Sayfa 578/964 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon
Arama sonucu : 7712 madde; 4,617 - 4,624 arası.

Konu: KERVN Kervansaray Yatırım Holding A.Ş.

1. ixir i herkes tanır yaw..mynet kervan forumunda yemediği kufur kalmamıştır

Ben de şahidim ixir4 un söylediklerine . Adana Ankara muhabbeti hala aklımda ama basiret bağlanınca

bak sen busun işte. yazılar alıntıdır. anlayasın diye söylüyorum. bana ait değil bu yazılar. diğer köyden.
    seni çok seven arkadaşların)

2.  Alıntı Originally Posted by erkanarda51 Yazıyı Oku
    şimdi ,kanı bozukların biri gidiyor, biri geliyor diyeceğim, ceza alacağım engüzeli söylememek ,
    yazmayın. ben bir hafta ceza yedim geçenlerde.

3. sizler olmasa patronlar nasıl para kazanacak fabrika sizlr kücük yatırımcı değilsiniz olsanız olsanız cahil yatırımcı olursunuz..y.t.d

4. ortalama düşürmem lazım maiyetim yüksek buradan alınırmı yoksa beklenirmi ?

5. Bana bu satis bir anlasmanin ortak edinmenin...vs hazirligi gibi geliyor

6. en iyisini zeynep bilir biz bilemeyiz siz bu şekilde düşünürsünüz bende bazı beklentileri kullanıp ky hisse kösme operasyonu icin hazırlık diye düşünürüm ikimizi ki de doğrumu olamaz bunun en iyisini zeynep tümer kap acıklamasında izah edecek herkes herşeyi düşünür ..hisse sahibinin amacını kimse bilmez sadece yorum yapılır..y.t.d borsa dışında 1 tl ye satılan hisse borsa ici tırsss demek ki piyase bu zokayı yutmadı.. hissede acıklama şart sonucta patron hisse satmış bu zaten başlı başına bir olumsuzlık millet neden olumlu baktı borsa 0.33 ken biri patrondan 1 tl den hisse almış iyi güzel peki patron bunu satarken şart koşmuşmu bu aldığın hisseleri 1 yıl boyunca borsada satmamak kaydıyla diye bilin miyo.. kime satmış bilinmiyor ilişkili tarafa mı inemi cine mi kime sattın %5 kısmı patrondan tık yok bekliyoruz ki patron lutfedip acıklama yapsın.. temkinli olmakta fayda var..y.t.d yoksa bu da iranlının hisseli harikalar diyarı olur..y.t.d

7. DÜN Para Girişi Olan Hisseler 27.02.2018
    #DITAS
    #mrgyo
    #KRGYO
    #sanel
    #IZFAS
    #mndrs
    #GRNYO
    #SUMAS
    #gozde
    #ADNAC
    #OSMEN
    #bagfs
    #KERVN
    #yunsa
    #FMIZP

Kaynak: Finnetyazılım

8.  Alıntı Originally Posted by ixsir4 Yazıyı Oku
    en iyisini zeynep bilir biz bilemeyiz siz bu şekilde düşünürsünüz bende bazı beklentileri kullanıp ky hisse kösme operasyonu icin hazırlık diye düşünürüm ikimizi ki de doğrumu olamaz bunun en iyisini zeynep tümer kap acıklamasında izah edecek herkes herşeyi düşünür ..hisse sahibinin amacını kimse bilmez sadece yorum yapılır..y.t.d borsa dışında 1 tl ye satılan hisse borsa ici tırsss demek ki piyase bu zokayı yutmadı.. hissede acıklama şart sonucta patron hisse satmış bu zaten başlı başına bir olumsuzlık millet neden olumlu baktı borsa 0.33 ken biri patrondan 1 tl den hisse almış iyi güzel peki patron bunu satarken şart koşmuşmu bu aldığın hisseleri 1 yıl boyunca borsada satmamak kaydıyla diye bilin miyo.. kime satmış bilinmiyor ilişkili tarafa mı inemi cine mi kime sattın %5 kısmı patrondan tık yok bekliyoruz ki patron lutfedip acıklama yapsın.. temkinli olmakta fayda var..y.t.d yoksa bu da iranlının hisseli harikalar diyarı olur..y.t.d
    Ahhh hocam ahhh 90 kuruslardan patron mal verirken siz Ankara olacak 6 lira olacak diyordunuz o zaman niye ky ye hisse dosendigini dusunmediniz...

De simdi dusunur oldunuz....

Diye sorarlar adama

LG-D855 cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    YATIRIM TAVSİYESİ DEĞİLDİR...

Sayfa 578/964 İlkİlk ... 78478528568576577578579580588628678 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •