Sayfa 9/26 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon
Arama sonucu : 207 madde; 65 - 72 arası.

Konu: UMPAS - Umpaş Holding

dogru duzgun sistem oturmamis sipteki bir hisse bas agritir...aynen ornek verecek olursak . agir hasar kayitli bir arac sahibi olmaya benzer, saglami dururken....isbirin ne gunahi var, sermaye ve oz sermaye ve ettikleri karlari orantilasan hele isbirde olan arsa baska yerde yok..yani orantilasan umpas 60 kurussa . isbir 10 kurusa gelir.... ornegini yongada gorduk aninda 1e 5 yapti yonga, hemde zararda...isbir 6 aylik 17 trilyon kar etmis 12 aylik ta normal ustu gelebilir. cunku yatas 20 kat prim yapmis, isbir henyz ataga kalkmadi...isbir 1e 100 bolunse 60 olu semata fiyat 2 lere denk gelir. egerki oyle bir bolunme olsa isbirin gidecegi azami rakam 2 milyondur. yani yavrusu 20 tl olur. insanlari bulanik suda balik avlanmayacagini hatirlatmak bizlerin gorevidir..hep beraber inceleyelim, 3 yil once boleceklerdi isbiri 3 yil gecti sirket daha iyi duruma geldi arsalari degerlendi, bolunmenin eli kulagindadir..

2. Umpaşın yakın zamanda yükselmesi zor.Elinde kağıt senet olan bir sürü mudi var çoğu ile mahkemelik.Zamanında 1000 mark ile ortak olana 40-50 lira gibi komik para teklif ediliyor.Şirketten kimse çıkamıyor.Yönetim mahkemeden yırtmak için şirketi borsaya açtı.2.5-3 lira diye haşka arz ettiler.sonuç malum kısa sürede 50-60 kuruşlar.Şimdi parasını isteyene bak hissenin fiyatı bu diyorlar ons göre ödeme yaparız.Resmen soygun.yönetim tecrübesiz zamanında müdürlere 10milyar maaş yönetimie maaş yediler şirketi.Marketler zararına çalışıyor.Elde bir tek seramik ve arsalar var.yönetimin amacı ortaklar drğil kendilerini yakınlarını ihya etmek.Önce küçük ortaklardan kurtulmak tabi az para ödeyerek.Sonra şirkete sahip çıkmak.Nunun içinde bama göre 15-20 yıla gerek var.Çoğu ortak elinde fiziki senetle ne yapacağını dahi bilmiyor.Parasını isteyen bedfua ile ayrıloyor.Senetler yeni kuşağa geçince onlar maliyeti bilmedikleri için para paradır der satarsa o zaman yükseltirler.yeni ortak zor.Kombassan gibi bir şirket şu günlerde sürünürken umpaş mı gidecek.Alan çoook uzun vadeli düşünmeli.Ha yönetim ulusal endeks niyeti varsa göstermeşik uükseltecek nilanço makyajı yapacaktır.Yorumlarım kişisel olup yatırım tavsiyesi değildir.Bu arada elimde 1 lot dahi hisse yoktur.sadece izlenimlerim ve araştırmslarım yakın dostlarımın (elinde fiziki senet olup kıvrananların yorum ve söylrmlerine istinaden) durumarından çıkardığım izlenimler

GT-I8552 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Bilinsin ki çakalların hükmü kurt ayağa kalkana kadardır.

3. Arkadaşlar hala anlaşılamayan birşey var,artık UMPAŞ HOLDİNGle ilgili olarak şirketi tıkır tıkır işleyen ulusal pazarda işlem gören yeni bir anlayış ve yeni bir yönetim kuruluyla ve yeni bir CEO ile ve potansiyellerini aktif hale getirecek bir yönetim ancak ortakların eliyle olur dediğim gibi 2015 de az bir lotla zar zor yönetime seçilen kişileri bende bekledim gerçekten şirket daha güzel günlere getirip ulusal pazara açarlar diye ama henüz onlar olmadı.2018 bu sene yönetim kurulu yenilenecek.Şu andan itibaren UMPAŞ HOLDİNG için tüm ortaklarla beraber lütfen herkes dinlesin okusun şirketi DİNAMİK BİR YAPIDA ULUSAL PAZARDA GÖRMEK İSTİYORUZ,BAZI GAYRIMENKULLERİNİ nakite çevirip gerekirse daha dinamik bir yapıya ulaşabilir.Düşünün ŞU ANDA 6,5 MİLYON tl si olan piyasadaki tüm senetlerin sahibi olabilir,13 milyon TL si olanlar şirketin %51 ini kontrolü altına almış olurlar.Yani büyük potansiyelleri olabilecek bir şirketten bahsediyorum,şirket diplerdeyken bunlar paylaşılırsa kötü niyet olmadığı anlaşılır.Ama şirket fiyatı uçarken kaçarken paylaşılırsa o zaman kötü niyet düşünürüm.Hem yatırımcılar hemde ortaklar olarak el ele verilirse bu şirket için çok şeyler yapılabilir.Lütfen 58,59 ve 63 ve 64 nolu gönderilerimi iyice okuyunuz,akıl süzgecinizden geçiriniz vede araştırınız,bol kazançlar...

4. Yazdıklarınız güzel şeyler ama bunu yapabilecek iyi bir yönetim olacak.Sağdan soldan hatırı sayılır adamlarlı toplamakla olmaz.Daha parasını kurtarmak isteyen bir sürü mudi var.Önce onlara çözüm bulmalı.Borsada ne hissesi var ki toplayacaksın.ikinci durum haliazırda ortadaki rantı yemek varken neden uğraşsınlar şirketi büyütmek için.Seramik fabrikasını çık içi boş.Milletin çok ahını aldılar adam olmaz bu şirket.Zamanında 1000 mark yatıran (20-30 yıl önce) mudiye küfür eder gibi 100-150 lira bile vermiyorlar.Gerçek ortak miktarı belli değil.borsaya kote olmayı beklryen binlerce mudi var.hissenin sahibi yokki 1000 lot serbest emir yaz nasıl taban oluyor.Şirket kaçtan geri alacak hisseşeri 1 mi 3 mü 5 mi.Madem o kadar ümitlisiniz toplayın bu fiyattan bedavadan bile ucuz.

yukardaki arkadaş anlatıyor..anlattığı şeyler gözaltına düşmüs senet emareleri...arkadaş boşuna yırtınma topladıysan senet satacağın kimse yok...para yatırıp lot alan kime satacak..alıcı kim..bir ton mal eline verilmiş ortaklar da mal var onlar satacak enayi arıyor...gözaltında selçuk gıda var arsasıda var hemde 2 adet..birisi alacatı izmirde hava alanı yapılacak, selçuk gıda şirket olarakda bundan iyi fiyat 30 kuruşlarda ...bunun gibi çok artaklı da değildir..buralarda son sahipli senetleri övmeyelim..
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

6. Alibey kardeşim,neho kardeşim benimde anlatmak istediğim artık şirketin bu hantallıktan kurtulması,piyasada kalan ender potansiyeli olabilecek senetlerden biri ve bunun için artık herkesin taşın altına elini atması gerekiyor,inanın şu anda yeni yönetim anlayışıyla ulusal pazara geçmesi ile senetler daha dinamik hale ve ederine yakın hale gelecektir.Düşünün UMPAŞ HOLDİNG şu anda piyasa öncesi olarak çok kısıtlı işlem görüyor vede kredili vede açığa alım satımı yasak.Sadece ulusal pazara geçmesi bu engellerin ortadan kalkması bile senedi sürekli işlem ile ulusal pazarda şu andaki değerlerinden çok daha değişik fiyatlamalarda olacağı bana göre bellidir.Tüm ortaklarında bunları düşünerek ortak ve yeni yatırımcılar olarak senede sahip çıkılması en yerinde karardır.Bana göre 2018 de heleki yeni yönetim seçimi dolayısıyla daha hareketli günler geçireceğe benziyor.Örneklerden biride ORTAKLIĞI OLAN BİRLİK MAKİNA BİLE savunma sanayinden onay almak üzereydi,mesela şu an seramik,gayrımenkullleri,yönetimin değişerek ulusal pazarda sürekli işleme başlamasına ilave olarak savunma sanayinede iş yapabilir hale getirilebilir.Ortaklara yazılan mektupta savunma sanayi izinleriyle ilgili bilgide vardı.Bol kazançlar...

kardeşler. sipte bedelsiz potansiyelli şirketler iş yapar.diğerleri çöp olmaya adaydır..yonga 1e 5 getirdi bir haftada..şimdi sıra kime geldiyse onu bulun..
    kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir.

8.  Alıntı Originally Posted by sensor Yazıyı Oku
    Alibey kardeşim,neho kardeşim benimde anlatmak istediğim artık şirketin bu hantallıktan kurtulması,piyasada kalan ender potansiyeli olabilecek senetlerden biri ve bunun için artık herkesin taşın altına elini atması gerekiyor,inanın şu anda yeni yönetim anlayışıyla ulusal pazara geçmesi ile senetler daha dinamik hale ve ederine yakın hale gelecektir.Düşünün UMPAŞ HOLDİNG şu anda piyasa öncesi olarak çok kısıtlı işlem görüyor vede kredili vede açığa alım satımı yasak.Sadece ulusal pazara geçmesi bu engellerin ortadan kalkması bile senedi sürekli işlem ile ulusal pazarda şu andaki değerlerinden çok daha değişik fiyatlamalarda olacağı bana göre bellidir.Tüm ortaklarında bunları düşünerek ortak ve yeni yatırımcılar olarak senede sahip çıkılması en yerinde karardır.Bana göre 2018 de heleki yeni yönetim seçimi dolayısıyla daha hareketli günler geçireceğe benziyor.Örneklerden biride ORTAKLIĞI OLAN BİRLİK MAKİNA BİLE savunma sanayinden onay almak üzereydi,mesela şu an seramik,gayrımenkullleri,yönetimin değişerek ulusal pazarda sürekli işleme başlamasına ilave olarak savunma sanayinede iş yapabilir hale getirilebilir.Ortaklara yazılan mektupta savunma sanayi izinleriyle ilgili bilgide vardı.Bol kazançlar...
    Borsa da değeri olmayan bir kaç masa sandalyeli 3-5 eleman çalıştıran şirketlere göre iyi ama dediğiniz gibi iyi bir yönrtimle neden olmasın diyeceğim.Baş ortaklar buna inanıyorsa önce küçükleri temizleyeceklerdir.Hisse alan en az 3-5 sene bakmayacak. sabrı olan alabilir.Bundan daha aşağılarını da görebilir tabi hacimsiZ
     Alıntı Originally Posted by sensor Yazıyı Oku
    Alibey kardeşim,neho kardeşim benimde anlatmak istediğim artık şirketin bu hantallıktan kurtulması,piyasada kalan ender potansiyeli olabilecek senetlerden biri ve bunun için artık herkesin taşın altına elini atması gerekiyor,inanın şu anda yeni yönetim anlayışıyla ulusal pazara geçmesi ile senetler daha dinamik hale ve ederine yakın hale gelecektir.Düşünün UMPAŞ HOLDİNG şu anda piyasa öncesi olarak çok kısıtlı işlem görüyor vede kredili vede açığa alım satımı yasak.Sadece ulusal pazara geçmesi bu engellerin ortadan kalkması bile senedi sürekli işlem ile ulusal pazarda şu andaki değerlerinden çok daha değişik fiyatlamalarda olacağı bana göre bellidir.Tüm ortaklarında bunları düşünerek ortak ve yeni yatırımcılar olarak senede sahip çıkılması en yerinde karardır.Bana göre 2018 de heleki yeni yönetim seçimi dolayısıyla daha hareketli günler geçireceğe benziyor.Örneklerden biride ORTAKLIĞI OLAN BİRLİK MAKİNA BİLE savunma sanayinden onay almak üzereydi,mesela şu an seramik,gayrımenkullleri,yönetimin değişerek ulusal pazarda sürekli işleme başlamasına ilave olarak savunma sanayinede iş yapabilir hale getirilebilir.Ortaklara yazılan mektupta savunma sanayi izinleriyle ilgili bilgide vardı.Bol kazançlar...

Sayfa 9/26 İlkİlk ... 789101119 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •