Sayýn Mohikan Kolay gelsin, sizin pencerenizden bir Link Pc yorumu alabilirmiyiz.
Sayýn Mohikan Kolay gelsin, sizin pencerenizden bir Link Pc yorumu alabilirmiyiz.
Bu An Sahip olduðun tek þey ve Sorgulanmamýþ yaþam yaþanmaya deðer deðildir..
twitter-@ZaWarona
Galip in hissesi kalmýþ mý önce ona bakmak lazým. Yakalayabilirsen artabilir ama garantisi yok. Þu ana kadar brütten çok az etkilenen sadece dirit ý gördüm ben.
origin_of_chaos adlý nickim çalýnmýþ. Bir nick bile bulamayan insanlar gelip de burda baþkalarýna akýl veriyor. Gerisini siz düþünün.
sayin mohikan bey. vakfin 1.50 lerde iken vakfin sayimi yapmistin 5.50 gordu .avgyo desen zaman bildirmedin gerci ama oldukca isabetli sayimlar oldu bu iki kagitta..simdi sana temeli ve geliri uygun , oz sermayesi hizla artan sermayesi uygun bir dirketin sayimini rica edecegim.kagidin turkiyede yatirimi olmadigi icin insanlarda guven sorunu olusturmus. iki bilanco gonderiyor mecburen..rica etsem temelli ve nakis isler gibi sayimini yaparmisin sayin mohikan. denge holding sayimi. birde bu sayim isinde bir odul olsa bu odul senin hakkindir.
kesinlikle yatýrým tavsiyesi deðildir.
Sn.mohikan uzun zamandýr giremiyordum yine size sataþanlar çoðalmýþEncofin ile iyi bir uyumunuz var
![]()
hocam merhaba tektu yorum alabilirmiyiz
Üstat, ATEKS fiyatýný temeli destekliyor mu? Piyango biletiyle kýyasalarsak getiri olasýlýðý hangisinde daha fazladýr?
Bilgiye ulaþ aklýný kullan tavsiyelere uyma
Hocam kolay gelsin sayfalarý taradým DOAS ASUZU CMENT sayýmý göremedim, rica etsem.
Son düzenleme : guvenerg; 26-03-2017 saat: 15:43.
Yer Ýmleri