Sayfa 606/948 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,841 - 4,848 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Düşüşün tek bir sebebi var, o da geçici vergi beyannamede gelen beklenmeyen, beğenilmeyen kar rakamı. Bu şirket ortak satışını bile bahane etmedi. Kar birazcık idare etseydi, şimdi hisse 3 üzeriydi.
    sn izci mukayeseye bile gelmez demsiş la aynı sermaye ye sahip ikiside sanayi şirketi , pay fiytı silverden yüksek saçma sapan birşey

piyasanın bilançoya felan baktığı yok diyesi geliyor insanın....

2.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Düşüşün tek bir sebebi var, o da geçici vergi beyannamede gelen beklenmeyen, beğenilmeyen kar rakamı. Bu şirket ortak satışını bile bahane etmedi. Kar birazcık idare etseydi, şimdi hisse 3 üzeriydi. Bu hisseyi radarımıza almamızın en önemli etkeni karlılıktı. Piyasanın korkusu; istikrarlı bilançoların ve sürdürülebilir potansiyel karın olamayabileceği yönde.
    Vergi dairesine bildirilen kar veya zararlar yanıltıcı olabiliyor oysaki.Sahol 3 çeyrek kar 2.340.000 tl civarı vergi dairesine 1 milyon küsür kar beyan etti.4 çeyrek kar 3.486.000 küsür.Hızlıca yazıp çıkmak zorunda kaldığım için rakamlara yeniden bakılabilir.YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    2017/12 Bilançosunu görmemiz lazım. Görmeden bir şey demek yanlış olur. Nasıl bu hisseye 2017/9 Bilançoyu görerek girdiysek, böyle hisselere yine aynı şekilde görerek hareket etmek lazım.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    sn izci mukayeseye bile gelmez demsiş la aynı sermaye ye sahip ikiside sanayi şirketi , pay fiytı silverden yüksek saçma sapan birşey

piyasanın bilançoya felan baktığı yok diyesi geliyor insanın....
    Abi seni burada mesain artmış gördüm. Yoksa tahmin ettiğim gibi mi.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

5.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Abi seni burada mesain artmış gördüm. Yoksa tahmin ettiğim gibi mi.
    Yok sn. İZCİ . Yalnız enine boyuna ölçüyorum biçiyorum bunun gibi cazip olanını bulamıyorum ,,şu benim eski aşkımla flörtüm biter bitmez vuracağım tekmeyi ondan sonra burada kalıcı olmak hedefim....

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Yok sn. İZCİ . Yalnız enine boyuna ölçüyorum biçiyorum bunun gibi cazip olanını bulamıyorum ,,şu benim eski aşkımla flörtüm biter bitmez vuracağım tekmeyi ondan sonra burada kalıcı olmak hedefim....
    2017/9 Bilançosuna göre 500 hissenin içinde en iyisiydi. Şu anda piyasanın verdiği mesaja göre 2017/12 Bilançosu sanki bozulacak gibi. Yanılgı da olabilir.

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Şimdiye kadar tüm paylaşımlarımda hep 2017/09 bilançosunu yorumladım. O bilançoya göre piyasa değerini ölçtüm. Yıl sonu bilançosu için hiç bir zaman çok iyi bekliyorum veya şu gelecek, bu gelecek dediğimi hatırlamıyorum. 2017/12 bilançosunu görelim. Yine aynı şekilde açık bir şekilde bilançoyu yorumlayacağım. Net ifadeler kullanacağım. 2017/12 kötüsü ve iyisiyle her türlü duruma hazırlıklı olmak lazım. Kar 9 da gelebilir, 15 de gelebilir. Baştan beri tahminim 12 Milyon TL. Fakat iddialı hiç bir zaman konuşmadım. O tahmini de arkadaşlar istedi, son ana kadar da söylemedim.

8.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    2017/9 Bilançosuna göre 500 hissenin içinde en iyisiydi. Şu anda piyasanın verdiği mesaja göre 2017/12 Bilançosu sanki bozulacak gibi. Yanılgı da olabilir.
    Beni cezbeden şeyi hedefleridir sn. İZCİ gelecek bilançoyla ilgilenmiyorum ,pek bir hareket de beklemiyorum ŞU MEC'in satışları( ziraatteki mal) bitinceye veya 1. mn. lotun altına düşünceye kadar....

Sayfa 606/948 İlkİlk ... 106506556596604605606607608616656706 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •