Sayfa 201/760 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon
Arama sonucu : 6077 madde; 1,601 - 1,608 arası.

Konu: BLCYT - Bilici Yatırım

1.  Alıntı Originally Posted by kitapci0 Yazıyı Oku
    Hayırlı olsun dostum , ben cuzi bir karla çıktım , ilk aşkıma döndüm burası da sıkı takibimde....
    dostum bunun yerine alış ve satış yerlerini ayarlayabilsen sanki daha sağlıklı olacak gibi...en basitinde satış eşiğinde sat ,alış eşiğinde al... o şekilde kaliteli hisseler elden kaçmıyor hem de isabetli tradeler de yapılabiliyor...tabi her yiğidin yoğurt yiyişi farklıymış...herkesin başarılı olduğu bir yol vardır...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

2.  Alıntı Originally Posted by Poyurazbey Yazıyı Oku
    Banvit sayfasında kendi zararın verdiği psikollojik rahatsızlıkla KEKO ya ve diğer yorumculara demedik bırakmadım ama keko bana burdan topikten ulaşa ulaşa bi insanlık örneği gösterip watsap dan ulaştı ve tek derdi kendi kar etmeyi hedef ettiği gibi benim zararımı da düşünüyor ve beni artıya gecirmenin peşinde benim görüşüm bu abimize saldırırken 2 kere düşünün ben art niyetli düşünürken o bizim zararımı zı dert etmiş NADİR Bİ İNSANLIK ÖRNEĞİ İNŞ başarılı oluruz
    valla dostum 2010 yılından beridir topiklerde yazıyorum bu güne kadar kimse senin kadar ağır konuşmamıştı bana...ama senin de iyi niyetli olduğunu anladım...geçmişte bizde bu tür duygular yaşadığımız için kendimi senin yerine koydum ve sana da hak verdim...bu güne kadar bu şekilde hakaret edip de benden karşılığını bulmayan tek kişisin....normalde çok ağır cevaplar da verebilirdim ama seni rendice etmek istemedim...umarım hep birlikte kaliteli hisselerde kazanırız...
    ALLAH ım bana doğruyu doğru, yanlışı da yanlış olarak göster ve bana doğru ile amel etmeyi nasip et

3. pyurazbey dostumuz benim söylemem ile almamıştı başka birinin söylemesi ile vede yüksekten almıştı zararı da çok olunca hıncını benden çıkarmak istedi... ben genelikle hissenin en risksiz yerlerinden girmeye çalışırım çoğu sefer de başarılı olurum...bana uyan dostların da alışlarında bir sıkıntı olacağına ihtimal vermiyorum...ama her ihtimale karşın sermayemizin yarısı da başka hissededir gerekirse diğer yarısı ile yardıma gelip maliyet düşürebiliriz...

artık gerisi nasip dostlar....biz bilgimiz ve tecrübemiz ile gereğini yaptık gerisi de artık kısmet işi diyorum ben...

borsayı her zaman şu faktörlerin bileşiminde görürürüm....temel analiz,teknik analiz, takas analizi, tecrübe, cesaret ve kısmet...bunlardan birisi dahi eksik oldumu tam başarı sağlanamıyor...

4. Değerli dostlarımın özelikle de borsayı hiç bilmeyen ky dostlarımın bu yorumumu iyi okumalarını rica ediyorum...

5.  Alıntı Originally Posted by cumba kuka Yazıyı Oku
    2 alti gorebilir fakat fazla kalamaz,mal kaptirirlar.
    Trend yukari,
    Temettu beklentisi yaratmamak gerekli,
    Bedelsizse olmaz.birc azalir,yoluna devam eder,
    Zaten hala bilanco fiyatlanmadi,
    İlk asamada 2,40 ustu deneyecektir,

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Aynen de böyle oldu,yarin daha sıkı duracaktır,alicilar kuvvetli,yön belli

[device_name] cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

6. Burası şenlendi. Çok mutlu oldum. Bollingeri kırdığında 1.45ten almıştım. Bilanço ile katmerlendi. Tek eksiği bilinirlikti. O da gelenlerle oldu gibi.
    Yelkenler fora...

GT-N7100 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7. Hissenin buradan dönmesi önemli.Şayet dönerse yoluna devam eder bunda ALKA hareketini sezimliyorum ALKA yi 1.40 maliyetle 3.78 e kadar tasimistim hiç bozmadan ama bunda pörtföyün yarısını belli yerlerden sat destekten al yapıyorum..kendi adıma 2.20 den sattığım 25 bini yerine koydum...buralarda fazla oyalanmaması gerek hele hele 1.96 altına atip kalırsa plan yatar...inşallah yaniltmaz...

8. Bu bilici gidip gidip niye geri dönüyor arkada bişey unutmuş gibi ya yürüyon kop git işde be

Sayfa 201/760 İlkİlk ... 101151191199200201202203211251301701 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •