Sayfa 281/308 İlkİlk ... 181231271279280281282283291 ... SonSon
Arama sonucu : 2464 madde; 2,241 - 2,248 arası.

Konu: Benim gözümden hisse analizi

1.  Alıntı Originally Posted by Nazo Yazıyı Oku
    Günaydın bol kazançlar herkese. Benim gibi Alcatel mağduru var mi?
    Gecmis olsun sn. Nazo

TURKCELL T50 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

2.  Alıntı Originally Posted by Çevikkuvvet Yazıyı Oku
    Günaydın hayırlı işler hayırlı cumalar buradan pek yazamıyorum takip için Tweeter ibrahimeymen1
    Ok

TURKCELL T50 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

3.  Alıntı Originally Posted by Nazo Yazıyı Oku
    Günaydın bol kazançlar herkese. Benim gibi Alcatel mağduru var mi?
    geçmiş olsun . galip ten uzak durmak gerek . yabancı sıcak para gibi girdiği yeri uçuruyor çıkarkende tarumar ediyor çarşamba günü takip için 100 lot avgyo aldım mesala dün %20 yaptı vaybe dedim sabah ekranı açtım dip olmuş. vay be dedim

4.  Alıntı Originally Posted by ekin1001 Yazıyı Oku
    geçmiş olsun . galip ten uzak durmak gerek . yabancı sıcak para gibi girdiği yeri uçuruyor çıkarkende tarumar ediyor çarşamba günü takip için 100 lot avgyo aldım mesala dün %20 yaptı vaybe dedim sabah ekranı açtım dip olmuş. vay be dedim
    Uçların adamı

5. borsada ya b gurubu ya c gurubu hisseler çıkıyor genelde A gurubu sağlam diyoruz ona galip gelip tarumar edip gidiyor para kazanmak zor bizim borsada kazanan kazanırda benim gibi küçük yatırımcı işte çorba kaynasın bir haftada bir hisse geçen bende prkme çarpıldım izliyoruz işte anca ...

6.  Alıntı Originally Posted by selcuk39 Yazıyı Oku
    borsada ya b gurubu ya c gurubu hisseler çıkıyor genelde A gurubu sağlam diyoruz ona galip gelip tarumar edip gidiyor para kazanmak zor bizim borsada kazanan kazanırda benim gibi küçük yatırımcı işte çorba kaynasın bir haftada bir hisse geçen bende prkme çarpıldım izliyoruz işte anca ...
    Niye çarpıldin

amirim tektu direncini kırdı harekete başladı isterseniz bir göz atın sert hareketler sergileyebilir...

8. şimdi galip in aldıgı hisseler dip olduguna göre bunlardan çıkıyordur. şimdi kendine yeni bir av arıyordur. sıradaki hisse hangisi olacak?

Sayfa 281/308 İlkİlk ... 181231271279280281282283291 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •