Artan

57,00 49.45 18:10
32,56 10 18:10
5,28 10 18:10
78,65 10 18:10
42,24 10 18:10
Artan Hisseler

Azalan

335,25 -10 18:10
146,70 -9.94 18:10
19,40 -9.94 18:10
10,69 -9.94 18:10
323,50 -9.76 18:10
Azalan Hisseler

İşlem

9.605.207.559,09 18:10
8.186.928.980,50 18:10
8.168.381.873,70 18:10
6.502.315.631,32 18:10
6.415.017.036,70 18:10
Tüm Hisseler
Sayfa 328/918 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon
Arama sonucu : 7338 madde; 2,617 - 2,624 arası.

Konu: KUTPO - Kütahya Porselen

1. Valla ben çok sabırlı bir insanım. Hatta inat diye bile tanımlanabilirim. Ben onlara ortak olacam. Onların benden daha sabırsız, onlar düşünsün. Ytd

2.  Alıntı Originally Posted by Levo Yazıyı Oku
    Sayın UZUNBURUN, nedense sizi okudukça patrona çok yakın biri gibi izlenim ediniyorum,Çünkü patronda ne hikmetse bu kararın çıkmasını istemiyordu. Hatta anti damping başvurusunu da geri çekmişti ama soruşturma devam etti ve anti-damping kararı çıktı. Patronun ve sizin anlamadığınız bir şey var. Ve bu durum sizi deli ediyor. Şu andaki Kutpo yatırımcıları maalesef kararlı olanlar ve hedefledikleri fiyata kadar bekleyecekler gibi görünüyor. Bence toplamak istiyorsanız biraz yükseltin emeklilik fonları hemen satarlar. Yoksa daha çok delireceksiniz ve bizler de size çok üzüleceğiz. Bu temel verilerle ne kadar bilanço ile oynanırsa oynansın, ne kadar baskı yapılırsa yapılsın kimse tınlamıyor,Bence gelin birbirimizi üzmeyelim. Hep beraber kazanalım. Takdir edersiniz ki siz daha çok kazanacaksınız. Yatırımdan anlamam tavsiye işim değildir. Kendime bile hayrım yok.sadece patrona mesaj yazmak için yazdım
    1-) Tüm samimiyetimle söylüyorum. Patron ile yakından uzaktan alakam yok.
    2-) Ben teknik ve temel denen verilere mutlaka hassasiyet içinde ehemmiyet göstererek analiz eder ve adımını sağlam atmaya çalışırım ki bu veriler ışığında benimle beraber kimse yanmasın vebal almıyayım.
    3-) Uzun vadecilere asla sözüm yok ve yine söylüyorum. En kötü ihtimalleri göz önünde bulundurarak kademeli toplama yapmalılar.
    4-) Burada herkes paylaşım yapar ve hakkıdır lakin her paylaşım sizi doğru yola götürmez. Çok canı yanmış biri olarak formda en ufak bir olumlu haberi hatta ve hatta, borsa bilgisi olmadığı halde ukalalık yaparak " şu olacak bu olacak " diyenleride yine itina ile diğer yatırımcı arkadaşlara " bunlar yanlış bilgiler " tezini ortaya koyan , sade ve yalın bir şekilde cümlelerinden ekliyerek , kimsenin etkilenmemesi adına uyarıda bulunan benim.
    5-) Beni ister patrona yakın görün ister tahtayı yöneten kişi yada kişilere. Amacım sizler gibi kazanmak. Ancak asla yalan yanlış bilgi ile bunu yapmam.
    Daha önce ki bilançoları gördüğümüz halde faaliyet karı adı altında şöyle olacak böyle olacak diyenleri uyardığım halde , sermaye tavanı yalanlarınıda iki arkadaş burada söylesekte yinede yazdılar. Nitekim kap a yapılan haber ile haklılığımız ortaya çıkmıştır.
    Bu hisse 7 7.20 civarlarında gezinirken 6 TL yi görecek diyende benim.
    Amacım doğru bilgilerle samimi olan yatırımcı ile bilgi alışverişi yapmak.
    6-) Son olarak benimde size bir sorum olsun.
    Takasta gözüken fonlar kaybolmadan bu hisse gidermi?
    Selam ve dua ile...
    Bol kazançlar...
    Son düzenleme : Uzun burun; 03-03-2018 saat: 21:40.

3. Son olarak toplam 10.500.000 hisse adedinde fonlar ve patron dahil olmak üzere 5.5 milyon hisseye sahipler. Bu 5.5 milyon hissenin bence biraz daha erimesi gerekir.
    Ayrıca genelde bir hisse uzun bir süre yatay hareket edecekse fona devredilir. Toplam 10.500.000 adet hisse için fonun ve ak ve garantinin elindeki hisse miktarı çok fazla. Farklı aracı kurumlara devir olmadan gerçek bir çıkış yapması tamamen patronun bildiği bir bilgiye kalmış. Şu durumda tavan dahi yapsa ilk satan ben olurum.
    Bol kazançlar....

4. Sayın Levo siz mipaz takaslarını takip edin. Bence zamanı gelince bir şeyler kazanırsınız. Bu yorumum sadece size aittir. En azından takasları yakinen takip ediyorsunuz bence.
    Selam ve dua ile...
    Bol kazançlar...

5.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    1-) Tüm samimiyetimle söylüyorum. Patron ile yakından uzaktan alakam yok.
    2-) Ben teknik ve temel denen verilere mutlaka hassasiyet içinde ehemmiyet göstererek analiz eder ve adımını sağlam atmaya çalışırım ki bu veriler ışığında benimle beraber kimse yanmasın vebal almıyayım.
    3-) Uzun vadecilere asla sözüm yok ve yine söylüyorum. En kötü ihtimalleri göz önünde bulundurarak kademeli toplama yapmalılar.
    4-) Burada herkes paylaşım yapar ve hakkıdır lakin her paylaşım sizi doğru yola götürmez. Çok canı yanmış biri olarak formda en ufak bir olumlu haberi hatta ve hatta borsa bilgisi olmadığı halde ukalalık yaparak " şu olacak bu olacak " diyenleride yine itina ile diğer yatırımcı arkadaşlara " bunlar yanlış bilgiler " tezini ortaya koyan sade ve yalın bir şekilde cümlelerinden ekliyerek , kimsenin etkilenmemesi adına uyarıda bulunurum.
    6-) Beni ister patrona yakın görün ister tahtayı yöneten kişi yada kişilere. Amacım sizler gibi kazanmak. Ancak asla yalan yanlış bilgi ile bunu yapmam.
    Daha önce ki bilançoları gördüğümüz halde faaliyet karı adı altında şöyle olacak böyle olacak diyenleri uyardığım halde , sermaye tavanı yalanlarınıda iki arkadaş burada söylesekte yinede yazdılar. Nitekim kap a yapılan haber ile haklılığımız ortaya çıkmıştır.
    Bu hisse 7 7.20 civarlarında gezinirken 6 TL yi görecek diye de benim.
    Amacım doğru bilgilerle samimi olan yatırımcı ile bilgi alışverişi yapmak.
    Son olarak benimde size bir sorum olsun.
    Takasta gözüken fonlar kaybolmadan bu hisse gidermi?
    Selam ve dua ile...
    Bol kazançlar...
    Sayın UZUNBURUN, öncelikle sizin kağıt düşecek dediğiniz anda tüm teknikçiler yükselme beklentisi içindeydi ve tahminleri de doğruydu. Temel analiz derseniz Bist’in temel analizi en iyi 10 kağıdı arasına girerdi ve hala girer, PD/DD ve FK makulden iyi! VUK Gelir tablosu kötü geldi ve kağıdın canına okudular! Hem de gerekenden aşırı şekilde! İşte siz tam bunu bildiniz. Bu tabii olarak merak uyandıran bir durumdur ve buna cevap vermemişsiniz. Ben kendi adıma al-sat bilmem temel analiz Yapar bir hedef belirler beklerim. Hiç acelem yoktur. Çünkü borsacı değil yatırımcıyım. O yüzden yorum ve tahminlerinizle ilgilenmiyorum ancak Patron-Spekülatör’ün yapmak isteyeceği yorumları yapmanız ilginç geldi. Olayın Aslı patron-spekülatör kağıtları kaptırdı ve maalesef toplayamıyor. Sizde yorumlarınız ile onlara yardımcı olmaya çalışıyorsunuz gibi bir izlenim var. Doğru emeklilik fonlarındaki mallar önemli bir sorun ancak onlar % 20-30görünce çıkarlar. Çok da önemli değiller. Tabii burada Patron-Spekülatör için çok önemli bir sorun var “Güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyorlar.†Bu durum ilerde onlar adına Hukuki sorunlar ve sonuçlar yaratabilir. Sizin de içeriden Bilgi alma konusunda ciddi bir yeteneğiniz olduğunu düşünüyorum. Forumda bir çok goygoycu var ve bu çok doğal ve maalesef çoğu da Bilgi sahibi olmadan yazıyor. Ben sizin ise aşırı Bilgi sahibi olduğunuzu veya müneccim olduğunuzu düşünüyorum.

6.  Alıntı Originally Posted by Uzun burun Yazıyı Oku
    Sayın Levo siz mipaz takaslarını takip edin. Bence zamanı gelince bir şeyler kazanırsınız. Bu yorumum sadece size aittir. En azından takasları yakinen takip ediyorsunuz bence.
    Selam ve dua ile...
    Bol kazançlar...
    Dedim ya borsacı değil yatırımcıyım. Bu güne kadar da tavsiye ile hiç alım satım yapmadım. Ama iyiliğiniz için teşekkürler.

7.  Alıntı Originally Posted by Levo Yazıyı Oku
    Sayın UZUNBURUN, öncelikle sizin kağıt düşecek dediğiniz anda tüm teknikçiler yükselme beklentisi içindeydi ve tahminleri de doğruydu. Temel analiz derseniz Bistâ��in temel analizi en iyi 10 kağıdı arasına girerdi ve hala girer, PD/DD ve FK makulden iyi! VUK Gelir tablosu kötü geldi ve kağıdın canına okudular! Hem de gerekenden aşırı şekilde! İşte siz tam bunu bildiniz. Bu tabii olarak merak uyandıran bir durumdur ve buna cevap vermemişsiniz. Ben kendi adıma al-sat bilmem temel analiz Yapar bir hedef belirler beklerim. Hiç acelem yoktur. Çünkü borsacı değil yatırımcıyım. O yüzden yorum ve tahminlerinizle ilgilenmiyorum ancak Patron-Spekülatörâ��ün yapmak isteyeceği yorumları yapmanız ilginç geldi. Olayın Aslı patron-spekülatör kağıtları kaptırdı ve maalesef toplayamıyor. Sizde yorumlarınız ile onlara yardımcı olmaya çalışıyorsunuz gibi bir izlenim var. Doğru emeklilik fonlarındaki mallar önemli bir sorun ancak onlar % 20-30görünce çıkarlar. Çok da önemli değiller. Tabii burada Patron-Spekülatör için çok önemli bir sorun var â��Güneşi balçıkla sıvamaya çalışıyorlar.â� Bu durum ilerde onlar adına Hukuki sorunlar ve sonuçlar yaratabilir. Sizin de içeriden Bilgi alma konusunda ciddi bir yeteneğiniz olduğunu düşünüyorum. Forumda bir çok goygoycu var ve bu çok doğal ve maalesef çoğu da Bilgi sahibi olmadan yazıyor. Ben sizin ise aşırı Bilgi sahibi olduğunuzu veya müneccim olduğunuzu düşünüyorum.
    Bana böyle gelin

8. Birde şu ip uçlarına bakın...
    https://i.hizliresim.com/YgEbaz.png

Sayfa 328/918 İlkİlk ... 228278318326327328329330338378428828 ... SonSon

Yer İmleri

Yer İmleri

Gönderi Kuralları

• Yeni konu açamazsınız
  • Konulara cevap yazamazsınız
  • Yazılara ek gönderemezsiniz
  • Yazılarınızı değiştiremezsiniz
  •