-
Yahu bu bilanço isleri bu kadar faso fiso da niye bu kadar dört gözle bekliyoruz kardeşim.ya da neyi kriter alcez bir şirkete yatırım yaparken.en iyi kahve falı galiba...
ASUS_X008D cihazımdan hisse.net mobile app kullanarak gönderildi.
-
Bilanço ne diyor bizlere acaba?
-
11 mio kar di mi ? Yanlis gormuyorum. Tapi yani.
Nurol Life girmis en iyi hali bu mu simdi ?
-
500 mio kar bekleyen Tobocu KY, yandi bitti kül oldu ?
Tobo nerde ? Kar nerde ? Tobo nerde ?
Organize issssleeerrr bunnnaaar...
Bayilirim o filme de sarkiya da.
-

Originally Posted by
jorçhoroz
500 mio kar bekleyen Tobocu KY, yandi bitti kül oldu ?
Tobo nerde ? Kar nerde ? Tobo nerde ?
Organize issssleeerrr bunnnaaar...
Bayilirim o filme de sarkiya da.
Böyle yazmış :
⬇⬇⬇⬇
#NUGYO yarın detaylı inceleyip yazarım, biraz geç geleceğim. İlk bakışta gayrimenkul toplamı 1,55 milyar ile aktifin % 85ine çıkmış. Ekspertize göre 276 mn TL az yazılmış. Stoğa gizlenmiş diyebiliriz. Sonuçta bu değer şirketin içerisinde ve iskontolu işlem görmeye devam ediyor.
-
11 milyon kar hayırlı olsun.. zarar etmesindense kar etmesi kötünün iyisi..
Bilanço’ya bakmadım daha..Satışlar geçen yıla göre düşük.. Tabiki beklenti çok daha yüksek kar rakamı ama mal satamamış.. Sonuç bu!
-
genel alıcı kurumlar / satıcı kurumlar

ilk 5 kurum genel
-
Adamlar yazdi 99 mio satis yaptik diye. Adamlar Sermaye arttirimi da yapmayacagiz dediler. Acaba adamlar bize ya bu galip sizi 5.20 lerden dutmesin aman diye mi yazdi ? Cok iyi adamlar. Cok. Hisselerine sirketlerine sahip cikiyolar, aman artmasin sonra ky ne yapar ? Dussun hep dussun, boyle keci b.ku gibi ne koksun ne bulassin. Ujj bejj.
Ben yarin gomerler diyorum. Gecen bilanco sonrasinda oyle olmustu. Bakalim nolcak.
3.80 - 3.60 lardan bakarim. Zamanla tabi. Sanirim baska beklenti yok aciklanacak bisey ? Var mi ?
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri