Originally Posted by
balıkadam
Tek aklıma takılan soru şu; sayın keko.
Mali tablolarda ki bu müthiş performans ne kadar sürdürülebilir. Yani piyasanın da bir doyum noktası var sonuçta. Örnek olarak Logo yazılımı gösterebiliriz. Belli bir seviye ye kadar müthiş bir performans gösterdi ama belirli bir noktadan sonra durağan hale geldi.Banvitte bilançolarda ki düzülme 2017 yılındaki hızını 2018 yılında da devam ettirebilecek mi bu sorunun cevabını bu yıl alacağız inşallah.
dostum avrupaya göre ülkemizde kişi başı tavuk tüketim miktarı çok az..zaten brf şirketinin banviti almasının bir nedeni de bu..yani yurtiçinde hala çok büyük bir büyüme potansiyeli var...
ikinci bir konuda ortadoğu ve uzakdoğu ülkelerine yakınlığı ve o piyasalara çok tavuk ihracat imkanının olmasıdır...brf nin bir amacı da bu piyasalara uzanabilmek değil miydi ??? zaten üçüncü çeyrekteki artan ihracat miktarı bize güzel bir işaret veriyordu...yakın zamanda japonyaya ihracatlar dahi başladı....
kısacası ihracat yönünden de büyüme imkanı var...
işte bu iki faktör dolayısı ile banvitin büyüme potansiyeli hala çok yüksek...
ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et
Yer İmleri