-

Originally Posted by
foxus
Pazartesi nasıl bir hareket yapabilir acaba? Bu nedir böyle sürekli gidiyor yukarı anlamadım gitti

Bugün temerrüt satışı vardı, açığa satış yapanlar temerrüt tahtasında ihtlyaç duydukları hisseleri almışlarsa gevşemeler olur diye düşünüyorum.
Toplamda kaç lot açığa satış olmuş acaba? Bu konuda takibi olan var mı?
-

Originally Posted by
audi+
cahilce yorum yapmayın tedbir gelmemesinin sebebi defter degerinin altında olması defter degerini geçerse tedbir gelecekdir........
siz cahilce yorum yapmayın diyorsunuz ama sizinkide süper cahilce
gayrimenkul yatırım ortaklığın defter değeriyle tedbir arasında bir bağ kurulamaz,
sadece menkul yatırım ortaklıklarında defter değerinin 2 katı olursa kurum bildirim yapmak zorunda
yt.tav.değildir
-
Bu Spk küçük yatırımcı hamile kaldıktan sonra müdahale edecek anlaşıldı. Ne zaman küçük yatırımcı alırsa o zaman Spk gelecek çocuğa bakmak için
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Aynı C gurubu diye birşey çıkarıp küçük yatırımcıyı batırdıkları gibi
hisse.net kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
-
Kucuk yatirimcinin yapacagi tek sey var oda bu kagittan uzak durmasi.adamlarin maliyeti dusuk...ytd
-
Ky gelmediği sürece yukarı sürerler...
-
A
SM-G7102 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
-

Originally Posted by
35plt35
böyle arkasından bakarız off off cekeriz.....haziran ortaları 190 ortalama ile 140k vardı....ekim gibi 186 dan zararına verdim...böylede bkrz ...bu seviyeye kadar duran varsa cok tebrik ederim ....bravo ytd
Sen Galibin hakkından gelirdin ama nasıl oldu fonet te vermiştin eline
Sent from my iPhone using hisse.net mobile app
Gönderi Kuralları
- Yeni konu açamazsınız
- Konulara cevap yazamazsınız
- Yazılara ek gönderemezsiniz
- Yazılarınızı değiştiremezsiniz
-
Forum Rules
Yer İmleri