Sn.dostum dediginiz gibi patron kontrolü kaybettiyse de onu zorlayan gücün henüz kontrolü ele alamadýðý aþikardýr. Ayrýca da elin oðlu dediðiniz kiþi veya kiþiler sessiz sedasýz ne kadar burada iþ tutabilir. Þunu da unutmamak gerek kanýmca Deutsche deki mal hatýrlarsýnýz 1.1 1.2 ortalama ile önce 500 küsür sonra 830 bin en son 1.1 milyon yani elin oðlu 1 milyon tl para ile su anda biþey yapamaz. Ben patronun piyasadaki malýn 9 milyon veya biraz üstü mala sahip olduðunu düþünüyorum. Hatta son 500 bin satýþ niye yapýldý bu satýþý yapan amca birleþmeye sonradan muhalefet etti. 1.72 74 ten sattý mallarý. Yani burada birleþme niye yapýldý iyi analiz etmek gerek. Daha evvel Citibank a geçen ve yabancý mal alýyor imajý verilmiþti ve o mallar býyýklýnýn çýktý . Ben belli bir plan ve takvimle iþ tuttuklarýný düþünüyorum. 1 tl altýnda uzun süre durdu. Sonra 1 1.5 arasý 1 yýl takýldý. Þimdi de 1.5 2 tl arasý takýlýyor. Kademe kademe süreyle paralel fiyat artýyor. Dayanan sonu görecek sanki. Yoksa kýsýr seanslar arada yüzde 5 10 marjlar al sat sat al ile dökmeye çalýþýyorlar. Eee 1 usd halka arz edildi. O para ile façayý duzelttiler. Sonra mali yerine koydular. Þimdi vizyon deðiþti marka deðeri oluþtu. Parlýyor silverline. Artýk herkesin bildiði bir marka. Büyümek zorundalar. Sermaye olarak, mantalite olarak Baþka çareleri yok. Kurumsal olmak biraz da sizin dediðinizi destekleyerek söylüyorum bir yerden sonra iþi profesyonellere býrakmak daha çok büyümek için þarttýr ve artýk kaçýnýlmazdýr. Kýsaca artýk yolun sonu burasi isteselerde istemeselerde bir üst lig kaçýnýlmaz. Yoksa yüzde 44 halka açýk bir tahtada joker yanlýþ anlamasýn 3 tane onun gibisi bunlara kök söktürür. Ytd
SM-N900 cihazýmdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

Alýntý yaparak yanýtla

Yer Ýmleri