iyi niyetli bir çok dostumuz var ve ne yazık ki bu borsa çarkında çok eziliyorlar...bu durumda sorumlusu kimdir diye bakmadan istemeyerek hakketmeyen arkadaşlara sataşıyorlar..bu arkadaş bazen çok değerli emeği geçen insanlar oluyor bazen de benim gibi bir keko oluyor...ben onların acılarını çok iyi anlıyorum çünkü geçmişte o yollardan biz de geçtik...iki adet sermayemi ,eşimin altınlarını bozarak borsaya koyup kayıp etmiş birisiyim...onların canı acımıştır elimizden gelinceye kadar o dostların acısına merhem olmaya çalışıyoruz topiklerde..

şu anda tekrardan topiğe baktığımda arkadaşın o yakışıksız yorumları sildiriğini görüyorum....zaten kendisine de yakıştırmamıştım...kendisine teşekür ediyorum...umarım bir daha bu tür şeyler yaşanmaz....topiklerde bu güne kadar düşüncemiz ne ise samimice paylaştık...

neyse dostlar benim tüm ky dostlarıma başarılar diliyorum...dediğim gibi sataşma olmadığı sürece vede banvit hakkındaki düşüncem sorulmadığı sürece burada kimseyi rahatsız etmem...sağlıcakla kalın dostlar...