borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
yaptığım tüm tahmin ve yorumlar kesinlikle yatırım tavsiyesi değildir
o 15 günlük süreler tarihler konusunda hala net olamadım
herşey karman çurman
23 ü dedi baştan sonra geçen gün çağrı yapıyoruz dedi
sanırsam geçen hafta pazartesi değilde salı veya dün baz alınacak başlangıç tarihi
tabi böyle birşeyin devam edip etmediğini hala anlayamadım
demekki gene yatırımcı ilşkilerindeki adamı arayıp soracaz bunların türkçe mealini yaparmısınız diye![]()
borsada para geçer çakıl taşı değil, kimse tanımadığı kişilerin dedikleriyle al sat tut kararı vermesin ...
zeytın usta nerelerde goren duyan varmı takas bılgılerını ıyı bılıyordu o...
Kap haberin de ayın 16 sında davet yaptık diyor cuma ya denk geliyor sonraki iş günü geçen hafta pazartesi süre oradan başlıyor 1.68 le %10 iskonto ile yine fiyatı 1.50 gibi yapmaya çalışıyorlar bu belli bu kadar baskı ve geçen hafta boyunca karanlık odada hep en düşükten kapatmalarının sebebi bu imiş şimdi asıl mesele fiyat netleşince ne yapacakları takaslara geli nce bozulma yok hala tek sıkıntı ata nın ne kadar mal satmayı göze alabileceği iki günde 500 k yo geçti şimdiye kadar kapanışa kadar ne kadar satacak artık kimse buradan risk almak istemez sanırım risk alan 2.00 üzeri aldı biz yani
küçük yatırımcıyla işleri olduğunu zannetmiyorum
Kap haberi var yine bir dolap çeviriyorlar ortaklık varantı hakkı beklemesi yapıyorlar bakalım bunlar ortaklık yapısı ile ilgili bir iş çeviriyorlar bakalım
Şirketimiz Yönetim Kurulu'nun almış olduğu 01.03.2018 tarih ve 2018/4 sayılı kararında;
1-Şirketimizin Esas Sözleşmesi'nin "Merkez ve Şubeler" başlıklı 5'inci ve "Tahvil ve Diğer Menkul Kıymetlerin Çıkarılması" başlıklı 10'uncu maddelerinin değiştirilmesi için gerekli başvuruların yapılmasına; ve
2-Değişikliklerin Sermaye Piyasası Kurulu ve T.C. Gümrük ve Ticaret Bakanlığı tarafından onaylanmasını müteakiben konunun yapılacak ilk toplantıda Şirketimiz Genel Kurulu'nun onayına sunulmasına,
karar verilmiş olup, bu çerçevede bahse konu değişikliklerin onaylanması talebiyle 2.3.2018 tarihinde Sermaye Piyasası Kurulu nezdinde başvuruda bulunulacaktır.
Değişiklik tadil metni ekte sunulmuştur
Yer İmleri