Forumda çok fazla yazmasamda grafik pahalı tezinizi destekliyorum. Hatta bu konuyu yıllardır arkadaş çevresindede anlatmaya çalışırım. Bana göre bir şeyin sürekli iyi gitmesi eşyanın doğasına aykırı.
Özellikle finansal konularda insanların fırsatları görerek o alanlara yönelme çabaları var. Bugün dünyada petrol kullanılıyor. Zamanında petrol 100 dolarlardayken daha fazla çıkacak diyorlardı. Ama rakipler arttı, yeni teknolojiler geldi ve petrolün durumu ortada.
Nokiada aynı durumu görebiliriz. Yada avmlerin ilk çıkışları ve şimdiki durumları. İnsanlar geçte olsa rekabet neticesinde yeni fırsatlar oluşturuyor. Piyasaya daha iyileri çıkıyor.
Hep bu konuyu düşündüğümde barcelona aklıma gelir. Barcelonanın efsane futboluna bile insan oğlu çare buldu ve yendi [emoji3]
Arkadaşlar spesifik sonuçlara odaklanıp asıl resmi kaçırıyorlar bence. Bir firma çok kazandırdı diye ederi o değildir. Yada daha fazla gideceği anlamı çıkarılmaz. Bugün beyaz doastan pd olarak değerli. Beyaz alan bir kişi kazanmıştır evet ama neden kazanmış olduğu hepimizin taktiri.
Konuyu iyi anlatamamış olabilirim. Yazım bütünlüğü üzerinde çalışıyorum [emoji3]
Sent from my iPhone using
hisse.net mobile app
Yer İmleri