Sayfa 30/74 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon
Arama sonucu : 588 madde; 233 - 240 arası.

Konu: TDGYO Trend Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı A.Ş.

Alıntı Originally Posted by leon-kıng Yazıyı Oku
    Ulen kac gündür bekledik bugün sattık millet bizim malları aldı herhalde herkes dolmuş şansıma tüküreyim
    Ben de sabah yarısını sattım,peker aldım...Ben de tüküreyim şansıma
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

2. 144 den sabah 23 bin kusurle depoyu tam fulledik. yarın harekete devam ins

3. hangi kaç gün gardaş, cuma halka arz oldu ...................... işiniz gücünüz abdest bozmak.

4.  Alıntı Originally Posted by batık Yazıyı Oku
    Ben de sabah yarısını sattım,peker aldım...Ben de tüküreyim şansıma
    Nasip batık kardeş safkar da da oldu 2.02 den verdim 3 30 û gördü kazanacağımız para yokmuş inş arkadaşlar kazanır yukarı gider pekere devam

5.  Alıntı Originally Posted by labirent Yazıyı Oku
    hangi kaç gün gardaş, cuma halka arz oldu ...................... işiniz gücünüz abdest bozmak.
    Ben cuma almadım gecen perşembe aldım 10 gündür para baglı aslında 3 gün duramıyoruz bi hissede sıkıntı o neyse bol kazanclar

22 yıldır borsadayım. Safkardan hem iyi kazandım.hem de kısa sürede...ha meblağ olarak fazla değil belki ama 5 günde
    % 50 ye yakın kazandım ..milyonları batıran bir kişi olarak, bir moral olmuştu....darısı buna....
    NE ELBİSELER GÖRDÜM,İÇİNDE İNSAN YOK ; NE İNSANLAR GÖRDÜM,ÜSTÜNDE ELBİSE YOK...

7. Günlük takas atarmisiniz arkadaslar..

8. Açılışta mal kaptırmamak için çok aşağıya salmaz diye düşünüyorum birde dikkat ettiniz mi 1,54 den sonra hiç geri vites yapmadı.ytd

Sayfa 30/74 İlkİlk ... 20282930313240 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •