2008 krizi bitmedi.
Arkadaşlar siz bana bakmayın ben biraz karamsarımdır ve komplo teorilerine falan inanırım, burda bilgili deneyimli borsacı arkadaşlar var onların düşünceleri benimkilerden daha sağlıklı.Ben farklı bir bakış açısı olsun diye yazdım.Yoksa genç olsam benim de önümde 20 30 yıl yatırım zamanım olsa paramla az az borsadan yatırım yapmaktan çekinmezdim.Ama aman ha asla paranın tamamıyla değil))))))))))
Ayrıca bu forumu açarak genç arkadaşlara çok önemli bir bakış açısı veren ancak özabilerinin yapabileceği şekilde yol gösteren sayın cautıonary yi çok takdir ediyorum.Kesinlikle yazdıkları çok önemli ,beyazyakalı olarak kendine finansal özgürlük sağlamak hayati önemde.Hatta bu öğütler her renkten yakalılar için önemli.Zaten başından beri takip ettiğim bu forumda o da sepet yapmak gerektiğini kendini değişik enstrumanlarla sağlama almanın gerekli olduğunu yazdı.Borsa hakkındaki yorumlarım bu döneme özgü şeyler .Yoksa uzunvadeli borsa da iyi bir emeklilik için gerekli enstrumanlardan biridir.Forumunda gereğinden fazla bilgi kirliliği yaptıysam kendisinden özür dilerim.Tüm arkadaşlara insanca yaşamlar dilerim.
Est.. Ben de biraz fazla olumlu bir hava olduğuna katılıyorum ve kriz de olabilir Abd kaynaklı. Ancak buna nasıl hazırlanmalıyız, oyuncu değil de yatırımcı haline gelebilir miyiz gibi sorular peşindeyim.
Şahsen, bugün konuya gelip bu tarz bir beyin fırtınasına sebep olduğunuz için de çok memnunum. Fikirler ayrışabilir ama etkileşimle gelişebilir de.
Teşekkürler.
Sayın hakem,
Katkınız için teşekkürler. Her zaman deneyimlerinizi paylaşmanız bizi mutlu eder.
Güzel bir amaçla yola çıktık, burada iki grup var. Birincisi sizin gibi, benim gibi, başlıkta abilik yapıp, deneyimlerini paylaşanlar. Diğer grupta, nispeten genç ve yeni yeni tasarruf-yatırım yapma sevdasına tutulmuş arkadaşlar. Şimdiye kadar abi-kardeş güzel bir atmosfer oluştu.
Bu güzel hava devam etsin diye, bazen fazla hassas davranıyor olabilirim. Yanlış anlamayın lütfen. Forumda pek çok başlık iyi niyetle açılmasına rağmen, moderasyon eksikliği nedeniyle zamanla gönderi çöplüğüne dönüyor. Burada kontrollü giderek ortam devam etsin diyoruz. Bu durum beni biraz antipatik de yapıyordur, ama napalım, göze alıyoruz mecburen.
Dediğim gibi lütfen hassasiyetimizi yanlış anlamayın ve deneyimlerinizi paylaşmaya devam edin.
Yer İmleri