Artan

22,22 10 13:55
74,80 10 13:55
159,70 9.99 14:14
14.980,00 9.99 14:18
356,25 9.95 13:55
Artan Hisseler

Azalan

13,18 -9.97 14:18
90,60 -8.02 14:18
3,33 -8.01 14:19
151,00 -7.81 14:18
539.997,50 -7.71 13:55
Azalan Hisseler

İşlem

5.400.101.605,25 14:19
5.280.492.779,25 14:19
4.781.322.010,68 14:18
4.481.729.738,43 14:19
4.358.858.755,56 14:18
Tüm Hisseler
Arama sonucu : 5090 madde; 1 - 8 arası.

Konu: ...:::Beyaz Yaka için Yatırım Koçluğu...:::

Hybrid View

Previous Post Previous Post   Next Post Next Post
  1. Bir karar aldım şu an...grafik pahalı kavramından artık bahsetmeyeceğim...anlaşılabildiğini düşünmüyorum...bu başlıktaki 10 kişiden belki ikisi dikkate değer buldu bu kavramı...bu durumda ya kavram işe yaramaz, ya da ben iyi anlatamadım...sonuçta faydasız gibi gözüken bir kavram için zaman ve enerji harcamam anlamsız.

Alıntı Originally Posted by Cautionary Yazıyı Oku
    Bir karar aldım şu an...grafik pahalı kavramından artık bahsetmeyeceğim...anlaşılabildiğini düşünmüyorum...bu başlıktaki 10 kişiden belki ikisi dikkate değer buldu bu kavramı...bu durumda ya kavram işe yaramaz, ya da ben iyi anlatamadım...sonuçta faydasız gibi gözüken bir kavram için zaman ve enerji harcamam anlamsız.
    Forumda çok fazla yazmasamda grafik pahalı tezinizi destekliyorum. Hatta bu konuyu yıllardır arkadaş çevresindede anlatmaya çalışırım. Bana göre bir şeyin sürekli iyi gitmesi eşyanın doğasına aykırı.
    Özellikle finansal konularda insanların fırsatları görerek o alanlara yönelme çabaları var. Bugün dünyada petrol kullanılıyor. Zamanında petrol 100 dolarlardayken daha fazla çıkacak diyorlardı. Ama rakipler arttı, yeni teknolojiler geldi ve petrolün durumu ortada.
    Nokiada aynı durumu görebiliriz. Yada avmlerin ilk çıkışları ve şimdiki durumları. İnsanlar geçte olsa rekabet neticesinde yeni fırsatlar oluşturuyor. Piyasaya daha iyileri çıkıyor.
    Hep bu konuyu düşündüğümde barcelona aklıma gelir. Barcelonanın efsane futboluna bile insan oğlu çare buldu ve yendi [emoji3]

Arkadaşlar spesifik sonuçlara odaklanıp asıl resmi kaçırıyorlar bence. Bir firma çok kazandırdı diye ederi o değildir. Yada daha fazla gideceği anlamı çıkarılmaz. Bugün beyaz doastan pd olarak değerli. Beyaz alan bir kişi kazanmıştır evet ama neden kazanmış olduğu hepimizin taktiri.

Konuyu iyi anlatamamış olabilirim. Yazım bütünlüğü üzerinde çalışıyorum [emoji3]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app

3.  Alıntı Originally Posted by 1event Yazıyı Oku
    Forumda çok fazla yazmasamda grafik pahalı tezinizi destekliyorum. Hatta bu konuyu yıllardır arkadaş çevresindede anlatmaya çalışırım. Bana göre bir şeyin sürekli iyi gitmesi eşyanın doğasına aykırı.
    Özellikle finansal konularda insanların fırsatları görerek o alanlara yönelme çabaları var. Bugün dünyada petrol kullanılıyor. Zamanında petrol 100 dolarlardayken daha fazla çıkacak diyorlardı. Ama rakipler arttı, yeni teknolojiler geldi ve petrolün durumu ortada.
    Nokiada aynı durumu görebiliriz. Yada avmlerin ilk çıkışları ve şimdiki durumları. İnsanlar geçte olsa rekabet neticesinde yeni fırsatlar oluşturuyor. Piyasaya daha iyileri çıkıyor.
    Hep bu konuyu düşündüğümde barcelona aklıma gelir. Barcelonanın efsane futboluna bile insan oğlu çare buldu ve yendi [emoji3]

Arkadaşlar spesifik sonuçlara odaklanıp asıl resmi kaçırıyorlar bence. Bir firma çok kazandırdı diye ederi o değildir. Yada daha fazla gideceği anlamı çıkarılmaz. Bugün beyaz doastan pd olarak değerli. Beyaz alan bir kişi kazanmıştır evet ama neden kazanmış olduğu hepimizin taktiri.

Konuyu iyi anlatamamış olabilirim. Yazım bütünlüğü üzerinde çalışıyorum [emoji3]

Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
    Benim anlatmak istediklerimle %100 uyumlu yazdıkların...ne demek istediğini gayet iyi anladım

Bir de bazı arkadaşlar diyebilir ki, çıkanın çıkma ihtimali, duranın çıkma ihtimalinden daha fazladır...Güzel argüman, ben de buna inanıyorum.

Bu argüman kısa vade için geçerli ama...eğer 1-2 gün hatta 1-2 aydan bahsediyorsak doğru..ama uzun vade yatırımdan bahsediyorsak, 5-10 yıl bir hisseyi tutmaktan bahsediyorsak...geçtiğimiz 5 yılda 10 a katlamış bir hissenin, gelecek 10 yılda endeksi yenmesi yenememe ihtimalinden daha düşüktür bence...bu durumdaki 10 hissenin 3 ü belki yine endeksi yener, ama 7 si yenemez mesela...ben de bu düşük ihtimale oynamam diyorum...şansıma hiç bir zaman güvenmedim!!!

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •