......

hemde, " artık yazmayacağım" demesine rağmen....

"tavuk götü tövbe tutmaz" diye bi atasözü var......

arkadaş, Müjdat Kardeşime, tebligat yapamaması ile tanınır....kendini hukuk profesörü olarak tanıtır. Müjdat ımı düşman beller....

fekat şunu yapar gizliden......watsup ı açar yazar Müjdat ıma......." bak sana kesilen spk cezalarının iptali mümkün, ödeme 400 bin lirayı" ben sana yardım ederim.........arkadaş burda 1 sene önce yazdığım bilgilerle yanaşma operasyonu yapar.....ama tutmaz.....

şimdide gitmiş Mesut Abisine şunu demiş......" 20 lot imtiyazlı payı alan çağrı yapmak zorunda, eğer birisi alırsa Müjdat taki gizli 6 milyon lotu 1 liradan çağrı sonucu alacak......

soralım kendisine aydınlatsın beni........HANGİ KANUN MADDESİNDE YAZIYO........bi zahmet buraya yazsın.......

2. dingil kardeşlerim, şu lafım hepinize.........

2 TANE BASİT MANÜPİLATÖR, 29 EKİM 2016 DA bu şirketin hisselerini 40 kuruştan 70 kuruşa çıkardı.......

aranızdaki bazı kişiler o dönemde hisse aldı........

Müjdat kardeşimde 6 milyon lot olsa, o hisseleri çoktaaaaaan 2-3 liraya size kitlerdi.......

ünal Guest
    Mevzuatta yer almayan ve doktrinde de tartışmalı olan "yönetim kontrolü" kavramı tanımlanmıştır. Buna göre, anonim ortaklıktaki yönetim kurulu üye sayısının salt çoğunluğunu seçme veya genel kurulda söz konusu sayıdaki üyelikler için aday gösterme hakkını veren imtiyazlı payların elde edilmesi yönetim kontrolünün elde edilmesi anlamına gelecektir. Bu çerçevede, anonim ortaklık sermayesinin ve oy haklarının %50'si iktisap edilmese dahi, yönetim hakimiyetini sağlayan imtiyazlı payların elde edilmesi, çağrı yükümlülüğünü doğuracaktır..
    Spk tebliğlerini okumak gerek. Okuma yazmadan bigane densiz olanlara sözüm olmaz..

4.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Mevzuatta yer almayan ve doktrinde de tartışmalı olan "yönetim kontrolü" kavramı tanımlanmıştır. Buna göre, anonim ortaklıktaki yönetim kurulu üye sayısının salt çoğunluğunu seçme veya genel kurulda söz konusu sayıdaki üyelikler için aday gösterme hakkını veren imtiyazlı payların elde edilmesi yönetim kontrolünün elde edilmesi anlamına gelecektir. Bu çerçevede, anonim ortaklık sermayesinin ve oy haklarının %50'si iktisap edilmese dahi, yönetim hakimiyetini sağlayan imtiyazlı payların elde edilmesi, çağrı yükümlülüğünü doğuracaktır..
    Spk tebliğlerini okumak gerek. Okuma yazmadan bigane densiz olanlara sözüm olmaz..
    arkadaş gerçektende çok bilgili........ama matematik konusunda sıkıntılı.....

anonim ortaklıktaki yönetim kurulu üye sayısının salt çoğunluğunu seçme veya genel kurulda söz konusu sayıdaki üyelikler için aday gösterme hakkını veren imtiyazlı payların elde edilmesi yönetim kontrolünün elde edilmesi anlamına gelecektir....

genyatırım yönetim kurulu 6 kişiden oluşmakta ve salt çoğunluk 4 kişidir........

ama genyatırımın imtiyazlı payları 3 üyeyi aday gösterebilir......

demekki gen yatırımın imtiyazlı payları yönetim hakimiyeti için yeterli değilmiş.....

KONU KAPANDI....

5. sevgili kardeşim Dingil Müjdat.......

gidip buna laf anlatacağıma, bir tane DEVE alıp, ONA HENDEK ATLAMASINI öğreticem.....

DEVE BELKİ ÖĞRENİR,......

dip not: DEVE 20 BİN LİRA......anlamışsındır........atarım watsuptan hesap nomu........daha önceden para yolladığın hesabı kapadım.

ünal Guest
    Manipülasyon yapan goldengate ve Murat Doğan dur. Şahsım tek lot manipülasyon tek lira kar etmedim. Senin hariçten yediğin 25 bini buldu. Ben soy ağacıma baktım. Dingil de yok, nesebi gayrı sahih de. Senin soy ağacın var mı? Ortağının var mı soy ağacı? Benim alım yada satışlarım sınırlı sayıda ödeme dengem içindir. Bu kağıttan hiç bir alım satimda 1 TL karım varsa benim nesepsiz çocuk olduğum tescil olsun. Ama sizler canı yanmış servetini kaybetmiş kişilerin 100-150 olursa 1000-5000 liralarini umut tacirligi ile çalan hırsızlarsınız..

ünal Guest
    Zekadan eksik, şizofren korkak. Ana sözleşmede 20 milyon oy hakkı duruyor. Hani sen hukuk dehası olarak iptal ettireceğim dava açalım diye, aç karnını bir senedir doyurma nedenin!!

8.  Alıntı Originally Posted by ünal Yazıyı Oku
    Zekadan eksik, şizofren korkak. Ana sözleşmede 20 milyon oy hakkı duruyor. Hani sen hukuk dehası olarak iptal ettireceğim dava açalım diye, aç karnını bir senedir doyurma nedenin!!
    babayı duruyo.....

esas sözleşme değişeli 5 sene oldu.....

herşeyini en ince ayrıntısına kadar bildiğini iddia ettiğin şirketin, esas sözleşmesinden haberin yok.......

Sayfa 274/470 İlkİlk ... 174224264272273274275276284324374 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •