Sayfa 605/948 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon
Arama sonucu : 7582 madde; 4,833 - 4,840 arası.

Konu: SILVR - Silverline Endüstri

1. Şu sayfada aldım sattım muhabbetini bırakın artık, bilgi paylaşacak olan varsa buyursun yoksa zorla yorum yazmasın sattığının 1/6 sını az önce almanın bize ne faydası var sen aldın diyemi alcaz veya sen satarsan bizde mi satalım. Şu sayfada aldım-sattım muhabbeti başladı başlayalı seviye çok düştü....

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by axaray Yazıyı Oku
    Şu sayfada aldım sattım muhabbetini bırakın artık, bilgi paylaşacak olan varsa buyursun yoksa zorla yorum yazmasın sattığının 1/6 sını az önce almanın bize ne faydası var sen aldın diyemi alcaz veya sen satarsan bizde mi satalım. Şu sayfada aldım-sattım muhabbeti başladı başlayalı seviye çok düştü....

hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
    Çok haklısın kardeşim. Yıllardır forum sitesini takip ederim. İşlemlerini söyleme ihtiyacını niçin hissederler anlamış değilim. Sanırım bir şekilde zevk alma, tatmin olma işi.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

3. Tüm analistler şapkasını önüne koyup yeni yöntemler bulmalı , piyasa doğmamış çocuğa don biçerken , temel verileri taş gibi hisseleri fiyatlamıyor , bir yerde yanlış yapıyoruz....

4.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Tüm analistler şapkasını önüne koyup yeni yöntemler bulmalı , piyasa doğmamış çocuğa don biçerken , temel verileri taş gibi hisseleri fiyatlamıyor , bir yerde yanlış yapıyoruz....
    Bende 1 ,5 senedir ilgileniyorum ama böyle bir durumu ilk defa tecrübe ediyorum.
    Bir kağıdın ,patron satışıyla artmasınıda ilk defa tecrübe etmiştim burda.Ama onu temel verilere dayandırıp aklımda cevabını vermiştim.
    Sonraki düşüşe aklım ermiyor hala.Kol kesme fikri bile aklıma gelmedi hiç inanın.İllaki dönecek dedim bi baktım buralardayız.
    Kendimce ciddi bir kardan ciddi bir zarara uğradım.
    Hala temel verilerine çok güveniyorum ve elim gitmiyor satmaya.
    Ancak 2018 ilk çeyrek için cironun ÖTV mevzusundan etkilenebileceğini düşünüyorum.
    Konsolideyi bekliyeceğim ama ilk çeyrek için çok umutlu değilim.Zaten ekonomide sıkıntıda.
    Türkiyenin en büyük gruplarından birinde çalışıyorum.
    Sayabileceğiniz ilk 5 ( havuz) inşaat firması müşterimiz ve daha önce hiç yaşanmamış ödeme gecikmeleri yaşıyoruz.
    Gerçi bu şartlarda endeks nasıl buralarda duruyor onuda anlayamıyorum.
    YTD

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
     Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Tüm analistler şapkasını önüne koyup yeni yöntemler bulmalı , piyasa doğmamış çocuğa don biçerken , temel verileri taş gibi hisseleri fiyatlamıyor , bir yerde yanlış yapıyoruz....
    Aynen abi, Sonuna kadar katılıyorum. Zaten şapkayı onun için hazır bulunduruyorum.
    " Bir avuç toprak, biraz da suyum ben.. Neyimle övüneyim, işte buyum ben..'' Yunus Emre

6.  Alıntı Originally Posted by izci Yazıyı Oku
    Aynen abi, Sonuna kadar katılıyorum. Zaten şapkayı onun için hazır bulunduruyorum.
    Elinizi çabuk tutunuz REİS ben yaş alıyorum , sonunda Galip hangi para etmez kağıdı uçuracak diye istihareye yatmaya başlayacağım.....
    Son düzenleme : kitapci0; 26-02-2018 saat: 16:13.

7.  Alıntı Originally Posted by knox Yazıyı Oku
    Bende 1 ,5 senedir ilgileniyorum ama böyle bir durumu ilk defa tecrübe ediyorum.
    Bir kağıdın ,patron satışıyla artmasınıda ilk defa tecrübe etmiştim burda.Ama onu temel verilere dayandırıp aklımda cevabını vermiştim.
    Sonraki düşüşe aklım ermiyor hala.Kol kesme fikri bile aklıma gelmedi hiç inanın.İllaki dönecek dedim bi baktım buralardayız.
    Kendimce ciddi bir kardan ciddi bir zarara uğradım.
    Hala temel verilerine çok güveniyorum ve elim gitmiyor satmaya.
    Ancak 2018 ilk çeyrek için cironun ÖTV mevzusundan etkilenebileceğini düşünüyorum.
    Konsolideyi bekliyeceğim ama ilk çeyrek için çok umutlu değilim.Zaten ekonomide sıkıntıda.
    Türkiyenin en büyük gruplarından birinde çalışıyorum.
    Sayabileceğiniz ilk 5 ( havuz) inşaat firması müşterimiz ve daha önce hiç yaşanmamış ödeme gecikmeleri yaşıyoruz.
    Gerçi bu şartlarda endeks nasıl buralarda duruyor onuda anlayamıyorum.
    YTD

Not 1: Yaşadığımız bu düşüşü yabancı satışına bağlıyorum şöyleki yabancı satıyor yabancının sattığını gören yerli küçük yatırımcıda satıyor gibi. Son iki haftadır yabancı oranı gitgide düşüyor. Ve hisseye yeni para girişide görünmüyor.

Not 2: Özsermaye karlılığının artarak devam edeceğini, cironun aynı şekilde artacağını.... ve eninde sonunda bunun fiyata yansıyacağını düşünüyorum. Vakti olmayanlar için üzgünüm ancak ucuz bir hisse dökmeden gitmez gidemezzz....

“”Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum.””
    ''Fikirlerim beni bağlar alacağınız hisseyi okuyup, araştırıp alın. Ben asla alın veya satın demiyorum''

Duhul
    Feb 2017
    İkamet
    Anadolu
    Gönderi
    5,049
    Düşüşün tek bir sebebi var, o da geçici vergi beyannamede gelen beklenmeyen, beğenilmeyen kar rakamı. Bu şirket ortak satışını bile bahane etmedi. Kar birazcık idare etseydi, şimdi hisse 3 üzeriydi. Bu hisseyi radarımıza almamızın en önemli etkeni karlılıktı. Piyasanın korkusu; istikrarlı bilançoların ve sürdürülebilir potansiyel karın olamayabileceği yönde.

Sayfa 605/948 İlkİlk ... 105505555595603604605606607615655705 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •