Bu yakinlarda trabzon bir kap haberi daha yolliyabilir katar emirinin teklifi ulasti yonetim kurulumuzda gorusmeleri basladi diye herkez hazirlikli olsun tabiki hisseleri toplamak icin bin bir takla atarlar izliyelim sakin sakin ytdddddddd
Bu yakinlarda trabzon bir kap haberi daha yolliyabilir katar emirinin teklifi ulasti yonetim kurulumuzda gorusmeleri basladi diye herkez hazirlikli olsun tabiki hisseleri toplamak icin bin bir takla atarlar izliyelim sakin sakin ytdddddddd
El cezire bütün planları bozdu sanırım, yada olması gereken önce çaktırmadan alıcı piyasadaki toplayabildiği kadar hisseyi toplayacaktı ondan sonra teklifini yapacaktı. Bu haber olmasaydı çoğu kişi 2,5-3 maksimum 3,5 liradan hisse ile vedalaşırdı. Toplayabildiği kadar %25-30 hissen bende gel ortak olalım diyecekti. Bu günden sonra takasları iyi takip etmek lazım.
BEN KİMİMKİ YATIRIM TAVSİYESİ VEREYİM, TAVSİYEM OLSA KENDİME VERİRİM. YTD.
Trabzonspor’un yarısı 250 milyon ise! diğer yarısı da Abdülkadir Ömür’dür heralde!!
Messi’nin ilk zamanlarını andırıyor; bu çocuk doğru ellerde 2.bir Messi olur. İnşallah kendini harcamaz..
her alınan maç haftası,katar haberi 'olabilir' diyen yeni alıcılarla haftayı en az %5 artı ile kaparız.
metro dadanirsa hisseye değişik sahneler izleriz.
Ortada net bir durum olmadığına göre, bizim biraz beyin fırtınasına ihtiyacımız var, zaten net bir haber olsa bu hisseyi kimseye aldırmazlardı, gelelim esas konumuza;
Şimdi bu haber sosyal medyada, ya da herhangi bir gazetede çıksa pek değeri olmayabilirdi ama bu haber AL Jazera gibi bir televiyon kanalında çıkıyor, bu televizyon durduk yerde neden böyle bir haber yapsın..? Bu iş çocuk oyuncağı değil ki, ucunda 250 milyon dolar var, neden başka bir kulüp değil de trabzonsporla ilgili, bir kere kanal zaten takımı alacak olan adamların kanalı, televizyon kanalı sahibinden habersiz kendi kendine böyle bir haberi yayınlayamaz, örneğin; Habertürk televizyonunda ciner grubu Trabzonsporu alacak şeklinde bir haber Turgay Ciner' den habersiz yapılabilir mi, düşünün ki patron o haberi yapan adamı ne yapar, ikinci olarak bu adamlar Trabzonsporla alakasız insanlar değiller, yani halihazırda forma sponsoru ve Trabzonsporun stat açılışına da katılmış bir isim, böyle bir teklifin olması gayet doğal..
Şimdi herkes diyor ki balon haber, kardeşim Al jazera neden balon haber yapsın ki, adamın borsa da hisseleri var da onları mı satacak, TRT nasıl devletin televizyonu ise, bu da Katar'ın devlet televizyonu, yani böyle bir haberi patronun haberi olmadan yapamazlar..
Gelelim yönetim tarafına; Yönetim bundan habersiz değildir, hiç kimse önceden yönetimle görüşmeden böyle direk bir teklifte bulunmaz, önceden yönetimle görüşülmüştür, bu iş nasıl olacak, prosedür nasıl işleyecek, yasalar buna izin verecek mi vs. vs. Ayrıca Katar emiriyle sayın Cumhurbaşkanımızın da arası iyi o konuda sıkıntı çıkmaz.
Şimdi yönetim çıksa dese ki; Ben bu işi elime yüzüme bulaştırdım, kulübü borç batağına soktum o yüzden takımın yarısını satmak istiyorum.. Sizce bunu diyebilir mi..? Hele ki Trabzonspor gibi agresif taraftara sahip olan bir kulübün başkanı olacaksın.
Belki de ilk teklif kulüp yönetiminden gitti, bunu bilemiyoruz, çünkü bunu açıklayamazlar, o yüzden ilk etapda böyle bir haberi karşı taraftan ilk teklif yapılıyormuş gibi açıklandı, böylelikle yönetim olaydan habersizmiş gibi oldu, sonrasında sosyal medyadan olsun halk arasında olsun halkın ve taraftarın tepkisi alınır, zamanla borçlarımız çok, başka çaremiz kalmadı, tek çıkış yolumuz bu algısı işlenir.. Millette batmaktansa satış olsun daha iyi noktasına getirilir.
Bu dönemde tahtada ki belirsizlik en büyük hengame, bu süreçte, yok oluyordu derler yükseltirler, yok vazgeçtik derler düşürürler, eninde sonunda milletin malını çalarlar... Edilen teklif şimdiki fiyatın 10 katı..
Ben şahsen bu riski alırım, çünkü aşağı yönlü pek bir risk yok, haberin dipteyken gelmesi iyi oldu, mal çakma vs olmadı zaten hisse bu rakamlardaydı.. 5 liradayken gelse kimse de mal olmazdı..
Son tahlilde, bu pilav daha çok su kaldırır ve bu köprünün altından ne sular akar...
Pazartesini... iple çekiyoruz..Bakalım Cuma günü malı toplayan veya malı elinde kalan.. Aracı kurumlar olayı nasıl yönlendirecek..3.00 lerden buralara gelirken...Zaman zaman hisse de olduğum için bu rakamlar beni pek etkilemiyor...Ama şunu söylemek isterim ..Yeni stat çok büyük paralar harcanarak yapıldı...Ve eninde sonunda değerlendirilecektir...Bu işlerde Parasız olmuyor..Uefa kriterleri var..Borç var..Takım şu ana kadar beklenenin altında futbolcu lazım...Çıkış yolu bulunacaktır elbette...
Ayrıca hisselerin bir haftadır toplandığı kanaatindeyim...%5 yapmadan önce..ufaktan toplama birkaç gün önceden başladı..İstatistik veya başka bir araştırmam yoktur sadece trabzon 1.50 lerden 3.00 lere gelirken hissede olduğum için..hissenin hareketlerini o zamandan beri iyi takip ederim...Asla yatırım tav. değil ...Fikir alışverişidir..Saygılar...
Bu planları yapanlar tspor da o kadar olumsuz olay yaşandıki ersun gönderildi
Yönetim istifa edecekti
Anlamsız mac kayıpları oldu
Şimdi aklıma gelmeyen bir sürü olay oldu
Bu olaylar sonucun da hissr 2.70 kırdı aşagı geldi
Şimdi hisse tollanıyo demek saflık olur
Hisse zaten stat açılışından beri
Bariz bir şekilde toplanıyor
Stat açılışında birşeyler açıklacakken bir anda muharrem hiçbirsey acıklamadı
O gunden bugune zaten her türlü dümen var
Hisse zaten toplamış durumda
İstedikleri anda startı verirler
Ellerindeki hisseleri satacak olsalar bu haberi evire cevire kullanırlardı
SM-J510FQ cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
Yer İmleri