Sayfa 465/761 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon
Arama sonucu : 6087 madde; 3,713 - 3,720 arası.

Konu: DERIM - Derimod

1. az kaldı hadi ayen bugün veya en gec derimi sollayacak adamlar karakterli hisselerini hic satmadan nerelere getirdi derimi aldıgımda ayen 0.99 kuruştu helal olsun ayen ve yatırmcısına sahiplerine eger hisseye sahiplenen acemşah gibi yatırımcılar olmasa derim hala yerlerde sürünürdü bu adamlar cok tehlikeli adamlar bir sefer olsun kap.a iyi bir haber düşmezmi ya 15 senedir bir defa daha olsun iyi bir haber göndermediler ben bu adamları şikayet etmedigim kurum bırakmadım ama nafile artık Allaha havale ettim kumarın dedigi gibi bu adamlardan korkun şu an itibarıyla haftanın en rezil hissesi ayen birazdan gecer şu zafer denen insanı bir de siz arayın diyecegi aynı laf halka acıklanacak bir şey yok derimden cıktıgım gün sayfasından dahi hisse almam bu rezil hisseyi görmek istemiyorum inanın 40 bine dahi gelse rezil gene rezildir.ytd.

2. 17.bin lot yazıklar olsun .

3. mehmet bey sabrettin yıllarca bi altı ay kadar daha sabret sana nacizane tavsiyem.Bu günden itibaren 6 ay süreleri var birleşme başvurusu için bu sene d*****n kuyruğu kopacak.Eylül e kadar bir şey olmazsa vedalaş artık.

4. tşk. zaman derim .

5. bu kağıdın gidişi gidiş değil ben söyliyim....Allah sonumuzu hayır etsin....kimse mal almak istemiyor...elimize çok fena verdiler...

6. Bugün tavan yakışmazmı 😊

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

7.  Alıntı Originally Posted by yakup cemil Yazıyı Oku
    Bugün tavan yakışmazmı 😊

SM-N9000Q cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
    Tersi olmaz inşallah 11.80 e değdirecekler herhalde borsa da ekşi de ona ayak uyduruyor

SM-N920C cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.

8. O kadar dustun alt destege dokunda gel

Sayfa 465/761 İlkİlk ... 365415455463464465466467475515565 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •