Felaket tellaları gelmeye başladı malınıza sahip çıkın ytd
Sizinle ayni düşünce ye sahip olmakla birlikte .. son iki yil icwrsinde oynanan oyunlara bakinca insan ister istemez Ürkmuyor degil. Bence henuz sin kozunu oynamadi para babalari
GT-I9300 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
🙂 ne bulsalar nasıl bulsalar moduna girmişler demekki
D6503 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
pasta rica etsek
Geçmiş sayfalara bakarsanız sivrisinek diye bir şahıs vardı ( ingilizce ismi ile) 2.80 seviyelerinde neler yazdı burda insanlar satsın diye hakaret vari şeyler söyledi olmadı yalvarma durumuna geldi satalım diye biz yine insanlara malınıza sahip çıkın dedik hisse yükseliş trendine girince bunlar dadanıyolar buraya ama bu saatten sonra nolacağını kestirmek çokta kolay değil tabi herkes kendi kararını kendisi verecek elbette kendi adıma satmayı düşünmüyorum olumsuz yazanlardan kimse etkilenmesin satacaksada kendi seçimi olarak yapsın bunu başkasının lafıyla hareket etmek genelde pişmanlık yaratır inş kazanan ky olur YTD
Buraya ueni yaziyor olabilirim ama 4-5 yildir bu forumu takip ediyorum ve sivrisinegi hatirladigim gibi onun gibiler tarafindan küstürulup forumu terkeden sayin Efendi hocayada bu vesileyle eger okuyorsa teşekkürü bir vazife sayiyorum. Allah herkese gönlünce versin
Sagolsun bilal hoca atmisti yeni sayfaya alalim. Belki lazim olur
Yer İmleri